Echipament Sportul Studentesc

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 114 total)
  • Author
    Tavi
    Member

@07Ex wrote:

Daca as fi sigur ca tricoul ma incape as comanda, dar asa nu stiu ce sa zic.

Nu stiu ce sa zic … dar daca il incape pe Andrei Stanga … :)

ultrasro
    Member

Sigur te va incapea… doar trebuie sa le inscriptionam noi ulterior :)

dragos
    Member

@ultrasro wrote:

Sigur te va incapea… doar trebuie sa le inscriptionam noi ulterior :)

unde ???

ashone
    Member

90-60-90 or avea? eu asta port…. 😈

Zibling
    Member

Cu …-60-90 te inteleg, dar 90 cm la bust ai obtinut dupa cate sedinte (ani?) de tras de fiare??? Aha, de aia nu te mai vedem pe la stadion, ca esti numai la sala cu musculosii, deci ne vom speria cand te vom revedea!!! 8)

Giani
    Member

Cred ca Ashu era prea vesel si a incurcat cifrele. Evident ca 90 caracterizeaza talia, cel putin in cazul lui :).

dragos
    Member

dupa atata amar de vreme, ne putem achizitiona replicile tricourilor echipei noastre.
    cand echipa era in glorie, “mai marii clubului” nu puteau sa se gandeasca la acest lucru ???!!!
    las’, ca e bine pe timp de recesiune.
    glumesc…..nu sunt carcotas.

Zibling
    Member

Sunt curios ce preturi sunt pe acolo.

Poate dau impreuna cu sircos o fuga pe la Lotto Mosilor inainte de meciul de maine cu Tulcea… asta daca nu uit :p

dragos
    Member

@Zibling wrote:

Sunt curios ce preturi sunt pe acolo.

Poate dau impreuna cu sircos o fuga pe la Lotto Mosilor inainte de meciul de maine cu Tulcea… asta daca nu uit :p

chiar si eu sunt curios.

100 de lei cel alb cu maneca scurta si 110 cel negru cu maneca lunga.

sircos
    Member

bai, care ati golit magazinul de tricouri SS ??? X( astazi nu mai era decat unul negru, cu maneca lunga … si mi-era si mic :-w

Zibling
    Member

@sircos wrote:

bai, care ati golit magazinul de tricouri SS ??? X( astazi nu mai era decat unul negru, cu maneca lunga … si mi-era si mic :-w

Incredibil… ce galerie numeroasa avem. Golim magazinele pe unde mergem =))

dragos
    Member

@sircos wrote:

pai, poate, in total au fost doar 2-3 buc :)) :)) =)) =))

rapid19pancu
    Member

Eu am un tricou purtat de Mazilu cand juca la sportul Val Sport de vanzare si o bluza de antrenament tot cu Sportul de la Stancioiu tot de cand juca la Sportul lotto.Daca vrea cineva..

sircos
    Member

astazi a bagat marfa proaspata la magazin : tricouri albe, maneca scurta, insa doar marimile M, L si XL. pret – 100 lei.

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 114 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.