Home › Forums › Archive › Arhiva Fotbal / Football Archive › Euro 2004 – Portugalia
- This topic has 49 replies, 10 voices, and was last updated 19 years, 2 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
June 23, 2004 at 6:04 pm #65170
Giani
MemberCorect ar fi Franta – Cehia. Nu am studiat distributia echipelor in sferturi.
June 23, 2004 at 6:44 pm #6517107Ex
KeymasterAnglia – Cehia sau Olanda!
In alta ordine de idei deja exista un subiect cu Euro 2004 asa ca nu mai trebuia deschis inca unul cu intrebari despre finala. Ma rog, acum o voi lasa, dar pe viitor voi sterge mesajele de genul asta. Nu are rost sa umplem forumul cu mesaje pe aceeasi tema. 💡
June 23, 2004 at 6:57 pm #6517207Ex
Keymaster@Radu Dobrin wrote:
mie, drept sa spun, nu mi s-a parut a fi aranjat…..la 2-1 pentru danezi au avut 2-3 ocazii mari sa mai dea…si s-a vazut ca au si vrut sa mai dea….
De acord. Nici mie nu mi s-a parut aranjat. Cred ca in Romania la ora actuala lumea prea crede ca daca un meci se termina cu un rezultat care favorizeaza sau defavorizeaza o echipa este automat blat.
E ca si cum am spune ca in ’90 cand noi si Argentina am terminat la egalitate in grupe am facut blat ca vezi Doamne nu vroiam sa se califice Rusia.June 23, 2004 at 7:01 pm #6517307Ex
KeymasterAsa cum am mai zis-o si intr-un alt mesaj, deja exista un topic referitor la Euro 2004 asa ca nu mai trebuia creat inca unul. 💡
June 24, 2004 at 7:13 am #65174cameliu
MemberDe acord Cazimir, sorry, dar totusi Campionatul European e o data la 4 ani!!!
O competitie lunga!
Dureaza 3 saptamini!
Banuiam ca merita mai multe topicuri…June 24, 2004 at 3:24 pm #6517507Ex
Keymaster@cameliu wrote:
De acord Cazimir, sorry, dar totusi Campionatul European e o data la 4 ani!!!
O competitie lunga!
Dureaza 3 saptamini!
Banuiam ca merita mai multe topicuri…Si asta e adevarat. Oricum sper ca pana cand va incepe noul sezon sa aranjam si forumul ca parca acum are prea putine topicuri.
June 24, 2004 at 5:01 pm #6517607Ex
KeymasterStie cineva unde se pot urmari meciurile de la Euro 2004 live pe internet. La “live” nu ma refer doar la audio ci si video.
Fiind la servici nu am posibilitatea de a ma uita la TV dar sper ca pot urmari meciurile pe Internet.
June 24, 2004 at 6:25 pm #65177cameliu
Membernu prea ai unde…
decit pe bani… pe sit-ul uefa…
Nici eu nu vad azi Anglia-Portugalia din pacate!June 24, 2004 at 9:45 pm #65178Giani
MemberScuze Caz, dar aici nu am optiunea de a intia un poll in topic deja creat. Daca poti sa creezi aceasta optiune e OK, fa-o si nu se va supara nimeni, ar fi chiar mult mai bine pentru managemetul acestui forum. Vad ca pe alte forumuri (ex. hattrick.computergames.ro/forum) exista aceasta optiune… de ce nu? Daca intr-adevar consideri ca acest nou topic nu avea justificare, muta-l, nu se va supara nimeni, dar creeaza si optiunea de a putea introduce un sondaj intr-un thread deja creat.
Oricum, meciul a fost blat ordinar, chiar daca de nervos ce am fost cand am vazut magaria blatistica superjenanta numita Suedia-Danemarca am dat-o in daltonism si am incurcat cartonasele (adica am facut oarece confuzii intre rosu si galben).
June 24, 2004 at 9:58 pm #65179Giani
MemberDaca tot s-a deschis separat… Allez les bleus!!!!, oricum sunt cei mai tari. Ar fi nedrept ca in semifinale sa nu intre Anglia, Franta, Cehia si Olanda. Restul nu mai conteaza, de aici se poate intampla orice si oricare dintre aceste echipe (cu un mic minus pentru olandezi si englezi) ar merita sa castige titlul. Raman la ideea mea si sper ca si olandezii si cehii (tot respectul pentru ca i-au ingropat pe “nazisti”, desi pentru ei nu mai conta) vor face o figura frumoasa, o merita din plin. Chiar daca aceste doua echipe ne vor fi adversare in preliminariile mondialelor din 2006, le respect si chiar nu as regreta si nu m-as supara daca ne-ar devansa in grupa… au super-echipe, iar meciul lor direct merita bagat la cap de orice chibitz al fotbalului din Romania. Daca m-a ofticat faptul ca blatistii ordinari din peninSULA scandinava ne-au eliminat di preliminarii, prin bafta porceasca si arbitri favorabili lor, de astria nu am ce zice, sunt marti meseriasi. De ce nu, poate, chiar o finala cehia – Olanda?… daca am exprimat o optiune, m-am bazat mai ales pe simpatia mea fata de Franta (nu ca echipa cat ca natiune), dar aceeasi simpatie o am si fata de Olanda (mai putin fata de scartzarii de englezi sau de sovinii cehi)…
Asa ca vom vedea care va fi marea finala… oricum, fara scandinavi
June 25, 2004 at 7:33 am #65180cameliu
MemberDin pacate Anglia e out!
Poate si pentru insistenta la nesfirsit de-a-l pune pe Beckham sa dea penaltyuri!
Cine stie in 2006 poate va marca 😳😳
June 25, 2004 at 1:22 pm #65181Giani
MemberTata, nordicii astia nu se afla la prima “abatere”… de fiecare data a iesit rezultatul reciproc avantajos. Din acest punct de vedere, onoare Cehiei, care a “executat” Germania fara mila si a facut loc Olandei. Sper ca adversarele noatre sa elimine fotbalul anost si dur al nordicilor din competitie… mai ales ca si Portugalia a reusit marea surpriza de a elimina Anglia, condusa de o supervedeta ce reactioneaza precum biblicul Samson dupa trecerea de la plete la chelie si un fost copil terbil la 18 ani care la 20 s-a stins (chiar daca a marcat un gol superb si a mai ratat o faza asemanatoare golului).
Cat despre Italia, sa fim seriosi
astept cu nerabdare acel turneu final in care sa aiba bunul simt de a nu ne mai stresa cu prezenta…
June 27, 2004 at 4:58 pm #65182George Apostol
MemberSi Franta out… deci cred ca o sa fie o finala Portugalia vs. Cehia
June 28, 2004 at 5:18 am #65183adi
MemberCehia si Olanda vor fi finalistele. Parerea mea
June 28, 2004 at 5:03 pm #6518407Ex
KeymasterSi eu cred ca Cehia si Olanda vor fi in finala dar nu mi-ar parea rau daca ar ajunge grecii in finala. 😉
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.