Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Eduard Stanciou 03.03.1981
- This topic has 39 replies, 9 voices, and was last updated 9 years, 5 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
May 26, 2008 at 7:20 am #75218
Zibling
MemberAsa sa-l ajute D-zeu !!!
May 26, 2008 at 9:33 pm #75219Giani
MemberBafta, EDY!
November 18, 2008 at 8:26 pm #75220adso
MemberStăncioiu: ”Îmi place Rammstein, eu nu ascult manele ca alţi fotbalişti”
Edi Stăncioiu, împreună cu prietena sa, la Berlin, la concertul Rammstein
Portarul CFR-ului, Eduard Stăncioiu, a vorbit despre perioada petrecută la Sportul, dar şi despre campania lui George Ogăraru.”Am petrecut 19 ani la Sportul Studenţesc. Din cauza unor anumiţi oameni, Sportul a ajuns o amintire palidă (la ce persoane se refera oare
: ). Îmi place Rammstein, eu nu ascult manele ca alţi fotbalişti. 😈
În campionatul românesc e greu să impresioneze o echipă. Unirea a jucat bine cu Dinamo, dar asta nu înseamnă că m-a impresionat. Mi-a plăcut cum a reuşit Steaua să revină de fiecare dată.
M-am alăturat campaniei lui George Ogăraru pentru că sînt mulţi oameni fără posibilităţi în ţară. Dacă noi trecem printr-o criză, imaginaţi-vă cei care nu au ce pune pe masă cum sînt”, a spus Stăncioiu la sportro.
http://gsp.ro/stire/stancioiu-imi-place-rammstein-eu-nu-ascult-manele-ca-alti-fotbalisti-109236.html
November 18, 2008 at 9:50 pm #75221Zibling
MemberAh, mi-ai luat-o inainte, Adso
Cand era la Sportul Studentesc, Stancioiu era oricum cel cu spirit mai avangardist asa – el dicta filmele si muzica care sunt la moda si care se vizioneaza/asculta in autocarul echipei. Intre timp, vad ca a trecut de la un electro mai comercial (asa-numitul house din Romania) la electro-rock (Rammstein). Nu are gusturi rele deloc.
Bafta mare, Edy, la orice club vei juca in viitor! Si sper sa mai prinzi nationala Romaniei inainte sa implinesti 30 de ani (ma refer la postul de titular) !!!
November 18, 2008 at 10:41 pm #75222dragos
Member@adso wrote:
Din cauza unor anumiţi oameni, Sportul a ajuns o amintire palidă (la ce persoane se refera oare
: )
Edy, fii bun si mai da-ne inca un nume, macar…..primul nume este deja cunoscut.
November 21, 2008 at 6:08 pm #75223Giani
MemberEdy asculta Rammstein!!! Ca si mine. Respect EDY.
January 23, 2009 at 1:56 pm #75224dragos
Memberasta e tare (cu suspendarea lui Edy) !!!!
sunt curios cum se va finaliza procesul civil:
:
:
January 23, 2009 at 9:25 pm #75225Zibling
MemberNu vom afla prea curand. Procesele civile inca dureaza luni de zile in Romania 😥
January 24, 2009 at 11:28 am #75226adso
Memberhttp://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/afacerea-stancioiu-119878.html
PLÂNGERE PENALĂ
Afacerea Stăncioiu
de Radu Bichiş
24.01.2009
2 comentariiPortarul a depus plîngere penală împotriva lui Şiman, iar, iritat, patronul Sportului a scos la iveală o decizie de suspendare, dictată în 2007 împotriva jucătorului
Articole pe aceeasi tema
‘Dacă vroiam să-i fac rău lui Edi, îi făceam …
Eduard Stăncioiu suspendat
Croşeu de Stîngă
Juan Culio: ‘Îi batem la Cluj’
Cod roşu în GruiaCFR Cluj l-a pierdut pe portarul Eduard Stăncioiu pentru returul sezonului dacă fotbalistul nu va achita 200.000 de euro fostului său patron, Vasile Şiman. Decizia dată de FRF la începutul săptămînii a surprins mediul Ligii 1, nu şi pe protagoniştii săi. Cum s-a ajuns să-l suspende Şiman pe Stăncioiu?
Episodul 1. În octombrie 2006, CFR a intrat în panică. Titularul buturilor feroviare, Martin Tudor, s-a accidentat grav, iar Dorinel a oferit imediat soluţia: Eduard Stăncioiu de la Sportul Studenţesc. Cu două luni înainte, după îndelungi tra ta ti v e, antrenorul Sportului, Grigore Sichitiu, a răsuflat uşurat, Stăncioiu acceptînd să-şi prelungeas că angajamentul pe încă trei sezoane cu gruparea studenţească.
Episodul 2. Cum perioada de trans feruri pentru prima ligă se încheiase, singura soluţie pentru legitimarea lui Stăncioiu la Cluj era să fie declarat liber de contract! Dar cum? Cu “ajutorul” patronului Vasile Şiman, portarul a depus un memoriu la FRF, solicitînd neplata sa lariilor şi cazul său s-a derulat cu viteza unui TGV la comisiile federale. Alături de Dorinel, Stăncioiu a pozat la prezentarea oficială de la CFR, după 8 ani petrecuţi în tricoul studenţesc.
Episodul 3. Pentru a nu pier de nimic din afacerea Stăncioiu la CFR, Şiman a acceptat să-l lase liber de contract în schimbul a 200.000 de euro! Cum nu putea primi banii de la echipa clujeană, fiind considerat astfel un transfer, patronul Sportului a găsit soluţia salvatoare. Stăncioiu a semnat un act prin care se obliga să achite 200.000 de euro din prima de instalare luată de la Cluj!
Episodul 4. Şiman l-a sunat insistent pe goalkeeper pentru a-şi onora “cuvîntul” pe finele anului 2006, dar Stăncioiu a parat prin SMS-uri: oficialii Clujului să achite banii. Enervat că a fost tras pe sfoară, Şiman s-a adresat FRF şi de aici a început scenariul termenelor de judecată, 20 la număr. Într-un final, Sportul a cîştigat cauza, dar banii nu au sosit de la Stăncioiu. Punerea în aplicare a deciziei a fost amînată, după intervenţiile oficialilor clujeni, care i-au cerut lui Şiman o păsuire a jucătorului.
Episodul 5. Stăncioiu a contestat autenticitatea semnăturii sale pe act şi, “sfătuit”, a depus o plîngere penală împotriva lui Şiman. “A fost picătura care a umplut paharul. Şiman s-a trezit cupoliţiştii pe la club, care l-au anunţat că există un denunţ penal”, a mărturisit un apropiat al patronului Sportului. Enervat de tupeul lui Edi, Şiman a ripostat şi a cerut să pună în aplicare decizia de suspendare.
“Nu ştiu nimic despre o eventuală suspendare. Eu nu am nici o datorie faţă de Sportul”
EDUARD STĂNCIOIU, portar CFR Cluj“Ştiu doar că FRF mi-a dat dreptate într-un proces care a avut peste 20 de termene. Aştept banii de la Stăncioiu”
VASILE ŞIMAN, patron Sportul“Datoria se va plăti, îl vom ajuta pe Edi, pentru că nu ştiu dacă el va avea posibilitatea să achite suma din banii lui”
IULIU MUREŞAN, preşedinte CFR ClujJanuary 24, 2009 at 3:18 pm #7522707Ex
KeymasterAha, acum am inteles care este povestea. 😆
February 1, 2009 at 1:57 pm #75228cameliu
MemberMureşan: „Încă nu am plătit acei bani pentru Stăncioiu”
Preşedintele lui CFR Cluj a declarat că încă nu s-a rezolvat litigiul dintre Stăncioiu şi Sportul Studenţesc, portarul fiind obligat de Comisiile FRF să achite către gruparea bucureşteană aproximativ 200.000 de euro, fiind suspendat până la rezolvarea problemei.
“Încă nu am plătit acei bani pentru Stăncioiu, mai e până pe 28 februarie. Nu e asta o problemă urgentă. Comisiile au judecat corect după acte, însă actele nu erau în regulă, după părerea mea. Oricum, nu e problema clubului, e a lui Stăncioiu, vom vedea ce va fi”, a conchis Iuliu Mureşan.
February 12, 2009 at 4:35 pm #75229Giani
MemberUn tip care asculta Rammstein este mai periculos decat un racket ucrainian. Vasile, nu te vad bine.
February 13, 2009 at 12:17 pm #75230Zibling
MemberGiani, aici chiar exagerezi. Nu are legatura muzica cu comportamentul omului. In rare cazuri, muzica naste violenta, prea rare…
February 25, 2009 at 9:40 am #75231adso
MemberLIGA 1 | 10:45 | Goalkeeper-ul speră ca CFR-ul să preia datoria către Şiman | (1 foto, 0 audio, 0 video)
Stăncioiu trebuie să-i plătească 200.000 de euro lui Şiman!Ultimatul pentru Stăncioiu! Trebuie să-i plătească 200.000 de euro lui Şiman!
Probleme pentru Edi Stăncioiu. Portarul campioanei trebuie să-i plătească fostului său club, Sportul Studenţesc, suma de 200.000 de euro. În momentul plecării din Regie, portarul s-a înţeles cu patronul Vasile Şiman să restituie această sumă, pentru a nu i se pune probleme. Termenul scadent până când goalkeeper-ul poate să plătească expiră la sfârşitul acestei săptămâni.În ciuda acestui aspect, goalkeeper-ul rămâne optimist, asta deoarece se pare că s-a înţeles cu oficialii din Gruia ca ei să-i înapoieze datoria patronului Sportului. “Am încredere că până dumincă se va rezolva această situaţie într-un fel sau altul”, a spus goalkeeper-ul din Gruia conform Adevărul.
March 8, 2009 at 5:29 pm #75232 -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.