Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 175 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

Subscriu si eu

Giani
    Member

Incep sa regret ca nu se mai organizeaza vreo excursie cu Airbus-ul prin biroul lui Meier, asta asa… de 11 septembrie. Scuze americanilor pentru continutul glumei.

Ultras
    Member

Totusi, s-a organizat o excursie sexuala prin mail-ul lui cu 12.000 de turisti. Cred ca ursu’ are gura plina!

Ultras
    Member

Adica, PE FUNDUL BALTII!

Ultras
    Member

Javrele din presa noastra asa-zis sportiva nu au dat azi comunicatul!

Ultras
    Member

Eu ma gandesc ca majoritatea suporterilor echipei nationale au suferit un soc mult mai puternic decat noi care am fost arbitrati sezonul trecut de o gramada de urs-i si de meier-si si nici in B nu cred ca o sa scapam prea usor de ei! 😈

Gabi
    Member

cred ca un elevetian suparat a dat cu bronzu-n balta 😈
    de oftica, ca e compatriot cu regele onanistilor.

Giani
    Member

A plecat fata sa inoate si voi… repede. Pai, daca e sirena, trebuie sa mai intre si la apa, nu? :-D

Gabi
    Member

le-o imprumutam pe-a lui Roaita.
    cred ca si presedintele tarii ne poate ajuta in sensul asta, doar are traditie.

Ultras
    Member

Roaita si-a lasat Bunicutei sirena, prin testament! :P

Tavi
    Member

pai tu ce te asteptai? … a incercat aseara baiatul ala de la min 91 sa zica ceva si ia luat gura repede pitiriazis ala de dinu antrenoru’ lu’ peste prajit de la Kosice zis si (pre)zicatorul de vorbe de duh

Tavi
    Member

chestia cu sirena e altfel … s-a carat ia singura ca i s-a saturat gura … de la unii … de la altii ….

Tavi
    Member

@Ultras wrote:

Eu ma gandesc ca majoritatea suporterilor echipei nationale au suferit un soc mult mai puternic decat noi care am fost arbitrati sezonul trecut de o gramada de urs-i si de meier-si si nici in B nu cred ca o sa scapam prea usor de ei! 😈

asa e! are dreptate Florin! … boul de Augustus ne-a refuzat vreo trei penaltiuri la Urziceni! da aia daca nu s-au apropiat de poarta ……..

in schimb o sa-i lase prevad sa ne rupa la picioare…..tactica aplicata cu brio in campionatul trecut … sper sa nu cobesc!

Giani
    Member

Partea proasta e ca ursul ala fraier nici macar nu a stiut sa fure. Ar fi trebuit sa ia lectii de la colegii romani. Cum ar fi de la un alt meier, zis parca sorin. Sau de la un corpodean, un augustus sau mai stiu eu ce alte specimene.

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 175 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.