Gabriel Vochin 26.12.1973

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Gabriel Vochin 26.12.1973

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #50687
  07Ex
  Keymaster

  Gabriel Vochin s-a întors după 13 ani în Regie

  Gabriel Vochin, fost jucător al Sportului Studenţesc, a fost cooptat în colectivul tehnic condus de Adrian Falub. Format ca fotbalist la Centrul de Copii şi Juniori din Regie, Vochin a evoluat pentru alb-negri timp de cinci sezoane în Divizia A, între anii 1991 şi 1996, reuşind să marcheze patru goluri. După despărţirea de Sportul, fundaşul central a evoluat la alte cinci formaţii din prima ligă: FC Naţional, Farul Constanţa, Universitatea Craiova, Rocar şi Ceahlăul. Şi-a continuat cariera în Ungaria, la Videoton Fehervar, timp de doi ani, iar apoi în Israel, unde a jucat un sezon pentru Maccabi Ahi Nazareth.

  Vochin este cel de-al şaptelea secund al “studenţilor”, alături de Cezar Zamfir, Francisc Dican, Vasile Iordache, Florin Motroc, Gabriel Manu şi Gheorghe Niculescu. Numărul mare de tehnicieni poate să surprindă, însă atribuţiile acestora nu se rezumă doar la echipa mare, ci sunt extinse atât la nivelul formaţie a doua a clubului, cât şi al echipelor de juniori. (Florin Alboiu)

  #82534
  dragos
  Member

  Bine ai revenit Gabi !!!
  poate vor reveni in Regie si alti ex-“studenti”. :)

  #82535
  Zibling
  Member

  Si pe mine ma bucura revenirea lui Vochin. Acum depinde doar de Siman cum va sti sa-l motiveze sa mai ramana in clubul nostru, si sa nu fie o experienta trecatoare pt Vochin.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.