Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 175 total)
  • Author
    Tavi
    Member

sa-l cheme mitica sa-l faca lepefean de onoare

Ultras
    Member

La doi ani de la atentatul din New York, Bin Laden loveste din nou, prin mana sa dreapta Urs Maier. Tinta: o tara intreaga.
    Sa moara ma-sa de imputit si el in chinuri in puscarie!

Ultras
    Member

Procedura este relativ simpla: Ministerul Afacerilor Externe transmite o solicitare in acest sens presedintelui Romaniei care emite un decret.
    PS. Se fac deja demersuri in acest sens

ultrasro
    Member

Parerea mea! Sau persona sub un camion de dejectii de la o ferma de porci!

Gabi
    Member

Pig Maier are un guestbook. Sunt paralel cu germana dar am nimerit. Din pacate nu am reusit sa postez nimic:( Cred ca nu mai accepta IP-uri din Ro. In schimb i-am dat vreo 100 de mailuri si i-am urat una alta ca merita, e baiat bun dar ii lipsesc cativa metri cubi de pamant pe piept.
    Asta-i viata, cand va sponsoriza Gambrinusul un campionat european poate vom fi noi cei ajutati.
    Oricum, nu inteleg de ce cacanarii din conducerea federatiei nu l-au recuzat. Motive? Caseta meciului cu poponarii vikingi.

Ultras
    Member

COMUNICAT

Miercuri 10 septembrie 2003, la Copenhaga, s-a disputat partida de fotbal dintre reprezentativele Danemarcei şi României, decisivă pentru calificarea la turneul final al Campionatului European 2004. Maniera de arbitraj a elveţianului Urs Maier a fost tendenţioasă la adresa României şi a viciat grav rezultatul final. Considerăm că în acest mod s-a comis un atentat odios asupra intereselor României şi având în vedere acest fapt Asociaţia Suporterilor Sportul Studenţesc somează public Ministerul Afacerilor Externe al României să transmită Preşedintelui Ion Iliescu solicitarea pentru declararea cetăţeanului elveţian Urs Maier PERSONA NON GRATA pe teritoriu României. Dacă M.A.E. nu înaintează această solicitare, ministrul Mircea Geoană trebuie să îşi prezinte DEMISIA pentru neîndeplinirea obligaţiei de a reprezenta şi a apăra interesele României.
    Totodată, solicităm presei sportive să se ralieze acestui demers menit să arate lumii întregi că poporul român este demn şi nu acceptă să fie călcat în picioare.

SUS TRICOLORUL, ROMÂNI !

dragos
    Member

sa ne sparcaim pe fata lui si pe tot neamul lui….(beep) (beep) MAMA LUI !!
    IDIOTUL !!!!!! CRETINUL !!!!!!!!! JAVRA ORDINARA !!!!

Ultras
    Member

I-am transmis multe vorbe “dulci” despre mamica lui in engleza, pentru ca in germana nu stiu

Radu Dobrin
    Member

….dar cind v-am vazut voi m-am mai linistit :)

drept sa zic…nici nu sint asa de dezamagit dupa meciul de aseara….(comparativ cu episodul slovenia…). ei au cam avut mijlocul terenului tot meciul. si apoi…noi am pierdut calificarea in cele 2 meciuri de acasa…

cel mai rau imi pare insa de dorinel…a fost ultima lui sansa de campionat international…

asta fu…de acum, cu mitica inainte!

ps. de arbitraj nici nu merita sa imi obosesc degetele scriind

Gabi
    Member
    Tavi
    Member

numai din firma la care lucrez au plecat catre site-ul lui o gramada de injuraturi in toate limbile pamantului!

Asha sa-i ajute Dumnezeu!

Ultras
    Member

Le-am transmis salutarile noastre

Fuck you, Denmark
    you are a nation of mother fukers. You know how many dicks visit your families last night and penetrated their asses? Over 22 millions! Say hi! to your wifes for me! MULTA MUIE BULANGIILOR!

Tavi
    Member

ba Raducu … sper ca nu ai aruncat cu ceva in noul televizor 😆

Tavi
    Member

Subscriu!

Radu Dobrin
    Member

@Tavi wrote:

ba Raducu … sper ca nu ai aruncat cu ceva in noul televizor 😆

hehe…ba da…dar nu in al meu ci in al lui Florin :)

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 175 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.