George Galamaz 05.04.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players George Galamaz 05.04.1981

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 50 total)
  • Author
    dragos
    Member

Desi patronul Sportului, Vasile Siman, a fixat un pret prohibitiv, Dinamo incearca inca sa-l aduca pe fundasul in virsta de 22 de ani

Considerata punctul fragil al echipei, apararea constituie pentru “ciini” tinta principala pe ultima suta de metri a campaniei de transferari. Desi par foarte aproape de aducerea nigerianului Okunowo, care evolueaza fundas central, ros-albii n-au abandonat definitiv nici pista Galamaz. Vicepresedintele Vladimir Cohn a confirmat ca Dinamo e interesata in continuare de stoperul Sportului, incercind sa cada la pace cu patronul Sportului, Vasile Siman, pentru finalizarea tranzactiei.

“Galamaz ar fi bun pentru noi. S-ar intari serios linia defensiva, care s-a schimbat radical in aceasta pauza competitionala. |n special plecarea lui Tamas a nascut probleme in aparare”, a spus oficialul din Stefan cel Mare. Ultima strigare din Regie in ceea ce priveste cota fotbalistului este 150.000 de dolari si 50 la suta la un viitor transfer sau 300.000 de dolari definitiv.

Aflati in criza financiara, “ciinii” nu sint dispusi sa achite aceste sume pentru Galamaz, dar spera sa ajunga totusi la o conventie cu Sportul, in care sa intre, eventual, si unul sau doi jucatori sub forma de imprumut. Variantele ar fi Danciu si Iodi.

07Ex
    Keymaster

Astia de la Dinamo nu-si dau seama ca avandu-l pe Galamaz in echipa nu inseamna neaparat intarirea apararii. Cine stie, poate il vor vrea si pe Negru ca sa se intareasca si mai tare. :)

Tavi
    Member

cu Ando s-au cam procopsit … n-ar strica sa faca un experiment si cu apararea .. poate-i da Siman la pachet 😆

Tavi
    Member

ieri, Mircea Rednic a purtat o nouă rundă ne negocieri cu patronul Sportului, Vasile Şiman, pentru transferul lui Galamaz la Rapid. Cum suma cerută pentru un transfer definitiv este destul de mare, Rapidul ar fi de acord şi cu un împrumut pe un an de zile.

Giani
    Member

@97SiR wrote:

Astia de la Dinamo nu-si dau seama ca avandu-l pe Galamaz in echipa nu inseamna neaparat intarirea apararii. Cine stie, poate il vor vrea si pe Negru ca sa se intareasca si mai tare. :)

Caz, ma intreb si eu cu stupoare: cat o fi platit Siman la Dinamo ca sa il ia pe Galamaz. Si cat ar mai fi trebuit sa plateasca pentru a scapa si de Negru? :D Ca sincer, pentru cei doi ar trebui sa ma plateasca posesorul ca sa ii iau.

07Ex
    Keymaster

Giani, hai nu fi si tu chiar asa de rau. :) Poate ca Dinamo il vrea pe Galamaz doar ca e baiat de treaba. Poate ei nici nu sunt interesati ca el sa joace in echipa. Sau cine stie, poate le trebuie un aparator in echipa de tineret. In fond nu au spus ca le trebuie aparatori in echipa mare, nu?

ultrasro
    Member

Gazeta il da ca fiind in coproprietate Sportul/Dinamo daca semneaza azi!

ultrasro
    Member

Iar din iarna se va intoarce si Marian Dedu care este imprumutat acum la Rova Rosiorii de Vede.

Ultras
    Member

Da’ Ratiu nu e accidentat?

dragos
    Member

ASTA E !!!
    BANII VORBESC !!!
    GALA is dorea demult o echipa de top !!!
    MULTUMIM GALA !!! DRUM BUN !!!
    SUCCESE MAJORE si sa ajungi IN NATIONALA !!!

Radu Dobrin
    Member

echipa de top??…nationala??…alo!…nu isi mai aduce nimeni aminte ca noi am jucat 2 ani fara aparare??

galamaz ar trebuii sa isi aduca aminte de nervii prajiti pe care ni i-a facut cele doua sezoane in A, inainte de a-si dorii ceva….

Ultras
    Member

Eu nu cred ca Galamaz va pleca, dar daca totusi va juca la Dinamo, mai mult ca sigur va face tusa

ultrasro
    Member

Era cam nasol daca pleca ptr. ca nu mai aveam jucatori valizi sa bagam in teren cu Magnetica!

dragos
    Member

nu cred, ca va face tusa, ptr. ca l-am auzit pe ando ca are ganduri mari cu el.
    eu sper sa joace si sa devina un jucator apreciat si de alti antrenori….insa
    totul depinde de el =>seriozitate si ffff munca!!!!!

Radu Dobrin
    Member

@dragos wrote:

…totul depinde de el =>seriozitate si ffff munca!!!!!

…+ talent?…:)

scuze daca sint “gica contra”….dar doi ani de ros unghiile mi-au ajuns :)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 50 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.