Florin Grigore 1956 – 2015

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Florin Grigore 1956 – 2015

 • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #50955
  dragos
  Member

  http://sportnews.libertatea.ro/un-fost-mare-jucator-al-sportului-studentesc-a-murit-la-59-de-ani-233020.html

  Un fost mare fotbalist al Sportului Studenţesc a murit la 59 de ani

  Fostul fotbalist Florin Grigore, coleg la Sportul Studenţesc, la începutul anilor ’80, cu Gino Iorgulescu, Mircea Sandu şi Gheorghe Hagi, a încetat din viaţă la vârsta de 59 de ani, informează, marţi, site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

  “Unul dintre cei mai buni fotbalişti din istoria postbelică a României, Florin Grigore, a încetat din viaţă la doar 59 de ani. Extremă dreaptă de o rară viteză şi tehnicitate, Florin Grigore s-a impus mai întâi în echipa de legendă a celor de la CS Târgovişte, la sfârşitul anilor ’70. După ce a jucat timp de trei sezoane acolo (1978-1981), Florin Grigore s-a transferat la Sportul Studenţesc pentru care a jucat alte trei sezoane, între 1981 şi 1984″, se menţionează pe site-ul citat.

  La gruparea Sportul Studenţesc, mijlocaşul Florin Grigore a fost coleg de echipă cu fotbalişti importanţi ai României, precum Andrei Speriatu, Mihai Marian, Paul Cazan, Gino Iorgulescu, Ion Munteanu II, Gheorghe Hagi, Emilian Şerbănică, Alexandru Terheş, Marcel Coraş, Mircea Sandu şi Marian Bucurescu.

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
  A urcat la ceruri sa joace extrema dreapta alaturi de alti coechipieri.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.