Eduard Stanciou 03.03.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Eduard Stanciou 03.03.1981

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 40 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Prosport:

Stãncioiu ºi-a prelungit contractul cu Sportul Studenþesc

Portarul Eduard Stãncioiu ºi-a prelungit, miercuri, pentru trei sezoane contractul cu gruparea Sportul Studenþesc, a declarat antrenorul formaþiei bucureºtene, Grigore Sichitiu.

Sichitiu: “Sunt tare bucuros cã Edi a acceptat sã rãmânã alãturi de noi. Cred cã este un caz unic în fotbalul românesc ca un jucãtor, deºi liber de contract, liber sã plece unde vrea pe mai mulþi bani, a acceptat sã rãmânã la Sportul. Joacã aici de 19 ani ºi cred cã este unul din simbolurile echipei din Regie. A semnat prelungirea contractului pe trei ani ºi cred cã, în acest moment, Sportul poate deveni din nou echipa care a fost în campionatul trecut. Îmi era puþin teamã cã ne pãrãseºte ºi rãmâneam descoperiþi la capitolul portari”.

Giani
    Member

Bravo Edi. La cat mai putine goluri!

07Ex
    Keymaster

In sfarsit o veste excelenta. Bravo Edi! :)

Bob
    Participant

Asa da exemplu!

sorin
    Member

ahoe

07Ex
    Keymaster

Vine Stăncioiu!

Portarul Sportului ar putea semna azi cu CFR un contract pe trei sezoane

Accidentarea lui Martin Tudor i-a determinat pe şefii lui CFR să-i caute rapid un înlocuitor. Preşedintele Iuliu Mureşan s-a deplasat urgent la Bucureşti pentru a demara discuţiile cu patronul Sportului, Vasile Şiman, pentru transferul goalkeeperului Eduard Stăncioiu.

Contactat ieri, portarul “studenţilor” a admis că negocierile sînt destul de avansate. “Este adevărat că se poartă tratative. Mi-ar plăcea să joc pentru gruparea antrenată de Dorinel Munteanu. Mai multe însă o să vă pot spune mîine (n.r. – azi)”, a spus Stăncioiu, care ar urma să semneze un angajament pe trei sezoane cu liderul Ligii I.

De altfel, Stăncioiu este dorit de “vişinii” încă din iarnă. După meciul cu Rapid din returul campionatului trecut, Martin Tudor a anunţat că vrea să părăsească gruparea din Gruia, moment în care şefii lui CFR au luat din nou în calcul varianta Stăncioiu. Tudor şi-a prelungit însă contractul cu clujenii, astfel că s-a renunţat pe moment la tatonările cu portarul Sportului. Accidentarea lui Tudor îl va aduce în cele din urmă pe Stăncioiu la Cluj. (GSP)

dragos
    Member

Edy s-a plictisit de echipa, iar de antrenamente nici nu mai poate fi vorba.
    e treaba lui, in fond !

lucian
    Member

in sfarsit un transfer care pare sigur:

Dorinel Munteanu: “Sper ca Edy să se integreze rapid în echipă”

Dorinel Munteanu a declarat despre transferul lui Eduard Stănciou: “Sper ca Edy sa se integreze rapid in echipa. I-am si spus, dealtfel, ca va fi titular numai in functie de modul in care se pregateste.

A acceptat din start concurenta si asta e foarte bine. E un inceput bun pentru el. Daca de maine este legitimat la noi, cu siguranta va face parte din lotul pe care CFR il va deplasa la Tirgu-Jiu pentru partida de sambata cu Pandurii”.

sper sa ii fie mai bine!

hai Brazilienii!

07Ex
    Keymaster

Stancioiu în Gruia

Oficialii “feroviari” au mai dat o lovitura pe piata transferurilor, aducându-l ieri la Cluj pe fostul goalkeeper al formatiei Sportul Studentesc

Ardelenii au reactionat rapid dupa accidentarea lui Martin Tudor, ieri prezentându-l oficial pe Stancioiu.

Ambitiile mari ale clujenilor în acest sezon au iesit din nou în evidenta, prin modul în care acestia au gestionat mini-criza aparuta dupa ce titularul din poarta trupei lui Munti, Martin Tudor, s-a accidentat în jocul cu FC National. Astfel, presedintele Iuliu Muresan a ajuns luni la Bucuresti, unde a negociat cu Stancioiu, pe care l-a convins rapid sa semneze pentru CFR. “Am demarat discutiile pentru un eventual transfer acum 2-3 luni”, a recunoscut Muresan. “N-am ajuns atunci la un acord, dar acum sunt bucuros sa anunt ca Stancioiu este jucatorul nostru pentru patru ani”, a mai spus oficialul.

Portarul în vârsta de 25 de ani, extrem de dezinvolt la prima întâlnire cu presa clujeana, a marturisit ca a ales orasul de pe Somes pentru ca spera sa evolueze în cupele europene. “Am mai avut si alte oferte, nu stiu daca mai bune sau nu, din punct de vedere financiar, dar pe mine m-a atras dorinta de performanta care exista la Cluj. Sunt constient de faptul ca am venit aici ca rezerva, dar concurenta nu ma sperie, o sa trag tare si sunt convins ca titular în poarta va fi cel care este în forma maxima”, a conchis Stancioiu.

07Ex
    Keymaster

Vad ca Stancioiu nu numai ca a ajuns la CFR Cluj, dar mai este si capitan la ei la echipa. Bravo lui!

07Ex
    Keymaster

@07Ex wrote:

Vad ca Stancioiu nu numai ca a ajuns la CFR Cluj, dar mai este si capitan la ei la echipa. Bravo lui!

Se pare insa ca aventura cu CFR Cluj a durat foarte putin deoarece vad ca ziarele il dau pe Stancioiu ca si plecat din Gruia datorita gafelor facute in campionat cu Steaua si Poli. Daca ar pleca de la CFR Cluj se pare ca ar ajunge cu imprumut ori la Benfica ori la Unirea Urziceni, eu zic ca cel mai probabil la Unirea. :mrgreen:

dragos
    Member

daca ar ajunge in portugalia, ar insemna un MARE PAS pentru cariera lui, insa nu cred, ca sunt sanse de reusita. :P 8)

adso
    Member

stancioiu prinde nationala prin accidentarea lui coman.
    sincer, mie nu mi se pare ca merita, desi nici nu stiu cine ar fi mai potrivit.

succes daca prinde ceva minute :D

dragos
    Member

este un MARE pas pentru cariera lui……este bine ca, cei doi ex-portari ai Sportului raman in atentia selectionerului.
    in meciul amical cu Rusia (de la Bucuresti), Stanca a aparat cateva minute, ramanand in lotul largit pe care se poate baza oricand.
    acum Edy este chemat la EURO.
    daca se dovedeste a fi serios la antrenamente, s-ar putea sa-l vedem chemat mai des la LOT.
    oricum, trebuie sa continue sa “urce” in cariera.
    FELICITA EDY !!

07Ex
    Keymaster

Daca Edy va prinde ceva minute la Euro si daca chiar va impresiona, parca prevad ca-l vom vedea jucand in strainatate la toamna.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 40 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.