Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 175 total)
  • Author
    Radu Dobrin
    Member

…cel putin pentru noi care sintem prin toate colturile lumii. Meciul este transmis si de postul danez tv2 (pe thor) …codat in sistemul conax..asta pentru cei care au antena parabolica. Ovidiu, crezi ca ai putea sa ne ajuti cu o transmisie radio pe noi, amaritii :), care nu avem mai de niciunele?

ultrasro
    Member

Sper sa reusesc sa va tin in priza cu meciul!

Tavi
    Member

coane o sa fiu pe stadion … daca da gol Ro itzi dau bip de pe mobilul meu … ai grija sa nu raspunzi la telefon

Anonymous
    Member

Au jucat Galamaz, Maxim si Chihaia. Au jucat cam de nota 5.
    Cei mai slabi de pe teren: Ovidiu Petre, Vladut Munteanu, Ghioane si Grigore : 3 spre 4!
    A impresionat dar fara eficienta Niculaie de la Rapid!

Radu Dobrin
    Member

asta sa fie tot ghinionul de care sa avem parte!

hai romania!!!!

Anonymous
    Member

Hai Romania!

cameliu
    Member

Meciul se poate asculta live:
    http://www.rri.ro/channels.htm

Channel 2! Iliuta Dobre…

Anonymous
    Member

excelenta lovitura lui munteanu
    din 6 metri

07Ex
    Keymaster

Cu bunavointa lui Ovidiu am reusit sa ascult meciul live prin Yahoo. Mersi mult Ovidiu!

cameliu
    Member

Asta e!
    Pai gafe d-astea nici baietii de la Sportu’ nu faceau…

Radu Dobrin
    Member

cameliu,
    am vazut meciul in reluare pe tvri….am inchis in prealabil calculator/telefon/televizor toata ziua doar ca sa pot sa il vad fara sa stiu scorul…

incepe meciul pe tvr-international…1-1- la pauza…

pauza…tvri prezinta un rezumat al meciului !!!..in engleza (???)….goluri..scor..si tot!

incepe repriza a 2:a…
    samd…

Radu Dobrin
    Member

ce e ingrijorator nu e faptul ca am pierdut cu danezii ……poate doar scorul….ci faptul ca acei ‘under21’… care au reusit sa bata doar luxemburg din toate meciurile pe care le-au jucat..vor fi ‘tricolorii’ nostri peste 3 ani…(isi mai aduce aminte cineva de o scoala careia i se spunea ‘luceafarul’?)

faptul ca nu mergem la europene o sa coste federatia lui nasu’ 4.5 mil $…la fel cit ne-a ‘costat’ ne-participarea la mindiale….

poate ca atunci cind nu o sa mai aiba de unde sa fure, o sa isi dea seama asa zisii ‘oameni de fotbal’ (‘or fi aceiasi ca ‘oamenii de bine’?)…ca ceva e in neregula?…dati-mi voie da ma indoiesc

in scenariul cel ami optimist (daca azi o luam de la zero si se baga bani in scoli de fotbal..etc…)…cu putin noric, in 10 ani poate o sa ne putem bucura din nou….

pina atunci…..hai sportul!

cameliu
    Member

Sa fim seriosi Radu!
    Cine crezi ca baga bani in juniori!
    Nu vezi ca nici o bucata de pamint cu iarba nu suntem in stare sa avem…

Vorba comentatorului de limba germana de pe Eurosport, asa teren mai vedem in transmisiile noastre de Motocros!
    Din Armenia la Kiev si din Bosnia-n Belarus am vazut terenuri verzi, cu iarba!

Nu ca terenul ar fi fost de vina, dar starea CATASTROFALA a terenului reflecta modul de conducere si gospodarire la ora actuala in Romania!
    Asta e!

Radu Dobrin
    Member

cameliu,
    exact ‘punctul’ meu….cind toate capusile aciuate in (si pe linga) frf vor disparea …si asta se va intimpla foarte repede pentru ca nu o sa mai aiba de unde sa fure…ca am cam ajuns la fundul sacului, ….o sa o luam de la zero…si, cu putin noroc, in 15 ani o sa reusim sa mai scoatem cite un 0-0 cu anglia…etc…

pina atunci…atentie la luxemburg!…si sa racim sticlele de sampanie in eventualitatea unei victorii!

dragos
    Member

dobos – interimar;
    vine dinu!!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 175 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.