Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 175 total)
  • Author
    Radu Dobrin
    Member

p.s…..

a fost eliminat la 0-0…valencia a pierdut cu 3-1 asa ca norvegianul neaosh isi va petrece timpul pescuind in timp ce alte echipe vor juca in liga campionilor (…sau a “ciupercilor” pentru a-l cita pe multi-lingvistul becali :) )

cameliu
    Member

Ma distreaza toate chestiile scrise in presa cu … “hai sa dam bani Bosniei”.

Ce bani sa dam? Ei trag pt banii nostri?
    Nu prea cred! Matematica e simpla Bosnia isi joaca sansa! Bat in cele 3 meciuri ce le mai au, au asigurat cel putin locul 2! asta indiferent ce facem noi cu Danemarca…

Noi insa depindem de altii, sau asa credem noi… Desi daca am bate cu 4-0 in Danemarca am fi calificati (sau cel putin locul 2 asigurat). E imposibil sa bati acolo cu 4-0 dar cel putin asa ar trebui jucat. Parca vad ca Iordanescu ii pune iar pe toti cu curu-n poarta in speranta c-om ciupi cumva un gol…
    Altceva era daca nu ne dadeam atitea goluri pe plaja de pe National…

Si pe mine ma distreaza la culme……. de parca aia nu au interesul… daca bat totul si noi si ei mergem si noi si ei mai departe

Sunt si eu curios ce opinie aveti…… eu zic ca da.

07Ex
    Keymaster

Sincer sa fiu n-am prea urmarit de mult meciurile echipei nationale, dar imi dau si eu cu parerea – NU cred ca ne calificam.

Tavi
    Member

nu cred … 😥

Tavi
    Member

e cam greu … daca s-a intamplat o data (2-0 cu Danemarca) … nu inseamna ca asta e o regula …

cat despre stimulente 😆

dragos
    Member

TREBUIE SA CREDEM CA PUTEM CASTIGA IN DANEMARCA !!!
    HAI ROMMMMAAANNNIIIIIAAAAA !!!!!

Tavi
    Member

@dragos wrote:

TREBUIE SA CREDEM CA PUTEM CASTIGA IN DANEMARCA !!!
    HAI ROMMMMAAANNNIIIIIAAAAA !!!!!

asta da … dar daca ramanem la mana altora …

Ultras
    Member

Bosnia sigur isi va face treaba, problema e ca ramanem pe mana noastra care cred ca e cam bleaga!

Dupa meciul de aseara castigat de Boznia… cred ca este singura chestie care se poate zice… nu suntem noi in stare sa ii batem pe Norvegia dar ii bate Boznia :)
    Cat de meciul cu Danemarca eu zic ca o sa batem… ca doar nu mai joaca Filipescu :)

ultrasro
    Member

Dau mai multe variante! Va rog sa votam!!!

07Ex
    Keymaster

Pai gata, am votat. Fiind pesimist din fire am zis 1-1. Sper insa sa ma insel si RO sa se califice. :)

Radu Dobrin
    Member

Doamne’ajuta!

cu toate ca….pe undeva (cu toata pasiunea mea pentru ‘ai nostrii’)….ma gindesc cu groaza la scenariul in care, la o eventuala victorie, se umple ecranul de la televizor de burti si gusi de ‘oameni de fotbal’ care o sa zica…’pai nu vam(sic!) zis io domle ca aisha la romania e multi jucatori de valoare?’…..

hai romania!…pronosticul meu e “cu noi”

ps…imi pare rau ca nu voi putea sa fiu acolo….

ultrasro
    Member

😆

Nu-i asa ?

8)

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 175 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.