Finala Cupei Mondiale de Rugby

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Alte sporturi / Other Finala Cupei Mondiale de Rugby

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #50251

  Anglia a castigat finala Cupei Mondiale de Rugby in fata Australiei cu scorul de 20-17 la capatul unui meci care a avut nevoie de prelungiri. Anglia a fost egalata la finalul timpului regulamentar, dar a castigat in ultimele secunde ale prelungirilor, cand la scorul de 17-17, Jonny Wilkinson a reusit lovitura de gratie, un drop perfect. Este prima Cupa Mondiala castigata de o echipa din emisfera nordica.

  Ce ziceti baieti, pentru prima oara o echipa europeana a reusit sa castige finala Campionatului Mondial de Rugby, este ceva, nu?

  #60635
  Giani
  Member

  La turneul asta am tinut cu Noua Zeelanda, totusi as fi vrut ca Franta sa castige finala mica si Anglia finala mare (de fapt, mi-ar fi placut mai mult invers, dar francezii nu au prea miscat in semifinala). Era si timpul, dar rezultatul asta nu ne incalzeste prea tare: tot in sud se joaca cel mai valabil Rugby.

  #60636
  07Ex
  Keymaster

  Spre rusinea mea nu am urmarit nici un meci asa ca nu ma pot pronunta.

  #60637
  Ultras
  Member

  NZ a jucat cel mai frumos, dar Anglia a jucat cel mai pragmatic. Mai ales Wilkinson care a transformat tot ce a putut.

  #60638
  adi
  Member

  Mie mi se pare ca NZ joaca intotdeauna la spectacol, si de aceea tin cu ei (nu mai spun ca au tricourile all-black). Pentru mine NZ este si va fi echivalentul selecao auriverde in rugby.
  Insa altii joaca pragmatic si, pe fondul nivelarii valorilor, uneori mai si castiga. Oricum, felicitari Angliei si onoare Australiei.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.