EURO 2012

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 72 total)
  • Author
    Zibling
    Member

@dragos wrote:

mi-a ramas in memorie, faza cu Marica inaintea schimbarii lu’ Niculae……Razvan ii dadea de zor indicatii tactice lu’ Marica, iar el privea in gol, nepasator, fara sa fie atent…..probabil, era cu gandul aiurea sau……la Gina Pistol :D =))

Sa stii ca si mie mi-a ramas in cap imaginea aia… si simteam ca Marica gandea ceva de genul: “Razvane, sa-mi spui cand ai terminat!”. =))

sircos
    Member

@Zibling wrote:

simteam ca Marica gandea ceva de genul: “Razvane, sa-mi spui cand ai terminat!”. =))

sau mai bine: “razvane, sa-mi spui DUPA ce s-a terminat” :D :p

Razvane nu-i nimic castigam la loz in plic.

dragos
    Member

Razvane, batem si noi pe cineva ? :D
    macar pe Luxemburg :)) =))

Zibling
    Member

Stai asa, noi mai participam la meciurile preliminarii? Nu am fost inca eliminati? A-MAZING! 😮

dragos
    Member

@Zibling wrote:

Stai asa, noi mai participam la meciurile preliminarii? Nu am fost inca eliminati? A-MAZING! 😮

hehe, doar mimam ca participam………

adi
    Member

Vom fi “singuri acasa”, din nou. Poate “dupa 20 ani”.
    Nici nu mai uit la meciurile nationalei, e o pierdere de timp si dauneaza sanatatii.

cameliu
    Member

@adi wrote:

Vom fi “singuri acasa”, din nou. Poate “dupa 20 ani”.
    Nici nu mai uit la meciurile nationalei, e o pierdere de timp si dauneaza sanatatii.

Eu sunt f. calit! Daca te uiti la meciurile nationalei si ai vazut vreo 10 meciuri ale Sportului inainte nu e nicio diferenta.
    2 suturi pe poarta, trecut de 4 ori jumatea terenului, zero cornere, infrangere… deja arhicunoscut…

dragos
    Member

Razvane, fie-ti mila de amatorii (bucatari, barmani, etc) din Luxemburg !! :)) =))
    deja suntem in lumea a-3-a fotbalistica si ar fi pacat, sa-i batem pe cei din lumea a-4-a :ymdevil: X(
    daca, Doamne fereste, vom castiga acest meci, propun premierea jucatorilor si antrenorilor.

“nationala” este ca sportul….se toottt duce la vale =)) =)) :)) :))
    sa vedem unde se va opri.

dragos
    Member

Razvane, fii parolist si lasa-neeee, lasa-neeee, ca ne-ai plictisit =)) :))
    iata lista de posibili antrenori dupa “era” Razvan:

Petrescu
    Cartu
    Rednic
    Andone
    Piturca
    Hagi

sper sa vina un antrenor nou-nout…nu vreau ex-antrenor :ymapplause:

sircos
    Member

Meciurile all-time Romania – Luxemburg:

16 Octombrie 2002, Luxembourg, Stadion: “Josy Barthel”
    Luxemburg – Romania 0 – 7 (0-4)

6 Septembrie 2003, Ploieşti, Stadion: “Astra”
    Romania – Luxemburg 4 – 0 (3-0)

28 Martie 2007, Piatra-Neamţ, Stadion: “Ceahlăul”
    Romania – Luxemburg 3 – 0 (1-0)

17 Octombrie 2007, Luxembourg, Stadion: “Josy Barthel”
    Luxemburg – Romania 0 – 2 (0-1)

**
    deci urmeaza o mare victorie cu 1-0 ? =))

cameliu
    Member

@sircos wrote:

deci urmeaza o mare victorie cu 1-0 ? =))

Cat optimism…
    In marele derby de astazi, ne ajunge si un egal ca sa ne pastram locul in clasament!
    Ca orice meci cu mare miza, va fi care pe care… Sa invinga cei mai buni!

Telul este pastrarea cu orice pret a locului 5! Suntem totusi mai buni decat Malta si San Marino…

adi
    Member

poate vine v. moldovan.
    il si aud: mai jos de locul 6 nu putem fi :D

@dragos wrote:

Razvane, fii parolist si lasa-neeee, lasa-neeee, ca ne-ai plictisit =)) :))
    iata lista de posibili antrenori dupa “era” Razvan:

Petrescu
    Cartu
    Rednic
    Andone
    Piturca
    Hagi

sper sa vina un antrenor nou-nout…nu vreau ex-antrenor :ymapplause:

dragos
    Member

romanica – luxemburg = genul programului: comedie
    fffffffffffffffff plictisitor meci………..mi-a parut rau, ca echipa bucatarilor, artisilor, instalatorilor nu a castigat X(
    merita !!!! :ymhug:

dragos
    Member

Apropos de viata si de grija pentru semenii tai….
    am gasit articolul de mai jos referitor la drama prin care trece Mihai Nesu….nu am stiu la ce topic sa-l incadrez, insa cred, ca aici este cel mai potrivit, intrucat este un jucator ce apartine nationalei de fotbal…….

Viața e totul
    12 May, 2011

http://www.tolo.ro/2011/05/12/viata-e-totul/

Cînd traversezi satele noastre, mai degrabă decît să se protejeze pe ei înșiși, oamenii au grija vitelor sau a gîștelor. Găinile se descurcă singure, sînt mai iuți.

Acum un an, cînd un compatriot ucidea o femeie în străinătate, ziarele titrau: “Pur și simplu, românii nu au același respect pentru viața umană ca noi”. Ne-am supărat. În fond, au dreptate. Iar felul în care Olanda și Utrechtul reacționează la drama lui Mihai Neșu ne dovedește ce înseamnă respect pentru fiecare viață.

Marți, la antrenament, jucătorul lui FC Utrecht “a băgat o alunecare”, povestesc coechipierii. Neșu, 1,76 m și 66 kg, a căzut și s-a prăbușit sub uriașul Schut, 1,92 m și 95 kg. Nu și-a mai simțit mîinile și picioarele pe care pînă acum, la 48 de ore de la accident, încă nu le-a mișcat. Detalii exacte au venit de la Gabriel Berceanu, trimisul Gazetei la fața locului și propunerea proaspătă pe care redacția o face acestei meserii, ea însăși tulburată.

Jurnalistul a mai văzut ceva: o sumedenie de colegi, oficiali de la club, suporteri și medici sînt preocupați de viața lui Mihai Neșu. Orele sînt critice, pronosticurile sînt incerte, dar cei din Utrecht se gîndesc nu doar la viitorul lui Mihai, ci și la felul în care va arăta existența lui. Într-un oraș în care se aude simfonia monotonă a pedalelor de biciclete, oamenii s-au unit. Cîțiva au cerut Ambasadei României un steag pe care să-l afișeze la meciul de duminică, alții se roagă, unul îi va aștepta tatăl la aeroport și toți, indiferent dacă l-au cunoscut vreodată, se gîndesc la el.

Nu, nu e deloc puțin. De fapt, e totul.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 72 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.