Home › Forums › General Football › Echipa Nationala / National Team › EURO 2012
- This topic has 71 replies, 11 voices, and was last updated 9 years, 12 months ago by
Ace of Spades.
-
AuthorPosts
-
February 7, 2010 at 1:37 pm #50751
dragos
Memberofff, iar “cocosii”….
Grupa A:
Germania
Turcia
Austria
Belgia
Kazahstan
AzerbaidjanGrupa B:
Rusia
Slovacia
Irlanda
Macedonia
Armenia
AndorraGrupa C:
Italia
Serbia
Irlanda de Nord
Slovenia
Estonia
Insulele FeroeGrupa
Franţa
România
Bosnia – Herţegovina
Belarus
Albania
LuxemburgGrupa E:
Olanda
Suedia
Finlanda
Ungaria
Moldova
San MarinoGrupa F:
Grecia
Israel
Letonia
Georgia
MaltaGrupa G:
Croaţia
Elveţia
Bulgaria
Ţara Galilor
MuntenegruGrupa H:
Anglia
Danemarca
Norvegia
Cipru
IslandaGrupa I:
Portugalia
Cehia
Scoţia
Lituania
LiechtensteinFebruary 9, 2010 at 10:09 am #84322sircos
Membercate se califica direct, la baraj, etc ?
February 9, 2010 at 3:47 pm #84323dragos
Memberprima direct, iar a-2-a la baraj.
February 9, 2010 at 3:59 pm #84324cameliu
Member@dragos wrote:
prima direct, iar a-2-a la baraj.
Dintre echipele ce termina pe locul 2, cea mai buna echipa din cele 9 merge direct, celelalte 8 de pe locul 2 la baraj.
9 (loc 1)+1 (loc 2)+4 (baraj)+2 (gazde)= 16 echipe
February 10, 2010 at 3:33 pm #84325dragos
MemberFebruary 10, 2010 at 4:25 pm #84326Tavi
Member@sircos wrote:
cate se califica direct, la baraj, etc ?
din grupa noastra se vor califica direct doua echipe: noi si bosnia ..
)
February 10, 2010 at 10:10 pm #8432707Ex
KeymasterEu cred ca avem sanse sa ne calificam. N-o fi dracu’ chiar atat de negru.
February 11, 2010 at 12:10 pm #84328dragos
Membercica “se stia” ca, vom “pica” cu franta in grupa……..
February 11, 2010 at 12:46 pm #84329Zibling
Member@dragos wrote:
cica “se stia” ca, vom “pica” cu franta in grupa……..
De ce? Sunt suparati francezii ca amaratii care au terminat pe locul 5 le-au “furat” 4 puncte?
)
February 11, 2010 at 2:45 pm #84330Ace of Spades
MemberEu zic ca avem sanse reale de a ajunge macar la baraj.Chiar daca Bosnia Hertegovina are un lot mai valoros ca al nostru prin individualitatile lor,avand in angrenaj jucatori ca Dzeko si Misimovic,daca jucatorii nostri vor fi lipsiti de accidentari si uniti ca fratii,fara fite sau mofturi,gata sa se daruiasca trup si suflet pe teren pentru suporteri si culori,nu avem cum sa nu avansam mai departe;totul tine mai mult de mentalitate decat de abilitate
Eu cred in echipa noastra nationala,cel putin pana la proba contrarie
.
HAIDE ROMANIA!!! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
February 12, 2010 at 1:39 pm #84331dragos
Memberse pare, ca Razvan L. va renunta la conducerea echipei dupa aceste preliminarii….si (poate) dupa turneul final 2012.
March 5, 2010 at 7:09 am #84332dragos
Memberintr-un meci amical jucat la Timisoara (03.03.2010): Bula – Strul 0-2, adica Romania – Israel 0-2
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
Ionut Lupescu spune ca postul lui Razvan Lucescu la echipa nationala nu este pus in pericol de rezultatul slab obtinut in amicalul cu Israel
Ionut Lupescu da asigurari ca Razvan Lucescu va fi lasat sa isi continue proiectul inceput la echipa nationala, in urma caruia are ca obiectiv calificarea la Euro 2012.
“Ma intereseaza sa avem meciuri cat mai puternice, numai asa putem sa crestem in valoare. Israelul a marcat doua goluri din doua contraatacuri, asa e in fotbal si nu mai avem prea multe de comentat. Nu ma incalzea cu nimic sa avem o victorie categorica in fata Liechtensteinului sau a altei nationale slab cotate, e bine ca am avut in fata un oponent care a putut sa ne puna probleme.”
“Razvan este selectionerul nostru si va ramine asa indiferent ce spune unul sau altul. Am avut un comitet executiv in care am prezentat un plan pentru urmatorul an, a fost aprobat in unanimitate si nu se pune problema sa fie schimbat Lucescu”, a declarat Lupescu la DigiSport
March 5, 2010 at 3:53 pm #84333Ace of Spades
Member@dragos wrote:
intr-un meci amical jucat la Timisoara (03.03.2010): Bula – Strul 0-2, adica Romania – Israel 0-2
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
Ionut Lupescu spune ca postul lui Razvan Lucescu la echipa nationala nu este pus in pericol de rezultatul slab obtinut in amicalul cu Israel
Ionut Lupescu da asigurari ca Razvan Lucescu va fi lasat sa isi continue proiectul inceput la echipa nationala, in urma caruia are ca obiectiv calificarea la Euro 2012.
“Ma intereseaza sa avem meciuri cat mai puternice, numai asa putem sa crestem in valoare. Israelul a marcat doua goluri din doua contraatacuri, asa e in fotbal si nu mai avem prea multe de comentat. Nu ma incalzea cu nimic sa avem o victorie categorica in fata Liechtensteinului sau a altei nationale slab cotate, e bine ca am avut in fata un oponent care a putut sa ne puna probleme.”
“Razvan este selectionerul nostru si va ramine asa indiferent ce spune unul sau altul. Am avut un comitet executiv in care am prezentat un plan pentru urmatorul an, a fost aprobat in unanimitate si nu se pune problema sa fie schimbat Lucescu”, a declarat Lupescu la DigiSport
Am devenit rusinea Europei,cred ca nu am fi batut nici Insulele Feroe daca ne prindeau acum intr-un meci.Daca vom continua asa,Bosnia ne va baga cu siguranta mintile in cap.Cum sa ne calificam la europene doar cu un sut pe poarta intr-un meci cu Israel in care ai jucat si acasa,la Timisoara unde publicul e minunat si te sustine neconditionat atat timp cat arati si tu ceva pe teren,insa jucatorii nostri au fost pur si simplu zero la toate capitolele.Dezamagitor :ymsigh:
March 5, 2010 at 10:53 pm #84334cameliu
MemberSa fim seriosi… cum sa trecem de Bosnia? Saptamanal ii vad in Bundesliga pe Dzeko, Misimovici, Ibisevic, Salihovic… Un jucator de valoarea lor nu avem! Poate Mutu, nedrogat, nedopat, si in forma…
Performanta ar fi totusi daca nu terminam pe locul 5 ca in ultimele preliminarii, ci pe locul 4! Ar fi totusi un progres!
March 7, 2010 at 7:11 am #84335dragos
Membersi eu cred, ca vom termina pe 3-4 dupa france, bosnia si poate belarus.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.