FREESTYLE – football ( scheme a la ronaldinho )

Home Forums Miscelaneous Diverse / Miscelaneous FREESTYLE – football ( scheme a la ronaldinho )

Viewing 11 posts - 151 through 161 (of 161 total)
  • Author
    alexandrual
    Member

am inteles ca o da si sport.ro la TV

alexandrual
    Member

Montaj cu o serie de suturi de-ale mele. majoritatea sunt stilul c ronaldo/ folia secca, ma rog … la unele mingea nu se invarte, la altele este cu putin top spin, traiectorii ciudate stg-dreapta… acest clip fiind din zona pur fotbalistica, sper sa apreciati ! :)

http://youtu.be/4eIwiFFl1po

alexandrual
    Member

PS : probabil stiti ati vazut la TV sau … am luat locu 2 la redbull street style la freestyle football… din pacate pt ca pana in finala mersesem foarte bine. puteti gasi toate battleurile de la concurs daca veti cauta pe yt “redbull street style romania”

Zibling
    Member

Bravo! Keep up the good work, Alex!

Cati anisori ai acum? Ca deja te stim de vreo 5-6 ani, parca.

alexandrual
    Member

am 25

alexandrual
    Member

am scos in sfarsit un nou clip, de mult am vrut sa il pun dar am amanat si am si cateva filmari recente, dar majoritatea sunt filmate mai demult.
    http://www.youtube.com/watch?v=CJkRuiEFN0s

07Ex
    Keymaster

Ca deobicei foarte frumoase schemele. :)

dragos
    Member

Alex ai participat la un concurs “School Freestyle” ??

alexandrual
    Member

Salut. Nu se numea asa, dar banuiesc ca te referi la acest concurs care s-a tinut sambata asta. Cred ca pe scena scria streetstyle school. Concursu a fost denumit cred “freestyle open romania”. Da am participat.

alexandrual
    Member

n-am castigat nici de data asta.

dragos
    Member

@alexandrual wrote:

Salut. Nu se numea asa, dar banuiesc ca te referi la acest concurs care s-a tinut sambata asta. Cred ca pe scena scria streetstyle school. Concursu a fost denumit cred “freestyle open romania”. Da am participat.

da, la acela ma refer.
    te-am vazut la tv.
    imi pare rau ca n-ai castigat.

PS: mergi zilnic in Parcul Copiilor pt antrenament ?

Viewing 11 posts - 151 through 161 (of 161 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.