Home › Forums › Archive › Arhiva Fotbal / Football Archive › Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii
- This topic has 174 replies, 16 voices, and was last updated 19 years, 10 months ago by
George Apostol.
-
AuthorPosts
-
October 13, 2003 at 4:10 pm #52900
cameliu
MemberMie mi-a iesit deja pronosticul: Norvegia trebuia sa pice cu una din: Olanda, Spania, Turcia!
Altele nu mai dau!
M-am linistit!October 14, 2003 at 6:34 am #52901Ultras
MemberNU subestimez pe nimeni. Intr-adevar, Japonia are o echipa sudata care joaca cu o ambitie extraordinara, dar… sa fim seriosi! Daca nu poti invinge o astfel de echipa acasa ce rost mai are sa mergi la un Turneu Final? Sa isi expuna fitele alde Mutu, Chivu & Co.? Pe nervii nostri? Multumesc, dar chiar nu am chef! Ganditi-va ca la baraj daca ajungeam, de exemplu, jucam cu Spania. Dati-mi voie sa cred ca nu aveam nici cea mai mica sansa! Oricum, ne-am facut un obicei din a privi turneele finale la televizor, cu o berica langa noi!
October 14, 2003 at 2:02 pm #52902ultrasro
MemberSpectatorii erau veniti ca la teatru, lumea pe la terase, crezi ca avea cineva chef de fotbal la ora 14.00?
October 14, 2003 at 2:11 pm #52903Ultras
MemberSi ce ti se pare aiurea? Daca jucatorii erau la promenada, de ce sa ii deranjeze spectatorii?
October 16, 2003 at 7:19 pm #52904Giani
MemberTata, nu ati avut in viata voastra leagturi profesionale cu japonezii. Eu da. Sunt niste adevarati, au o manie teribila de a face totul sa iasa OK; niste perfectionisti fanatici. Sub o politete care te lasa dezarmat, se ascund niste masinarii complexe, capabile de a gasi orice chichita, orice defect, orice amanunt maruntel care nu merge. Intr-un cuvant: sunt o natie teribila. Parerea exagerat de buna pe care o au despre ei, de natiune superioara altora, care le-a dat atatea dureri de cap de-a lungul istoriei, este insa pe deplin justificata. Desi nu a parut ca ar fi jucat extraordinar, japonezii au facut-o foarte bine si la cote maxime, si sunt covins ca au studiat mai multe jocuri ale tricolorilor, desi era un amical. Si au gasit solutiile optime de a ne contracara jocul.
Cat despre Norvegia, nioste schiori penibili, care in jocul de fotbal mizeaza pe un singur argument: bunavointa mafiotilor cu fluier, plus prietenia cu Porcusson, suedezul ala de kkt care se zice ca ar conduce mUiEFA. Deja imi permit sa pun si un pronostic: Spania – Norvegia 7-0 la Madrid si 3-0 la Oslo. Cu Crarew eliminat in minutul 2 pentru hent in careul advers, actiune a la Manodona.
October 17, 2003 at 6:41 am #52905Ultras
MemberNu am zis ca japonezii nu isi fac treaba, ci ai nostri sunt fitosi si plini de ei si uita ca trebuie sa mai joace, sa depuna efort. Atat! De japonezi pot spune ca ei compenseaza lispsa de imaginatie prin efortul exemplar pe care il depun. Si bine fac!
October 17, 2003 at 10:32 am #52906Giani
Member@Ultras wrote:
Nu am zis ca japonezii nu isi fac treaba, ci ai nostri sunt fitosi si plini de ei si uita ca trebuie sa mai joace, sa depuna efort. Atat! De japonezi pot spune ca ei compenseaza lispsa de imaginatie prin efortul exemplar pe care il depun. Si bine fac!
Pai cam asta e solutia: fitze de Mutu plus tenacitate japoneza = 1-1.
October 28, 2003 at 2:28 pm #52907dragos
Memberin noiembrie vom juca cu italia…….la primavara cu germania…..si se asteapta confirmarea meciului cu anglia…
se pare ca am devenit o echipa competitiva pentru antrenamentele marilor
echipe…..October 28, 2003 at 3:39 pm #52908Ultras
MemberSparing partner, adica! 👿
October 28, 2003 at 4:06 pm #52909Radu Dobrin
MemberOctober 28, 2003 at 4:06 pm #52910Tavi
MemberDragos e diplomat cand a zis “competitiva” … avem acum lot de echipa mare … din pacate competitiva ar trebui citit “ieftina” … daca noi am vrea un amical cu Italia aia ne-ar cere marea cu sarea … noi ne bucuram ca ne-au ales si cam atat!
Ba mai zicem si: Bogdaporste boierule mancatziash macaroana ta aia begoasa si hitalieneasca! 😉
October 29, 2003 at 4:33 pm #52911Cainele
MemberIn locul lui M. Sandu , nu as accepta pozitia de”numa bun de batut” , ci mi-as cauta eu echipe mai slabe pentru a reface moralul echipei si de ce nu al suporterilor. Am zis slabe , dar nu San Marino , Andorra , sau mai stiu eu chiar Vatican 😉
November 8, 2003 at 2:04 pm #52912Giani
Member@Cainele wrote:
In locul lui M. Sandu , nu as accepta pozitia de”numa bun de batut” , ci mi-as cauta eu echipe mai slabe pentru a reface moralul echipei si de ce nu al suporterilor. Am zis slabe , dar nu San Marino , Andorra , sau mai stiu eu chiar Vatican 😉
Cu Vaticanul ar merge, baga baietii 11 cardinali in teren, joci la misto si fara nici un fault si iti pui o pila buna la Doamne-Doamne.
November 11, 2003 at 4:40 pm #5291307Ex
KeymasterPentru mine cel putin echipa nationala este un subiect incheiat. Nu m-am mai uitat la meciuri si nu m-a mai interesat ce se intampla cu echipa din 96-97 de pe vremea cand echipa a inceput sa joace din ce in ce mai prost.
November 13, 2003 at 1:01 pm #52914Cainele
Memberpolonia -italia: 3-1 😯
Hai tata ca se poate 😆 -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.