Dl. Bodu

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
 • Author
  Posts
 • #50472
  Blue Eyes
  Member

  ….acest individ care este hotarat sa bage in faliment toate cluburile cu datorii …si in SPECIAL pe Becali ….
  Eu cred ca mai bine ar invata sa calculeze TVA si pe urma sa mai scoata capul in lume.Nu pot sa cred ca un asemenea individ ne verifica pe noi. Cum puii mei calculeaza asta TVA-ul ??? Cum recupereaza datoriile de la cluburi ??? Cum calculeaza datoriile ????? Stie el sa faca 2 calcule cand nu stie sa calc un amarat de TVA ?
  Cum scoate unul capul si face biserici, face case pentru amarati, isi doreste o Romanie ca soarele de pe cer , cum face echipa (o super echipa dupa mine) sa mai ridicam si noi capul sus, din pamant, in Europa, vine un amarastean care nu stie cat fac 2+2 si Ii pune sechestru pe avere.
  Un Kojak al restantelor din toamna la Economie, MaTEMATICA, Gestiune financiara si tot ce vrea el…..
  Cum puii mei sa nu te simti frustrat cand Ii vezi pe unii care au copiat toata facultatea lor si au ajus ministrii sau ce sunt ei pentru k asa a vrut “partidu'”.
  Bodu si toti Politicienii vor sa scape de Becali…
  Ei bine eu vreau sa nu-l mai vad pe Bodu.Sa-si dea demisia.Sa caute sa-si recupereze datoriile de la lipitorile de politicieni de care nu se atinge nimeni, nu din SPORT.
  Cu Becali nu mi-e rusine sa ies din casa iar pe Bodu nici nu vreau sa-l mai vad cat oi traiiiii la TV sau unde vrea el… Sa-si termine restantele la facultate ….
  Cati inculti ne conduc….Niste parveniti…Niste Smecheri….Niste Neica Nimeni ….Niste lipitori….Sugative….Lenesi……Capete seci….
  Are si Bodu o calitate …Cand cade currrrrentul Ii lumineaza chelia…
  E si asta ceva !
  👿 8)
  Bodule…. lasa-l pe Becali si “trage odata-n puii mei ” !….(noul banc cu gripa aviara) :P

  #73155
  adi
  Member

  2 aspecte
  1. Becali, Siman, Steaua, Sportul si altii nu sunt deasupra legii si deci trebuie sa plateasca, asa cum e in toata lumea civilizata. Parerea mea este ca au bani, dar incearca sa o scalde. Din punctul asta de vedere, il aprob pe Sebastian Bodu.
  2. Sunt de acord ca Sebastian Bodu s-a umplut de penibil la emisiunea lui Robert Turcescu, pe care am urmarit-o; o mai comisese in urma cu cateva luni cand ziaristii de la ProTV il prinsesera cu o formulare ilara / ciudata intr-un proiect de lege, pe care Dl. Bodu nu a reusit sa o clarifice. Cu toate acestea, rezultatele activitatii ANAF sunt mai bune decat se prevazuse pentru 2005. Pentru mine, aici pot fi doua cauze majore posibile: fie Dl. Bodu s-a dovedit a fi un manager eficient, fie cresterea economiei s-a repercutat asupra incasarilor statului din taxe si impozite restante.

  #73156
  Ultras
  Member

  Problema nu este Bodu sau Becali (cu toate ca acesta ar merita una mica pentru faza cu Maxim), ci intregul sistem politic si legislativ. Bodu si Becali nu cauta altceva decat sa isi faca “imagine”. Pe seama celuilalt… Mi se pare hilara afirmatia lui Bodu facuta intr-o emisiune TV: “prioritatile mele sunt petrolul, alcoolul, tutunul si cluburile de fotbal”. Parca sportul nu era in primele 10 prioritati ale guvernului… Se pare ca a ajuns pe locul 4.

  #73157
  dragos
  Member

  dom’ne, in tara asta este posibil orice si cei cu bani stiu de ce……

  #73158
  Blue Eyes
  Member

  Daca era Bodu atat de corect trebuia sa le puna sechestru tuturor pe avere….Inclusiv lu’Copos…..Dar el face parte din “PUTERE”….
  Parca suntem in ferma animalelor in puii mei…..
  Iar Bodu e probabil personajul principal…….Unii sunt mai egali decat altii
  Copos este mai egal decat Becalii in ochii lui Bodu….
  De unde ba cu tratamentele astea preferentiale ? Suntem pe vremea comunistilor ? Vine unu si gata…ti-a pus sechestru pe ce vrea muschiul lui…Individul asta care nu stie sa calc un amarat de TVA !!!!! 👿 8)

  #73159
  Ultras
  Member

  Termenul pentru cluburi este 25 octombrie. Becali a declarat public ca isi vinde toate actiunile la Steaua, acesta fiind motivatia lui Bodu pentru sechestru. Inca nu este Copos exemplul cel mai bun. Mai repede Iorgulescu care a facut aceeasi miscare…

  #73160
  07Ex
  Keymaster

  Ce se va intampla daca cluburile nu vor plati datoriile?

  #73161
  ultrasro
  Member

  Probabil ca o sa mergem noi sa jucam fotbal iar Romania va avea un campionat cu doua echipe Poli Timisoara si CFR Cluj plus Vasluiul :)

  #73162
  Ultras
  Member

  Nu se pune problema. Probabil ca toate cluburile vor initia actiuni in instanta si stim cat poate dura in Romania un proces. Rapidul deja se judeca…
  Problema reala este lipsa de transparenta. Nu stim exact cum s-au acumulat aceste datorii. Din cate am inteles de la Badea Dinca si Mitica de la Liga jumatate sunt penalitati si dobanzi, iar datoria initiala este formata in majoritate din impozitul pe transferuri care se aplica aiuritor, direct pe suma de transfer. Daca intr-adevar asa stau lucrurile, nici eu nu as fi fost prost sa platesc. Nu cred ca lui Tariceanu i s-a oprit impozit pentru fiecare masina vanduta… Un club are incasari din bilete, drepturi de televiziune, materiale promotionale, premii din competitiile la care participa si cedarea drepturilor federative asupra jucatorilor. Daca aceste sunt mai mari decat cheltuielile atunci se aplica impozitul pe profit, la final de an financiar. Asa mi se pare corect. Nu cred ca Sportul de ex. putea acumula peste 1 milion de euro numai din neplata impozitelor pe salarii. Dar la transferuri de 3,5 mil $, care s-ar impozita direct parca este plauzibila suma…
  Domnul Bodu ar trebui sa fie ingrijorat de ex de eludarea bugetului de catre firmele de publicitate care la cifre de afaceri de cateva milioane de dolari in medie, in 2004 au declarat profituri de cateva mii de dolari. La o cifra totala de peste 200 milioane nu stiu daca s-a declarat profit total de 2 milioane… Ca sa nu mai spun de alte domenii in care liberalii sunt lideri, gen petrol…

  #73163
  dragos
  Member

  probabil, se va ajunge la pace cu o esalonare de plata pe mai multi ani………

  #73164
  Blue Eyes
  Member

  Steaua – Lens 4-0 :D

  Fantastique !!!
  Sper k Bodu Ii va lasa in pace pe cei de la Steaua ….Sa mai faca si el un curs finante …
  Poate afla formula “secreta” de calcul a TVA !

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.