Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 175 total)
  • Author
    Radu Dobrin
    Member

sper ca glumesti……

sigur este o gluma. Prosport spunea ca Iordanescu s-a razgandit, Gazeta ca vine din nou Boloni… altii ca Boloni nu a fost contactat si ca daca Iordanescu nu se va razgandii M. Sandu se va milogi in fata lui Lucescu ca sa ii salveze pielea.

A inceput sa se bata moneda pe Lucescu… voi ce mai stiti?

Danemarca pierde acasa cu 2-0 in fata Bozniei, Luxemburg este la egalitate cu Norvegia dupa 45 de minute

2nd Half
    Luxembourg 0 – 1 Norway
    Rushfeldt 60

Finished
    Denmark 0 – 2 Bosnia
    Barbarez 23
    Baljic 28

07Ex
    Keymaster

In Gazeta Sporturilor scrie azi ca Iordanescu a fost pana la urma convins de M. Sandu sa nu demisioneze, asa ca tot el va ramane antrenor.
    Eu consider ca nu antrenorul este vinovat ci jucatorii care la ora actuala nu joaca absolut nimic.

webmaster
    Keymaster

George, exista o categorie dedicata in exclusivitate echipei nationale. Categoria aceasta este doar pentru posturi dedicate echipei de fotbal Sportul Studentesc.

dragos
    Member

este bine ca am intrat din nou “in joc”; dar, tot asa de bine a intrat si bosnia…….se confirma sintagma: nu mai sunt echipe mici…….
    ATENTIE!!!!!!!!! echipa noastra este cea mai imprevizibila….asa ca…..

Radu Dobrin
    Member

vestea buna e inca mai putem spera…vestea proasta e ca mai putem faca asta pina pe 7 iunie cind bosniecii o sa mature…ce om avea atunci…plaja…mlastina…cu noi. Facem un poll cu cine va fi de vina?…Ca muti nu au prea ramas.

Scuze, pe viitor am sa postez unde trebuie

Radu Dobrin
    Member

pentru cei “din afara” …..la tvr(ahat) nici o sansa…e codat …va fi dat in reluare la 10.30 cet pe international …nu va uitati la pauza pentru ca o sa aflati scorul la stiri..(!!!)…

singura sansa de vazut in direct e pe un post norvegian, NRK1, transmis pe thor3 (0.8 grade vest, http://www.sat-address.com/ln/NRK1.shtml) criptat “conax” (se poate vedea cu magic-modul)….pina acum un timp transmiteau si in “viacces”..dar din cite stiu eu a disparut (merita verificat insa)

sper sa va ajute daca aveti modul de decriptare…eu o sa ma perpelesc pina la reluare (nu am modul…)…ufff

hai romania!

Radu Dobrin
    Member

inca o chestie pe care am gasit-o….puteti incerca pe http://www.nrk.no/sport/fotball/2823025.html

si sa apasati pe “Se kampen direkte her”…acesta va va duce la
    http://www7.nrk.no/nrkplayer/default.aspx?maincat_id=3&project_id=32
    unde ar trebui sa se vada meciul in direct.

Radu Dobrin
    Member

Se pare ca norvegienilor le e cam frica de noi…in plus Henning Berg nu e total refacut si se pare ca nu va juca. Solkjaer s-a accidentat la antrenament si a stat toata ziua cu pansament pe glezna. Nu reiese cit de grav e.

Echipa probabila:

In poarta:
    Frode Olsen

Fundasi:
    Christer Basma, Ronny Johnsen, Claus Lundekvam, André Bergdølmo

Mijlocasi:
    Ole Gunnar Solskjær, Eirik Bakke, Øyvind Leonhardsen, John Arne Riise

Atacanti:
    Tore André Flo, John Carew.

4-4-2 comparativ cu 4-5-1 care l-au jucat la copenhaga

cameliu
    Member

Mersi!
    Deocamdata acolo apare numai 4-4-2…
    Poate la ora meciului or da meciul!
    Daca nu la radio: rri.ro channel 2!
    Cu Bosnia a mers perfect!

Radu Dobrin
    Member

din cite am vazut, si diviziaa.com a preluat transmisia radio la meciul cu bosnia.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 175 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.