Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › George Galamaz 05.04.1981
- This topic has 49 replies, 14 voices, and was last updated 9 years, 3 months ago by
razvanR.
-
AuthorPosts
-
July 28, 2003 at 7:34 am #50162
dragos
MemberDesi patronul Sportului, Vasile Siman, a fixat un pret prohibitiv, Dinamo incearca inca sa-l aduca pe fundasul in virsta de 22 de ani
Considerata punctul fragil al echipei, apararea constituie pentru “ciini” tinta principala pe ultima suta de metri a campaniei de transferari. Desi par foarte aproape de aducerea nigerianului Okunowo, care evolueaza fundas central, ros-albii n-au abandonat definitiv nici pista Galamaz. Vicepresedintele Vladimir Cohn a confirmat ca Dinamo e interesata in continuare de stoperul Sportului, incercind sa cada la pace cu patronul Sportului, Vasile Siman, pentru finalizarea tranzactiei.
“Galamaz ar fi bun pentru noi. S-ar intari serios linia defensiva, care s-a schimbat radical in aceasta pauza competitionala. |n special plecarea lui Tamas a nascut probleme in aparare”, a spus oficialul din Stefan cel Mare. Ultima strigare din Regie in ceea ce priveste cota fotbalistului este 150.000 de dolari si 50 la suta la un viitor transfer sau 300.000 de dolari definitiv.
Aflati in criza financiara, “ciinii” nu sint dispusi sa achite aceste sume pentru Galamaz, dar spera sa ajunga totusi la o conventie cu Sportul, in care sa intre, eventual, si unul sau doi jucatori sub forma de imprumut. Variantele ar fi Danciu si Iodi.
July 28, 2003 at 2:06 pm #5641007Ex
KeymasterAstia de la Dinamo nu-si dau seama ca avandu-l pe Galamaz in echipa nu inseamna neaparat intarirea apararii. Cine stie, poate il vor vrea si pe Negru ca sa se intareasca si mai tare.
July 29, 2003 at 6:18 am #56411Tavi
Membercu Ando s-au cam procopsit … n-ar strica sa faca un experiment si cu apararea .. poate-i da Siman la pachet 😆
July 29, 2003 at 8:32 am #56412Tavi
Memberieri, Mircea Rednic a purtat o nouă rundă ne negocieri cu patronul Sportului, Vasile Şiman, pentru transferul lui Galamaz la Rapid. Cum suma cerută pentru un transfer definitiv este destul de mare, Rapidul ar fi de acord şi cu un împrumut pe un an de zile.
July 29, 2003 at 5:45 pm #56413Giani
Member@97SiR wrote:
Astia de la Dinamo nu-si dau seama ca avandu-l pe Galamaz in echipa nu inseamna neaparat intarirea apararii. Cine stie, poate il vor vrea si pe Negru ca sa se intareasca si mai tare.
Caz, ma intreb si eu cu stupoare: cat o fi platit Siman la Dinamo ca sa il ia pe Galamaz. Si cat ar mai fi trebuit sa plateasca pentru a scapa si de Negru?
Ca sincer, pentru cei doi ar trebui sa ma plateasca posesorul ca sa ii iau.
July 29, 2003 at 6:49 pm #5641407Ex
KeymasterGiani, hai nu fi si tu chiar asa de rau.
Poate ca Dinamo il vrea pe Galamaz doar ca e baiat de treaba. Poate ei nici nu sunt interesati ca el sa joace in echipa. Sau cine stie, poate le trebuie un aparator in echipa de tineret. In fond nu au spus ca le trebuie aparatori in echipa mare, nu?
September 18, 2003 at 5:57 am #56415ultrasro
MemberGazeta il da ca fiind in coproprietate Sportul/Dinamo daca semneaza azi!
September 18, 2003 at 6:26 am #56416ultrasro
MemberIar din iarna se va intoarce si Marian Dedu care este imprumutat acum la Rova Rosiorii de Vede.
September 18, 2003 at 6:31 am #56417Ultras
MemberDa’ Ratiu nu e accidentat?
September 18, 2003 at 7:17 am #56418dragos
MemberASTA E !!!
BANII VORBESC !!!
GALA is dorea demult o echipa de top !!!
MULTUMIM GALA !!! DRUM BUN !!!
SUCCESE MAJORE si sa ajungi IN NATIONALA !!!September 18, 2003 at 7:19 am #56419Radu Dobrin
Memberechipa de top??…nationala??…alo!…nu isi mai aduce nimeni aminte ca noi am jucat 2 ani fara aparare??
galamaz ar trebuii sa isi aduca aminte de nervii prajiti pe care ni i-a facut cele doua sezoane in A, inainte de a-si dorii ceva….
September 18, 2003 at 7:42 am #56420Ultras
MemberEu nu cred ca Galamaz va pleca, dar daca totusi va juca la Dinamo, mai mult ca sigur va face tusa
September 18, 2003 at 10:49 am #56421ultrasro
MemberEra cam nasol daca pleca ptr. ca nu mai aveam jucatori valizi sa bagam in teren cu Magnetica!
September 18, 2003 at 11:23 am #56422dragos
Membernu cred, ca va face tusa, ptr. ca l-am auzit pe ando ca are ganduri mari cu el.
eu sper sa joace si sa devina un jucator apreciat si de alti antrenori….insa
totul depinde de el =>seriozitate si ffff munca!!!!!September 18, 2003 at 12:35 pm #56423Radu Dobrin
Member@dragos wrote:
…totul depinde de el =>seriozitate si ffff munca!!!!!
…+ talent?…
scuze daca sint “gica contra”….dar doi ani de ros unghiile mi-au ajuns
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.