Home › Forums › Archive › Arhiva Fotbal / Football Archive › Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii
- This topic has 174 replies, 16 voices, and was last updated 19 years, 10 months ago by
George Apostol.
-
AuthorPosts
-
September 19, 2003 at 7:23 am #52885
Tavi
Member“Nu te iert!”
Lennart Johansson, seful UEFA
Johansson a fost inflexibil cu Mircea Sandu
“Esti singurul pe care nu-l iert!” Acesta a fost raspunsul pe care Mircea Sandu, presedintele FRF, l-a primit miercuri de la Lennart Johansson, seful UEFA, la propunerea de a sterge disensiunile iscate intre cele doua foruri.
Suedezul nu e dispus sa uite ca, in urma cu cinci ani, Mircea Sandu i-a promis ca-i sprijina candidatura la presedintia FIFA, pentru a-l trada in ultima clipa, oferindu-i votul lui Joseph Blatter. Duplicitatea romanului a fost aspru pedepsita de-atunci, “tricolorii” fiind aproape permanent defavorizati de arbitraje. Dupa ratarea calificarii la EURO 2004 si maniera potrivnica in care a fost tratata Romania de “centralul” Urs Meier in meciul disputat la Copenhaga, cu Danemarca, Nasu’ a incercat o reconciliere. Capul UEFA a fost insa de neinduplecat, suedezul neacceptind pocainta celui care l-a tradat.
Mircea Sandu s-a intors ieri de la Bratislava, acolo unde s-a intilnit cu Lennart Johansson. “Am stat de vorba cu Johansson despre mai multe lucruri. Discutia a durat aproximativ 50 de minute, i-am inminat apoi protestul si documentele pe care le-am avut cu mine, inclusiv o caseta si un CD cu secventele incriminate. Mi-a promis ca voi primi un raspuns in cel mai scurt timp”, a comentat laconic Mircea Sandu, vizibil enervat la vederea ziaristilor.
Pe de alta parte, Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a repetat ieri teza conspiratiei celor bogati impotriva saracilor: “Atit timp cit ne zbatem in mocirla asta financiara, vom fi mereu defavorizati”. “Corleone” a incercat sa nege misiunea cu care a plecat presedintele FRF la UEFA prin argumente lipsite de orice logica: “Sandu n-avea cum sa-i promita lui Johansson ca-l sprijina, pentru ca noi n-avem putere financiara”.Puiu s-a baricadat in casa
Mircea Sandu a plecat de la aeroport direct la sediul FRF. El a ajuns insa prea tirziu pentru a-l mai prinde pe Anghel Iordanescu. Antrenorul – care in ultimele zile a stat baricadat in casa, fara sa citeasca ziarele sau sa urmareasca posturile de televiziune – nu stia ca Nasu’ e la intrunirea UEFA de la Bratislava si l-a cautat de dimineata la “Casa Fotbalului”. Aflind ca Nasu’ e plecat si nu se stie exact cind va ajunge la FRF, Iordanescu a facut cale-ntoarsa. E insa de asteptat ca in cel mai scurt timp cei doi sa se intilneasca pentru a discuta pe marginea noului contract al generalului ca selectioner al “tricolorilor”. Vechiul angajament a expirat dupa meciul cu Danemarca, de saptamina trecuta. Iordanescu refuza sa anunte public ce are de gind sa faca, dar surse apropiate presedintelui Mircea Sandu ne-au informat ca antrenorul doreste sa continue la cirma “tricolorilor”. Pentru a ramine la nationala, Iordanescu e dispus inclusiv sa accepte conditiile Nasului, care-i ofera un salariu diminuat cu o treime (200.000 de dolari pe an, in loc de 300.000) si cere, in schimb, calificarea la Mondialele din 2006. De cealalta parte, singura conditie pusa de antrenor e ca federatia sa asigure conditii optime pentru echipa, aici fiind inclusa mai ales problema arbitrajului. Cele doua parti s-au pus, in principiu, de acord si, daca nu va interveni nimic neprevazut pina la inceputul saptaminii viitoare, e de asteptat ca luni sa se anunte oficial prelungirea contractului lui Iordanescu.
September 19, 2003 at 2:01 pm #52886Radu Dobrin
Membermda…se pare ca, in caz ca ma avut arbitraje potrivnice pina acum, de acum in colo o sa fie de 10 ori mai rau…..
September 19, 2003 at 4:44 pm #52887Tavi
Member@Radu Dobrin wrote:
mda…se pare ca, in caz ca ma avut arbitraje potrivnice pina acum, de acum in colo o sa fie de 10 ori mai rau…..
o concluzie e clara: S-a imputzit scaunul sub matale, Nasu’!
September 23, 2003 at 7:58 pm #52888Giani
Member@Tavi wrote:
@Radu Dobrin wrote:
mda…se pare ca, in caz ca ma avut arbitraje potrivnice pina acum, de acum in colo o sa fie de 10 ori mai rau…..
o concluzie e clara: S-a imputzit scaunul sub matale, Nasu’!
Pai, daca scaunul ala are colac si nici nu curge apa, e logic. Chiar nu v-ati prins ca e pus peste o groapa? care se cheama in termeni de specialitate fosa septica? In mai bine de zece ani, orice scaun d’asta incepe sa puta, mai ales ca se umple si fosa.
September 24, 2003 at 9:39 am #52889cameliu
MemberO, ce zile frumoase!,
Mergem inainte cu Iordanescu pe valul simpatiei populare. Traiasca emotia, jos ratiunea! Cristian Geambasu22 septembrie 2003 va ramine o zi ca oricare alta pe rabojul timpului. Peste ani nu isi va aduce nimeni aminte ca Iordanescu a decis sa continue la echipa nationala. De comun acord cu Nasul, dupa o intrevedere cu propria constiinta si la rugamintile fierbinti ale:
– familiei tricolore
– familiei propriu-zise, mindra sa aiba un tata/sot selectioner
– premierului Adrian Nastase, ale intregii clase politice responsabile
– Preafericitului si Nefericitilor sai enoriasi
– rusilor, prin efectul de bumerang
– nationalitatilor conlocuitoare de pe cuprinsul patriei
– colectivelor de oameni ai muncii de la orase si sate,
si nu in ultimul rind ale
– brigazii de calfe si zidari de la Hotelul Belvedere, fost Cioplea, din Predeal, Iordanescu a spus “Da!” in fata Ofiterului Starii Civile a Reprezentativei, desi nu-l intrebase nimeni daca vrea sa isi uneasca pe viata destinul de “nationala”. Lumea se baza pe:
– reactia unei persoane care intelege ca la esec platesti, nu primesti recompense
– onoarea lui de general
-frica lui de Dumnezeu
– o analiza profesionala a ratarii calificarii din partea federatiei epistolare
– o alta abordare din partea Palatului Victoria, fiindca totusi politica fotbalului nu este una de integrare, ci de care pe care.Ii uram succes cu maximum de sinceritate domnului Anghel Iordanescu, pentru ca de prestatia dumnealui depind intr-o buna masura tonusul natiunii si salariile noastre. Ne incarcam cu energie pozitiva, privim cu toata bruma de optimism inainte si speram ca inger- ingerasul lui sa-l/ne vegheze mereu, sa fie la fel de inspirat ca la Copenhaga atunci cind alcatuieste primul 11. Ne inghitim indoielile, tragem aer in piept si ne spunem ca Puiu este de fapt un antrenor modern, comunicativ, in contact nemijlocit cu ultimele tendinte ale meseriei, neinduplecat cu blatistii, nemilos cu profesionistii traficului de influenta. Ne facem curaj, fiindca la noi, pe-un picior de plai, pe-o gura de rai, emotiile tin locul ratiunii.
22 septembrie 2005 va ramine o alta zi ca oricare alta pe rabojul timpului. Doar ca vom sti daca pe 22 septembrie 2003 n-am gresit cumva emotionindu-ne.
September 24, 2003 at 1:37 pm #52890Giani
MemberPai, eu zic ca implicarea politicului, a neoliticului si a preafericitului “e” logice. Ca daca ne calificam, iesea nasoleala mare cu economia nationala. Adica se uita romanu la meci si dupa aia radea una sau mai multe berii cu baietii. Apoi, daca se mai lasa si cu victorie, iesea noaptea in Piata Universitatii. Va dati seama ce dezastru! ce atentat grav la morala natiunii! Sa cinstesti victoria cu o bere si apoi sa mai iesi si in piata.
Nu iti dai seama de consecinte: ziua urmatoare putea fi declarata de fapt ca nelucratoare, deci scadea PIBul pe ziua respectiva. Si apoi, trebuia sa mai dea bani si la jandarmi, ca sa asigure linistea publica in piata sau linistea eterna a alesilor, adica alti bani, alta distractie. Ma rog, ca pe partea cealalta se pierde mult mai mult din publicitate, nu mai conteaza. Si daca meciul e sambata noapte, nu mai merge romanul duminica dimineata la bisercia, tot din motive de oboseala plus mahmureala. Nu ca ar merge prea des, da’ asa se pare ca gandeste preafericitu.
September 24, 2003 at 2:46 pm #52891Ultras
MemberAsteptam turneul final din 2008 pentru ca 2004 si 2006 le vedem la televizor si fara sa avem emotii! 😈
September 25, 2003 at 10:21 am #52892ultrasro
MemberSigur in 2006, 2008……+2,+2….
Avem sanse si in 2004….
September 25, 2003 at 1:33 pm #52893Tavi
Member@ultrasro wrote:
Sigur in 2006, 2008……+2,+2….
Avem sanse si in 2004….
Sigur ca da! Astept sa vad cum face Luxemburg egal la Oslo 😆
September 25, 2003 at 2:21 pm #52894ultrasro
MemberDin devotament pentru drapelul national luxemburghez, poate ii decoreaza Marele Duce si-i face cavaleri….
September 28, 2003 at 4:54 pm #52895Giani
Member@ultrasro wrote:
Din devotament pentru drapelul national luxemburghez, poate ii decoreaza Marele Duce si-i face cavaleri….
Sau poate vorbim cu nenea Misu, pensionaru’ ala de la Palatul Elisabeta, sa infiinteze un ordin al cavalerilor de Dambovitza. Si sa-i innobileze pe luxemburghezi pentru egalul de la Oslo din octombrie. Sau daca il credem p-asta prea perimat, sa vorbim cu marele imparat international Iulian, sa creeze un alt ordin, al cavalerilor de coviltir sau de spoitingir. Cred ca asa mai merge. Bafto delo.
October 11, 2003 at 7:21 pm #52896Tavi
MemberNorvegia dupa un joc in care s-au acoperit de penibil a “reusit” celebra performanta de a invinge glorioasa echipa a Luxemburgului cu imensul scor de 1-0 si, in conditiile in care Bosnia nu a reusit victoria acasa (1-1 cu Danemarca), va merge la baraj pentru europenele de anul viitor.
RUSINE:
1. federatiei romane de fotbal pentru stadioanele romanesti pe care a jucat nationala … si pentru mizeria in care se zbate fotbalul autohton …2. lui anghel iordanescu pentru lipsa de profesionalism pe care a probat-o cu varf si indesat si pentru lipsa de caracter (si-a dat demisia si a revenit) iar acum e ofuscat nevoie mare ca nu stiu ce clauze sunt prin noul contract
(Armata era una una din cele mai credibile institutii din tara asta … dar tradatorul iordanescu ii terfeleste numele .. ar trebui sa i se revoce gradul de general … sau sa fie trimis in Afganistan!!!)3. jucatorilor care nu au inscris in situatii de singur cu portarul advers
4. UEFA, pentru stilul mafiot in care a delegat arbitrii
5. arbitrilor, pentru greselile grosolane si unidirectionate!
6. tarilor nordice, ca sunt neam de traista
Tuturor acestora MULTA … SI INDESATA!
October 13, 2003 at 9:26 am #52897Ultras
MemberIar Nationala Romaniei s-a acoperit de super-penibil dupa egalul chinuit cu Japonia, tot sambata. Dupa acest meci, indiferent de cum joaca altii, m-ai credeti ca avem fata de un Turneu Final?
October 13, 2003 at 11:19 am #52898Tavi
MemberFata de palamidele din norvegia … categoric DA! … am impresia sau subestimezi fotbalul japonez … parerea mea ca asta vara au aratat ca au echipa de top! …. coreea a fost cea superavantajata de arbitri nu Japonia!
October 13, 2003 at 2:03 pm #52899Radu Dobrin
Memberexista totusi o dreptate
….norvegia va intilni spania la baraj
altfel…meciuri interesante…
Latvia v Turkey
Scotland v Netherlands
Croatia v Slovenia
Russia v Wales
Spain v Norwayce ziceti?…facem un 1X2? cu berile la vara?
(ca ..vorba aia…acum sintem degajati…
)
3pct – rezultat exact
1pct – pronostic -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.