Echipele de juniori – preselectii / informatii

Home Forums 2017-2018 Season Sezon 2017-2018 Season Echipele de juniori – preselectii / informatii

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
  • Author
    ultrasro
    Member
    dragos
    Member

renumele centrului de copii si juniori al sportului stud. este foarte cunoscut pentru tinerele talente care ies din mana antrenorilor.
    in acest sens, am auzit o discutie intre 2 tatici tineri care vroiau sa-si dea baietii la fotbal si amandoi au ajuns la concluzia ca SPORTUL STUD. este cel mai indicat club pentru invatarea abc-ul fotbalului si pt. performanta….

07Ex
    Keymaster

@dragos wrote:

am auzit o discutie intre 2 tatici tineri care vroiau sa-si dea baietii la fotbal si amandoi au ajuns la concluzia ca SPORTUL STUD. este cel mai indicat club pentru invatarea abc-ul fotbalului si pt. performanta….

Asta este imbucurator, insa sa vedem pentru cat timp vom avea echipe de juniori. Acum un an Siman incepuse sa-i dea afara pe antrenorii de la echipele de juniori, iar pe cei ramasi nu vroia sa-i plateasca. In stilul asta nu vom avea centru de copii si juniori pentru mult timp.

dragos
    Member

sa speram, ca centrul de copii si juniori va ramane functional in continuare, iar antrenorii isi vor primi banii la timp pe munca prestata…..

dani
    Member

care imi poate spune si mie cand exista preselectii la echipa de juniorii.. sau ma rog la grupa mea dak mai este.. sunt nascut in 89. eu nu sunt din bucuresti si ajung f greu de accea intreb.10x all

ultrasro
    Member

Daca aflu ceva cu privire la grupa 1989 o sa te anunt.

dani
    Member

ok.. sper sa existe ceva :-S ms. see’ya

dani
    Member

ai aflat ceva cu privire la grupa de 89.. ?:- astept reply. 10x :)

Giani
    Member

Pe mine m-ar interesa cand se infiinteaza o grupa 2001.

07Ex
    Keymaster

@Giani wrote:

De ce, vrei sa te inscri? 😉

ashone
    Member

@ultrasro wrote:

Echipa 1988
    http://site.neogen.ro/ro_montana/images/img_286994.jpg

Echipa 1989
    http://site.neogen.ro/ro_montana/images/img_286998.jpg

mda…..se vede cu ochiu liber diferenta: unii sint in alb si mai putini si unii sint in negru si mai multi. eu cu cine sa tin….????

Giani
    Member

@97SiR wrote:

@Giani wrote:

De ce, vrei sa te inscri? 😉

Oi fi dat eu in mintea copiilor, dar nici chiar asa :p.

sondrej
    Member

Salut forumisti,
    Sunt interesat daca se fac selectii la grupele de juniori ale Sportului.
    M-ar interesa grupe de 1991 si 1990, cu cine trebuie sa iau legatura?

Ultras
    Member

Informatii despre selectii poti solicita aici:
    http://www.fcsportulstudentesc.ro/?page=vino

ultrasro
    Member

Pentru a-si vedea copiii fotbalisti in Regie, parintii nu trebuie sa plateasca nici o taxa. Ei trebuie doar sa-si iubeasca copiii cel putin atit de mult cit ii iubesc antrenorii Clubului, sa le asigure conditiile pentru a se dezvolta armonios si sanatosi.

Numar de contact 021/ 316 23 84

Sunati si veti fi indrumati catre una dintre grupele Centrului de Copii si Juniori

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.