Emblema clubului Sportul Studentesc

Home Forums Online Support Pagina pe Internet / Website related Emblema clubului Sportul Studentesc

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Dragos Chiva
    Member

Daca stiti cumva de la ce adresa pot printa emblema clubului Sportul Studentesc va rog sa raspundeti la acest mesaj.

razvanR
    Member

Florin are o super emblema in Corel.

Dragos Chiva
    Member

Florine, te rog trimite-mi si mie emblema clubului pe adresa chdragos@yahoo.com . Multumesc anticipat !

07Ex
    Keymaster

Dragos, ai cont Yahoo Messenger? Daca da locheaza-te si adauga-ma si pe mine ssb1916@yahoo.com ca pot sa-ti trimit emblema acum.

razvanR
    Member

emblema pe care o are Florin nu este identica cu cea pe care o vedem pe acest forum in coltul din stanga sus: este un pic diferita, mai rotunjita, mai echilibrata, mie imi place mult mai mult. Este emblema pe care am pus-o pe tricouri pe sepci, pe bannerele lui Dan.

Apropos, Dane, te-am vazut si te-am citit in diferite reviste. Pana la urma ti-ai tras propria agentie?

07Ex
    Keymaster

Am emblema lui Florin insa nu am avut inca timp s-o pun pe forum asa ca daca Dragos o vrea pot s-o trimit.

07Ex
    Keymaster

@97SiR wrote:

Am emblema lui Florin insa nu am avut inca timp s-o pun pe forum asa ca daca Dragos o vrea pot s-o trimit.

Gata, am pus emblema originala a clubului pe forum. :)

Daca dati emblema in tertze parti, aveti grija sa o dati pe cea “istorica”. Da Razvane, am agentia mea…si ma mandresc cu ea… :)

Vad ca in coltul din stanga sus e tot emblema veche.

Haide Sportul! Hai odata!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.