Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › Florian Gheorghe
- This topic has 18 replies, 12 voices, and was last updated 18 years, 5 months ago by
Giani.
-
AuthorPosts
-
November 30, 2004 at 4:29 pm #50394
Ultras
MemberFlorin din Baicoi a murit, iar astazi a fost inmormantat. Pe ultimul drum, in catafalc, a avut cu el sigla Sportului si fotografia echipei din 1986. A fost cel mai devotat suporter al SS, venind de multe ori la meciurile din Bucuresti, dar si din deplasare pentru a sustine echipa. A dovedit ca a fost cu Sportul pana la moarte, iar acum este cu Sportul dincolo de ea. Dumnezeu sa-l aibe in paza Sa, iar Florin cu siguranta va veghea, de acolo de sus, asupra echipei.
PANA LA MOARTE!
CU SPORTUL
PANA LA MOARTE!Mai multe ne va spune Ovidiu care a fost cu Florin pe ultimul sau drum…
November 30, 2004 at 4:32 pm #69560cameliu
MemberDumnezeu sa-l odihneasca!
November 30, 2004 at 6:30 pm #69561Giani
MemberAm vorbit in urma cu 45 min. cu Ovidiu… din nefericire, in acel moment nu aveam acces la net, urmare a unei pene de curent ce a afectat timp de vreo 2 ore si jumatate intreaga zona a Garii de Nord…
In varsta de 42 de ani, Florin (pe numele lui complet Florian Gheorghe) a fost unul dintre cei mai fideli si mai infocati (daca nu chiar cel mai fidel si cel mai infocat) suporteri ai Sportului Studentesc. Nu am inteles cand s-a intamplat, dar cauza a fost o perfida insuficienta hepatica, extinsa apoi pana la nivel cerebral… De data asta soarta a fost cruda, iar Florin a plecat dintre noi, cu Sportul Studentesc in suflet, mult prea devreme decat ar fi fost normal. Cei doi stalpi ai portii aveau pictata sigla Sportului Studentesc, la intrarea in casa era pictata aceeasi sigla. Si dincolo, unde mintea si sufletul nostru, Florin a luat cu el un steag, o sigla si doua poze mai vechi ale echipei noastre de suflet…
Mi-l amintesc cum, in urma cu ceva ani, venea la meciurile din Regie si nu mai avea cu ce sa ajunga acasa… cum a venit cu toata familia in deplasarea pentru baraj de la Fieni (acel 3-0 net, care a spulberat orice speranta a dambovitenilor), cum l-a recuperat familia din gara Campina dupa ce il vazusera la televizor in mijlocul galeriei, in Regie… si acum nu mai este printre noi…
Din toate acestea, Florin a demonstrat ca are in suflet Sportul Studentesc chiar si dincolo de moarte… ca fost unul dintre cei mai devotati suporteri ai frumoasei noastre echipe.
Dumnezeu sa te odihneasca, Florine!
… si in rest… mi s-au terminat cuvintele.
Si ca tot am apucat sa scriu: propun ca maine, pe stadion, desi este Ziua Nationala, sa tinem un moment de reculegere in memoria minunatului suporter care a fost Florian Gheorghe.
November 30, 2004 at 7:35 pm #69562ultrasro
MemberAm ramas fara grai in momentul cand am vazut in sicriul lui pozele echipei din sezoanele 1985, 1986 si 1987. Am vorbit cu familia lui si ei spuneau ca Florian planuise sa vina la meciul cu Rapid din Giulesti si chiar era sigur ca o sa-i batem pe giulesteni daca avem un arbitraj corect. Nu il acuz pe arbitrul Tudor de moarte lui dar e destul de ciudat ca a murit a doua zi dupa meciul cu Rapid desi cu o zi inainte parea ca o sa-si revina in urma hemiparezei suferite.
November 30, 2004 at 8:30 pm #69563mihada
Memberfie-i tarina usoara…
November 30, 2004 at 9:27 pm #69564Radu Dobrin
MemberDumnezeu sa-l ierte……
ps..
toata admiratia pentru ce faceti voi, ovidiu….December 1, 2004 at 6:49 am #69565Tavi
MemberDumnezeu sa-l ierte.
Fie-i tarana usoara.December 1, 2004 at 1:58 pm #69566crys41
MemberDumnezeu sa-l ierte…
December 1, 2004 at 3:46 pm #69567ultrasro
MemberAstea sunt 2 poze facute inainte de inceputul meciului care va arata coregrafia aferenta momentului pios.
December 1, 2004 at 10:29 pm #69568cristiansportul
MemberRestul e tacere…
December 2, 2004 at 8:06 am #69569ultrasro
MemberGalerie unită la greu
La începutul partidei, galeria Sportului a format din foi A4 un banner pe care scria “Florian Gheorghe 1962 – 2004” în memoria unui fan al “studenţilor”, din Băicoi, care a murit pe 27 noiembrie în urma unui atac cerebral. “Era un suporter adevărat care şia-r fi dorit să fie aici. Avea pe stîlpii casei şi la el în cameră vopsită stema Sportului, iar gresia de pe sobă era alb-negru”, a declarat un suporter din galerie.
y Andreea Radu
PS: Articol aparut in Gazeta Sporturilor de joi 2 decembrie 2004
December 2, 2004 at 9:25 am #69570dragos
MemberDUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE !!!
pe Florin l-am cunoscut la meciul sustinut de sportul la campina, unde ni
s-a alaturat noua, galeriei…….tot atunci, suporterii gazda ne amenintau ca ne fac, ca ne dreg etc. si el impreuna cu un alt suporter sportist din campina, ne-a asigurat ca nu ni se va intampla nimic nici in timpul meciului, nici dupa meci…….INTOTDEAUNA AM AVUT O ADMIRATIE PENTRU EL, PENTRU CA IL VEDEAM
LA FIECARE MECI DIN REGIE STIIND FAPTUL, CA STRABATE ATATA DRUM !!!!!probabil, acolo SUS, in ceruri, va continua sa sustina echipa alaturi de Bozesan, Aurica Radulescu si alti suporteri sau fotbalisti ai SPORTULUI STUDENTESC !!!!
NE VOM GANDI MEREU LA EL !!!
December 2, 2004 at 10:40 am #69571ultrasro
MemberFlorian jucase fotbal in divizia C si B la Poiana Campina, ca portar. Si cei din Campina erau contrariati cum de tine el cu Sportul 😯
December 2, 2004 at 11:37 am #69572rhcp
MemberDumnezeu sa-l ierte!
PS. Excelent momentul pregatit de voi baieti!
December 3, 2004 at 2:16 pm #69573lucian
MemberSi eu l-am cunoscut pe Florin la Fieni. Dumnezeu sa-l odihneasca in liniste!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.