Echipament Sportul Studentesc

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 114 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Daca as fi fost acolo mi-as fi luat un echipament marimea XL, dar asa … tre’ sa astept pana cand ma voi duce in Ro.

dragos
    Member

@rapid19pancu wrote:

Eu am un tricou purtat de Mazilu cand juca la sportul Val Sport de vanzare si o bluza de antrenament tot cu Sportul de la Stancioiu tot de cand juca la Sportul lotto.Daca vrea cineva..

si preturile ?? :-?

dragos
    Member

@07Ex wrote:

Daca as fi fost acolo mi-as fi luat un echipament marimea XL, dar asa … tre’ sa astept pana cand ma voi duce in Ro.

daca ajung la magazin, iti cumpar eu.
    sa fie alb maneca scurta sau negru maneca lunga ??

rapid19pancu
    Member

@dragos

Bluza lui Stancioiu 40 ron si tricoul lui Mazilu 120 ron

sircos
    Member

ce marime e ala al lui mazilu ?

rapid19pancu
    Member

@sircos

pe eticheta Valsport de la spatele tricoului scrie ca e marimea XL ,dar eu zic ca mai mult se apropie de un L.

sircos
    Member

da, mersi, nu ma incadrez [-(

ashone
    Member

@rapid19pancu wrote:

Eu am un tricou purtat de Mazilu cand juca la sportul Val Sport de vanzare si o bluza de antrenament tot cu Sportul de la Stancioiu tot de cand juca la Sportul lotto.Daca vrea cineva..

numai daca au transpiratia originala ma bag…daca le-ai spalat ai pierdut “patina vremii”…

dragos
    Member

am ajuns mai deunazi la magazinul Lotto (de pe Mosilor) si am fost surprins sa vad ca, nu mai sunt tricouri cu Sportul.
    am sunat la sediul firmei importatoare de echipamente Lotto si am vorbit cu tipu’ care se ocupa de cluburi, insa mi-a spus, ca mai are doar tricouri negre simple, fara sigla clubului nostru.
    Mi-a spus ca, primele tricouri puse in vanzare aveau si sigla clubului…..acum, daca vreau sa imi puna si sigla ma costa inca 15 lei.
    nu este vorba de a plati bani suplimentari, insa mi se pare bizar, sa cumperi un tricou, care se doreste a fi al unui club, insa fara sigla care-l diferentiaza de un tricou ordinar.
    oare contractul incheiat intre Lotto si club nu prevede acest lucru ???
    sau o fi vreo gaselnita “marca lotto” pentru a face rost de niste bani ??
    tricourile rapidului expuse in magazin au sigla pe ele……..la noi… X( :))
    asadar, fratilor, marketing ca la noi, la nimeni.

ultrasro
    Member

Am vorbit la club si o sa le spuna celor de la Lotto sa mai imprime un numar de tricouri negre cu sigla Sportului Studentesc.

dragos
    Member

@ultrasro wrote:

Am vorbit la club si o sa le spuna celor de la Lotto sa mai imprime un numar de tricouri negre cu sigla Sportului Studentesc.

senks.
    voi fi pe receptie.

Zibling
    Member

Daca vor mai realiza niste tricouri negre cu Sportul Studentesc, imi voi cumpara si eu unul.

Cele negre parca erau numai cu maneca lunga, corect?

dragos
    Member

@Zibling wrote:

Daca vor mai realiza niste tricouri negre cu Sportul Studentesc, imi voi cumpara si eu unul.

Cele negre parca erau numai cu maneca lunga, corect?

da, numai cu maneca lunga sunt.

dAKuL_maniaK
    Member

Salutare! Are cineva idee unde pot găsi un tricău al echipei noastre favorite? Am o amică fană înfocată și ținând cont că e ziua ei mâine, aș vrea să o fac fericită.. :)

dragos
    Member

numai la magazinul LOTTO de pe calea Mosilor.

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 114 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.