EURO 2012

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 72 total)
  • Author
    dragos
    Member

am inceput (in nota noastra obisnuita), adica cu stangul: 1-1 (acasa) cu albania
    belarus a invins in franta, iar bosnia a invins in luxemburg.

asadar, Marti (07.09) avem 2 finale si putem spune “PA” Europenelor alaturi de francezi (evident, daca vom/vor fi invinsi):
    belarus – romania
    bosnia – franta

ahhh, ce m-as bucura sa se califice: bosnia si belarus, iar albania sa termine pe 3. :)) :)) =)) =)) =)) =))

Razvan L. nu va termina aceste preliminarii in postura de antrenor.
    Piti va sosi in locul sau (muicaaaa) :ymapplause: :ymapplause:

dragos
    Member

gata, ne-am linistit.
    vedem inca un turneu final la teveu…..Razvane, probleme mah ?? suna-l pe taica-tu :D :D :D :)) =)) =))

cameliu
    Member

Speram intr-un progres fata de ultimele calificari adica sa nu mai terminam pe 5 ci pe 4! Insa se pare ca deja am arvunit deja locul 5!
    La ultima campanie de calificari am luptat eroic in Feroe si am obtinut locul 5! Sa vedem acum cum va fi dubla cu Luxemburg…

07Ex
    Keymaster

Eu am ajuns sa nu-mi mai pese de echipa nationala, deoarece n-are nici un rost sa-mi pierd timpul.

dragos
    Member

@07Ex wrote:

Eu am ajuns sa nu-mi mai pese de echipa nationala, deoarece n-are nici un rost sa-mi pierd timpul.

cred, ca a devenit o stare generala/nationala aceasta lehamite fata de echipa nationala @-) @-)

dragos
    Member

Sambata jucam de la ora 20.00 pe ProTV la Paris contra “cocosilor” galici……..1 solist.
    la ce joaca ai nostrii, nu se poate spune ca pot obtine un rezultat pozitiv.

un 2-0 lejer pentru cocosei pronosticul meu.

Tavi
    Member

ii batem de-i cocosham :)
    vom folosi in acest sens toate armele din dotare (furci, coase, topoare) + tactici celebre (otravirea fantanilor)

eu ma duc totusi la meci ca am auzit ca e un popor primitor .. de cum ajungi vezi pancarde mari pe care scrie “soaielezbianveniu” B-)

Cei drept sunt destul de primitori ne vor ospata si umple desaga cu cateva goluri si pentru acasa. :))

dragos
    Member

meciul incepe la ora 22.00 Protv

sircos
    Member

@dragos wrote:

meciul incepe la ora 22.00 Protv

si se termina 4-0 pour “le bleu” :))

cameliu
    Member

Expulzati, batuti, dar furati!

E inadmisibil la mondiale merg din gol cu mina si aici ne dau gol dupa un offside de 2m!
    Traiasca Platini!

Nu ca am fi meritat noi ceva de la meciu asta da sa te bata din goluri regulamentare. (Ala de 2-0 nu se pune ca eram deja batuti de soarta, de miorita etc.)

dragos
    Member

am facut o repriza secunda buna (ca niciodata :) ) si am pierdut ca intotdeauna :D
    sper, sa ne clasam pe locul 4 :)) =)) :))

Pe Luxemburg ii facem sigur cu resul nu ma hazardez sa pronostichez. :D

dragos
    Member

mi-a ramas in memorie, faza cu Marica inaintea schimbarii lu’ Niculae……Razvan ii dadea de zor indicatii tactice lu’ Marica, iar el privea in gol, nepasator, fara sa fie atent…..probabil, era cu gandul aiurea sau……la Gina Pistol :D =))

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 72 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.