Home › Forums › Archive › Arhiva Fotbal / Football Archive › Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii
- This topic has 174 replies, 16 voices, and was last updated 19 years, 6 months ago by
George Apostol.
-
AuthorPosts
-
September 9, 2003 at 7:13 am #52810
Radu Dobrin
Member@ultrasro wrote:
😆
Nu-i asa ?
suedezii tin intodeauna cu cei mai puternici (si asta din toate timpurile
)…ca deh….asta e natia..
September 9, 2003 at 10:24 am #52811ultrasro
MemberSi sa-i bagam in galeata pe danezii astia unsurosi! 😆
September 9, 2003 at 11:29 am #52812dragos
MemberTREBUIE SA FIM ALATURI DE BAIETII !!!!
HAI ROMANIA !!!!September 9, 2003 at 11:32 am #52813dragos
MemberMaine seara incepand cu orele 20.00, baietii nostri vor incerca sa-i invete limba romana pe danezi !!!
Sa speram ca vor REUSI !!!
AJUTA-I DOAMNE !!!September 9, 2003 at 11:56 am #52814Tavi
Member… am impresia ca voi defila maine seara cu sticla de sampanie si cu drapelul tarii prin piata Universitatii … Asha sa fie!
September 9, 2003 at 12:08 pm #52815Tavi
Member… din ambele meciuri cu noi!
Ziarul Online » Sport » 1.000 de norvegieni vor veni la Copenhaga…
1.000 de norvegieni vor veni la Copenhaga pentru a încuraja Danemarca la meciul cu România: Singuri împotriva nordicilor!
Data: 2003-09-09
Autor: Cristi IONIŢĂ
Ocupaţi cu pregătirea jocului amical de mîine seară dintre echipa lor şi selecţionata Portugaliei, norvegienii nu ezită să mai trimită apeluri spre vecinii lor, danezii. De această dată a venit rîndul cotidianului „Norwaypost“ să facă referiri la situaţia din grupa României. Selecţionerul Semb, citat de ziarul mai sus-aminitit, declară că „sînt convins că Danemarca va învinge România şi toată această poveste se va termina cu happy-end pentru cele două formaţii nordice. Cel mai bine ar fi, totuşi, ca meciul de mîine seară să se termine egal, iar clasamentul final să aducă Danemarca pe locul 2, în urma noastră“. Urmărind declaraţia lui Semb, noi nu putem decît să sperăm că Mutu şi compania îi vor strica în cel mai rău mod cu putinţă calculele lui Semb.
Mai trebuie menţionat că pe stadionul din Copenhaga sînt aşteptaţi miercuri seară şi cel puţin 1.000 de norvegieni care să încurajeze echipa daneză. Deci am putea chiar să spunem că România joacă împotriva Peninsulei Scadinave.Stiu ca este urat ce voi spune dar nu ma pot abtine: Bot!
September 10, 2003 at 1:30 pm #52816Radu Dobrin
Memberlasa bai tavi…nu pune la suflet…
ce se intimpla de fapt e ca norvegienii se duc la copenhaga ca sint spirtoasele mai ieftine…si acum au o scuza in fata pirandelor
September 10, 2003 at 8:49 pm #52817Radu Dobrin
Membercomentarii?…
…la rece..caldutz..sau cald?
September 10, 2003 at 9:08 pm #52818ultrasro
MemberUn elvetian ordinar, un hot de ultima speta, un sut de ferentari, un practicant de alba negra!
URS MAIER ESTE UN NEMERNIC CE MERITA EXECUTAT LA COLTUL STRAZII, A INVENTAT AMBELE GOLURI ALE DANZILOR! NU O SA uitam niciodata bataia de joc intamplara azi!
Elvetia esti o tara de poponari, iar URS MAIER ESTE POPONARUL SEF! UN NEMERNIC PENTRU CARE SI GHILOTINA AR FI O PEDEAPSA PREA USOARA!
September 10, 2003 at 9:54 pm #52819Tavi
Memberastept cu interes atitudinea federatiei romane de fotbal … frustrarea pentru noi este mare in acest moment … in opinia mea ni s-au furat de catre arbitri in aceasta campanie de calificare cel putin 7 puncte!
3 la buc si 2 la oslo cu norvegia
2 la danemarca acasaSeptember 10, 2003 at 10:08 pm #52820Tavi
Membereu nu fac o tragedie din asta dar cineva ar trebui sa ia atitudine … frf se aude? … nu cred! cu gioarse de oameni ca cei din conducerea forurilor de “specilitate” din tara noastra nu se va face nimic … vom primi despagubiri de la UEFA sa se mai faca o casa a fotbalului, o liga ceva poate un nou hotel … cativa hoti de arbitri romani vor merge pe niste liste UEFA si ne vor face de ras pe cine stie unde … iar mafia forbalului condusa de un scandinav (sic!) va inflori … iar reprezentantii nostri nu vor face decat sa intre in aceasta mare cardasie! Rusine!
Cand i-am vazut pe cei din teren am fost mandru ca sunt roman … dar din pacate viata dureaza mai mult de 90 de minute si in afara stadionului ne reprezinta altii care ma fac sa ma gandesc la aia care mananca lebede ………..
Trist dar adevarat! e trist ca in loc sa fluture in piata Universitatii drapelul tarii mele trebuie pus la naftalina in fundul unui sertar …
… si asta in mileniul al treilea, anul 4, luna septembrie, ziua 11!
September 10, 2003 at 10:10 pm #52821Tavi
Member😆 si tu ce cusur ai de nu te-ai dus?
September 10, 2003 at 10:35 pm #52822ultrasro
MemberCARE AVETI VIRUSI SA_L UMPLEM DE BUBE PE ORDINAR!
http://www.ursmeier.ch/referee/index.html
referee@ursmeier.chHai sa-l vizitam pe scarbosul cu fluier din elvetia!
Mi-a mancat un an de viata jigodia! A validaT GOLUL DOI, desi fundasul danez a preluat mingea cu mana in careu! Si era minutul 95, parca vedeam din nou meciul Sportul Bistrita din retur cand ne-au egalat in minutul 95. Si aratase tot 3 minute de prelungiri!
September 10, 2003 at 10:41 pm #52823ultrasro
Memberreferee@ursmeier.ch
http://www.ursmeier.ch/referee/index.htmlAici poate fi gasit animalul, un nesimtit cu fata de poponar, un boscketar travestit platit de uEFA ca sa ne execute cu nonsalanta!
September 11, 2003 at 6:19 am #52824Tavi
Memberaseara animalul maier coordonat de incornoratul lenrtiohanson (nu stiu cum se scrie si nici nu ma intereseaza) a distrus speranta unei intregi natiuni
mitica esti mic copil!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.