Gavril Pele Balint 03.01.1963

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Gavril Pele Balint 03.01.1963

Viewing 6 posts - 91 through 96 (of 96 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Nu stiu care e situatia lui Radoi dar Pulhac a venit la noi cu imprumut de la Dinamo. Cred ca din vara va trebui sa il dam inapoi.

Ultras
    Member

Nu il dam inapoi. A venit in locului lui Ciubotariu. Daca vrea Pulhac (incheie contract) ramane. Radoi e in coproprietate cu Gica Popescu.

cameliu
    Member

Antrenorul care i-a promovat pe “studenti” in Divizia A il sfatuieste pe Vasile Siman
    Gabi Balint: Sportul Studentesc ar trebui sa joace la Urziceni
    Victor Partan

– A existat vreun moment in care ati avut emotii in privinta promovarii?

– Normal, au existat asemenea momente, pentru ca se putea intampla orice, daca nu eram atenti. Hotaratoare a fost partida de la Targu-Jiu, pe care am asteptat-o cu o oarecare strangere de inima, pentru ca, daca pierdeam, exista pericolul sa suferim o cadere care ne-ar fi costat promovarea. Am castigat, insa, datorita fortei colective si a increderii pe care am avut-o unul in altul.

– Va rezista Sportul in Divizia A cu actuala situatie financiara si daca nu se va implica in jocuri de culise?

– Nu stiu ce sa spun in privinta situatiei materiale, pentru ca nu o cunosc. Doar Vasile Siman poate afirma cu certitudine ceva din acest punct de vedere. Dar ar fi pacat sa nu reziste! Cat despre celalalt aspect, va spun cu mana pe inima ca Sportul nu s-a implicat in vreun aranjament si va garantez, chiar daca nu voi mai fi la echipa, ca nici pe viitor nu se va implica.

– Echipa din Regie a fost apreciata pentru ca a fost construita in mare parte din jucatori proveniti de la propriile grupe de copii si juniori. Mai vine ceva din urma?

– Nu pot sa dau nume, pentru ca principala mea preocupare a fost prima echipa. Stiu, insa, ca sunt cativa juniori despre care se vorbeste de bine.

– Sportul dadea, acum doi ani, sase jucatori la nationala de tineret, iar in prezent, nici un “student” nu face parte din vreo selectionata! Cum va explicati acest lucru?

– Selectionerii si-au piedut interesul pentru jucatorii de la Sportul cand aceasta echipa a retrogradat in Divizia B. Este oarecum normal sa se intample asa. Sunt sigur ca fotbalistii din Regie vor fi chemati din nou la loturile nationale o data cu revenirea in primul esalon. Unii dintre ei o merita cu prisosinta.

– Unde ar fi cel mai bine sa joace echipa in sezonul viitor?

– Am avut cateva discutii cu domnul Siman si i-am recomandat Urziceniul, pentru ca acolo exista o baza foarte buna, este aproape de Bucuresti, iar oamenii sunt dornici sa vina la stadion. E pacat sa joace tot in Regie, unde are suporteri putini. S-a vazut din exempul lui “Poli” AEK ce inseamna sa duci Divizia A intr-un oras. Oricum, am observat ca si in Capitala echipa are mai multi fani decat avea inainte.

– Ce jucatori de la Sportul vor ajunge la Galata in aceasta vara?

– O, nu se pune problema! Galatasaray nu ia decat jucatori de valoare internationala, iar acum, Sportul nu are nici o certitudine. Dar, cine stie, orice este posibil pe viitor!

07Ex
    Keymaster

Interesant articolul. Multam Cameliu!

laucantona
    Member

este noul antrenor al Timisoarei. Bafta Gabi!

dragos
    Member

Balint a preluat CS Univ Craiova si ii antreneaza pe ex-studentii: Curelea, Patriche, Ferfelea, Varga.
    Se afla pe primul loc in seria a-2a a ligii secunde.

Promovare usoara !!!

Viewing 6 posts - 91 through 96 (of 96 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.