FC Brasov

 • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #50919
  dragos
  Member

  UPDATE Ionuţ Badea a explicat în ce condiţii va pleca de la Braşov: “Sînt la club de azi-dimineaţă şi aştept rezilierea contractului. Am cerut să fiu plătit la zi plus patru salarii compensatorii şi apoi pot pleca”, a spus Badea.

  Jucătorii se vor pregăti după un program stabilit de Viorel Hizo. Ionuţ Badea negociază în continuare cu Ioan Neculaie rezilierea contractului.  Viorel Hizo a fost antrenorul Braşovului doar o zi. Patronul “stegarilor”, Ioan Neculaie, n-a reuşit să-i rezilieze contractul lui Ionuţ Badea

  “Asta e, ce naiba să facem? Badea este antrenor, ăsta a plecat şi o să vedem ce se întîmplă. Dimineaţă a fost o situaţie delicată că s-au dus amîndoi la antrenament. Hizo s-a supărat şi a plecat. Nu ştiu ce o să se întâmple şi nici dacă se întoarce Badea pe bancă…”, a spus Ioan Neculaie, conform Mediafax.

  Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, anunţase că tehnicianul Ionuţ Badea, care a condus prima partea a antrenamentului din această dimineaţă, este suspendat din funcţia de antrenor principal pe o perioadă nedeterminată pînă la rezilierea contractului. Tehnicianul Ionuţ Badea a condus prima parte a antrenamentului echipei FC Braşov, deşi luni după amiază patronul Ioan Neculaie l-a prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă pe noul antrenor principal, Viorel Hizo.

  Patronul Ioan Neculaie şi-a făcut apariţia la stadion în timpul antrenamentului pentru a discuta cu tehnicianul rezilierea contractului, în timp ce noul antrenor al echipei, Viorel Hizo, se află la sediul clubului braşovean.

  După discuţia purtată cu Ioan Neculaie, Ionuţ Badea a plecat la sediul clubului împreună cu secunzii săi. Antrenamentul a fost condus în continuare de antrenorul cu portarii, Andrei Şanta.

  http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/circ-la-brasov-viorel-hizo-n-a-mai-preluat-echipa-360556.html

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.