Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Gheorghe Bucur 08.04.1980
- This topic has 252 replies, 26 voices, and was last updated 9 years, 9 months ago by
razvanR.
-
AuthorPosts
-
March 16, 2005 at 3:10 pm #61867
dragos
Member@Ultras wrote:
Şansa de a fi Gigel
Premierul Tăriceanu ar trebui să ia o pauză de meditaţie înainte să decreteze că fotbalul nu se numără printre primele zece priorităţi ale Guvernului. Realitatea Diviziei A îl contrazice făţiş. Fotbalul a fost şi a rămas una din priorităţile vicepremierului Copos. Criza “compensatelor”? Revolta sindicatelor? Codul Muncii? Noile declaraţii de avere? Nu, atacul Rapidului. Asta da, problemă.
Cum să stea ditamai finanţatorul deoparte, cînd Rapidul trece printr-o criză de atacanţi? Copos şi-a suflecat mînecile şi s-a implicat pînă peste cap în transferul golgeterului de la Sportul. Era de aşteptat ca, o dată cooptat în Executiv, să lase gospodăria din Giuleşti în seama lui Dinu “Vamă”. Aşa cum a făcut Matei Barbu, ţăranul din Lunguleţu ajuns consilier la Agricultură. Copos însă ţine cu tot dinadinsul să îmbine utilul cu plăcutul. Să conducă ţara şi să facă afaceri cu rudele şi prietenii. În negocierile cu finul Şiman, Copos a depus o muncă de lămurire demnă de o cauză mai nobilă. De tratativele cu FMI, cel puţin.
Dacă vicepremierul însuşi s-a implicat, se poate spune că Gigel a ajuns o problemă de stat. O problemă de cîteva sute de mii de dolari. Un mizilic, pentru cineva care are grijă, printre altele, de bugetul naţional. O cheltuială nejustificată, pentru un patron din sărmanul fotbal românesc. De ce să plăteşti pentru un jucător, cînd poţi să faci rost de altul, gratis? Copos se aştepta la o sumă simbolică. Dar simbolurile nu ţin de foame la Sportul. Mai ales dacă rămîi fără golgeter. Şiman a ţinut la preţ, iar Copos s-a văzut obligat să pună condiţii, să inventeze clauze, să schimbe oferta tentantă într-una inacceptabilă.
La 24 de ani, Gigel a ratat şansa să joace la o echipă de top. I-a rămas şansa să fie Gigel. Adică cineva prea mic pentru nişte interese atît de mari. Şiman a ratat şansa să scoată o mică avere, din investiţii solide, sub formă de zacuscă şi paltoane. Copos a ratat viitorul. Dar a bătut palma cu trecutul. Fără să-l coste nimic. Rapidul şi-a cîrpit atacul cu Jerry Gane, 33 de ani, încă un sezon, poate două. Cine nu are bătrîni să-şi cumpere. Că tinerii nu ni-i permitem. Nici în fotbal, nici în altceva.
10 martie 2005
am intrat pe link-ul respectiv, insa nu apare si autorul……
March 16, 2005 at 5:54 pm #61868ultrasro
MemberMaria Andries parca ???
March 16, 2005 at 6:24 pm #61869cameliu
Memberpai ii apare poza in dreapta
March 17, 2005 at 2:44 pm #61870Ultras
MemberDa, Andries.
March 17, 2005 at 3:05 pm #61871dragos
Memberam vazut…..apre.
May 4, 2005 at 1:10 am #6187207Ex
KeymasterGigel Bucur are oferte din China
Vasile Şiman spune că atacantul va pleca în vară din Divizia A. Gigel Bucur evoluează de şapte ani în prima echipă a alb-negrilor. Deşi a fost mereu în atenţia cluburilor mari din Bucureşti, atacantul Sportului a ratat de fiecare dată transferul. “E clar, Bucur va pleca din vară în străinătate. Şi-a făcut datoria faţă de Sportul, nu mai putem să-l ţinem. 99% el nu va mai juca în România la sfîrşitul acestui campionat. Încercăm să-i găsim un angajament în Europa, însă, ca ultimă opţiune, mai avem şi varianta China pentru el”, a declarat preşedintele Vasile Şiman. Cum boss-ul “studenţilor” a venit la mai multe meciuri ale Sportului însoţit de impresari ucraineni, atacantul va pleca, cel mai probabil, în spaţiul ex-sovietic. (Andrei Calin)
May 4, 2005 at 10:29 am #61873dragos
Memberar trebui odata si-odata sa se transfere……
May 15, 2005 at 9:03 pm #61874cameliu
MemberNiculescu a dat 2 cu Rapidu!
Hai Gigele hai! 2 boabe la Brasov!!!
May 16, 2005 at 9:42 am #61875dragos
Memberdupa multi ani, sper, sa avem, din nou, satisfactia titlului de golgeter…..
GIGEL MERITA ACEST TITLU…….este la egalitate cu niculescu.HAI GIGELE, HAI GIGELE, HAIDE !!!!
May 16, 2005 at 9:53 am #61876cameliu
MemberInsa Gigel are mai multe goluri din penalty…
La egalitate Niculescu e golgeter…
May 16, 2005 at 10:20 am #61877dragos
Membertre’ sa-l depaseasca pe caine…..
May 18, 2005 at 2:08 pm #61878cristiansportul
MemberSper sa iasa golgheter asa are si el sanse sa plece la o echipa mai buna. Si poate in stainatate.
May 18, 2005 at 2:19 pm #61879dragos
Memberdin ziarele de sport de azi:
dinamo – il cere pe gigel;
steaua – il cere pe tibi…..May 19, 2005 at 5:49 am #61880Tavi
MemberBucur şi Stăncioiu au dat Sportul pe Steaua
Voci din anturajul roş-albaştrilor afirmă că cei doi “studenţi” au semnat un precontract cu echipa din Ghencea. Vasile Şiman, finanţatorul Sportului, a spus că nu ştie nimic de această mutare, dar nu neagă faptul că Bucur şi unul dintre cei doi portari ai echipei vor părăsi din vară Regia. Cum Stanca a fost mai mult rezervă în acest sezon, se pare că cel vizat este Eduard Stăncioiu.May 19, 2005 at 10:22 am #61881Ultras
MemberNu stiu nimic sigur, da’ mi se pare ciudat ca oieru’ nu se lauda pe toate posturile, asa cum procedeaza de obicei…
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.