Eduard Bădescu 25.08.1960

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Eduard Bădescu 25.08.1960

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 72 total)
 • Author
  Posts
 • #50610
  ramos
  Member

  “Mai multe veti afla peste citeva zile la prezentarea oficiala” a declarat pentru http://www.prosport.ro Vasile Siman

  #78927
  ramos
  Member

  Luni începe al doilea modul al cursului Pro, la care participă şi doi antrenori de la FC Farul, principalul echipei mari, Basarab Panduru, şi Lucian Marinof. Ceilalţi 26 de cursanţi Pro sunt: Alin Artimon, Eduard Bădescu, Marin Barbu, Miodrag Belodedici, Lucian Burchel, Ionuţ Chirilă, Mihai Ciobanu, George Ciorceri, Adrian Falub, Constantin Gâlcă, Stelian Gherman, Leo Grozavu, Viorel Ion, Adrian Matei, Dorin Mateuţ, Iulian Mihăescu, Viorel Moldovan, Eugen Neagoe, Cătălin Necula, Marian Pană, Marian Rada, Cristian Sava, Ştefan Stoica, Ion Vlădoiu, Ferenc Bajko şi Bogdan Stelea. Modulul se desfăşoară până pe 12 ianuarie.

  #78928
  Zibling
  Member

  Ieri a fost destul de calm, canadianul nostru. Si nu s-a prea grabit la pauza sa ajunga la vestiar. Este exagerat de calm pt un campionat cu temperament balcanic ca al nostru.

  Sa vedem ce va putea scoate de la baieti in cele 2 luni dinaintea noului sezon.

  #78929
  franz_kafka
  Member

  Fratilor,
  eu il propun antrenor la SS, pe motanul Behemot care face parte din suita diavolului in romanul Maestru si Margareta… Are un cv impresionant: a castigat chiar in fata ofiterilor de la NKVD (care se aseamana din foarte multe puncte de vedere cu functionarii FRF al lui il capo di tuti capi patrate)! Daca nici slujbasii lui IV Stalin nu i-au putut face nimic?! Ce mai poate pretinde manajerul VASILI de la un antrenor? A pierdut o singura data: a fost scos afara din tramvai de catre o controloare de bilete (vezi imagini meci, urmariti cu atentie minutele 3 – 6: http://www.youtube.com/watch?v=t6c_lA_9fAw&mode=related&search=).

  #78930
  ultrasro
  Member

  http://www.wseu.ca/index.php?src=news&refno=48&category=WSEU%20Admin&PHPSESSID=ff2c9e28f3c9c47f64ac42a38b766d54

  WSEU Head Coach Eduardo Badescu Awarded Professional Contract in Europe

  Published Thursday, June 28, 2007
  by WSEU

  WSEU is extremely excited to announce that WSEU Head Coach, Eduardo Badescu, has been contracted to be the Head Coach a Professional Soccer Team in Romania for a 1 year term. Eduardo has accepted this offer with Sportul Studentesc Bucharest and has already left for Romania.
  WSEU is very grateful that Eduardo will continue to be involved with WSEU on a part-time basis while overseas. During his absence, Mr. William Rosales will assume the responsibilities of Club Head Coach. Mr. Werner Mueller and Mr. Constantin Ignat will be working closely to administer the curriculum design by Eduardo. Eduardo is one of the first, if not the only, Canadian to be offered a professional Head Coach position in Europe. WSEU is extremely proud of this accomplishment and offers its unconditional support in making this a successful year for both Eduardo and his new club.

  In his absence please direct all technical correspondence to William Rosales at headcoach@wseu.ca. Please direct all administrative requests to generalmanager@wseu.ca.
  For more information please contact Reid Davies at premier@wseu.ca

  Eduardo’s new club can be found on the internet at http://www.sportulstudentesc.com/soccer/english/main.htm
  During his absence, Eduardo can be reached at eduardo@world-soccer-academy.com.

  Acum trebuie sa intarim echipa!

  #78931
  Zibling
  Member

  Asta e contract dintr-ala inteligent facut, nu e stas. Antrenorii in Romania nu prea incheie contracte de munca pe doar 1 singur an. Sa vedem ce va iesi!

  #78932
  laucantona
  Member

  Va salut din nou din Winnipeg orasul unde Edi Badescu a creat o academie de fotbal impreuna cu un alt roman. Academia este de mare succes in randul juniorilor. In Canada este sistemul includerii, adica toti trebuie sa joace..chiar daca unii dau cu stangul in dreptul..cel putin la inceput. Eu cred ca un om care a reusit intr-un asemenea context va reusii si in Romania. Felicitari lui Edi pt curajul avut sa se intorca in tara unde si-a asumat un risc. Sper ca Sportul sa straluceasca din nou.
  va salut
  Laurentiu

  #78933
  07Ex
  Keymaster

  Carte de vizita:

  9 years as a player in the Romanian junior soccer system
  Four time Senior Cup winner in Manitoba
  Third place National soccer
  Professional soccer player for CSL – Winnipeg Fury
  Coach – Manitoba Provincial Team – U15 boys
  Coach – Manitoba Super Soccer Alliance
  Coach – community ages 9, 10, 11 and 12.
  Soccer Convenor South End area
  Early Childhood Development Diploma

  Coaching Credentials :
  Level 1, 2, and 3 Theory and practical
  Pre B Soccer License
  Part l Provincial B License
  Part ll National B License
  Accredited Full National B License by Canadian Soccer Association (2002)
  Accredited UEFA A License by Union European Football Association received Bucharest 2003.

  #78934
  ashone
  Member

  bine ca i-ati pus palmaresu’…….la manitoba a fost – manitoba jucam.

  #78935
  Zibling
  Member

  Mda, azi daca am ratat mult in prima repriza, si acel 0-2 de la pauza este in carca defensivei noastre (2 greseli care puteau fi evitate), trecerea de la 0-2 la 0-4 in repriza a doua cu Chiajna i se poate imputa numai si numai antrenorului Edi Badescu. Auziti, fratilor, sa joci 2-4-4 fara fundasi laterali in secolul XXI !!!!!!!!! Strigator la cer! 😯

  #78936
  07Ex
  Keymaster

  E clar, tipul nu le are cu fotbalul. Sper sa plece cat mai repede de la echipa, nu de alta dar ne ingroapa si pe urma ne lasa. Asa macar daca ne lasa acum mai avem o sansa sa scapam de retrogradare, ca de promovare nu prea vad cum.

  #78937
  Giani
  Member

  Sper ca acest simpatic antrenor, care confunda Romania cu Canda (please Sir, cam asta este modul in care se adreseaza jucatorilor) sa intre cat mai curand in istoria clubului. Demisia din proprie initiativa ar fi chiar un gest elegant, sper sa isi respecte statutul de cetatean canadian si sa o aplice cat poate de repede. Aici sunt buni antrenorii care poseda o legatura de chei cat mai mare, pe care o aplica inclusiv pe sfecla presedintilor atunci cand acestia, pentru a isi urmari interesele financiare, impun titularizarea sau excluderea anumitor jucatori.

  #78938
  Zibling
  Member

  Ce antrenor din Romania a dat cu cheile in cap unui patron de club? Suna familiar, oricum.

  #78939
  Giani
  Member

  Inca nu a facut-o nici unul, decat poate la figurat. Dar cred ca in tara asta exista destui antrenori care impun conducerii sa nu se bage peste ei si sa ii lase sa faca echipa fara “indicatii pretioase”.

  #78940
  dragos
  Member

  daca edy si-a tuns pletele, iar echipa a castigat cu noroc……vreau sa vad ce va fi cand SE VA TUNDE ZERO !!!!!! 😆 😆 😆 😆

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 72 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.