Gheorghe Bucur 08.04.1980

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Gheorghe Bucur 08.04.1980

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 253 total)
  • Author
    dragos
    Member

beecali inca nu se lauda, ptr.ca echipa sa MAI MULTA STA, DECAT JOACA.
    asa ca, nu are motive…..dar, daca va lua titlul si va avea contractele noilor achizitii in buzunare, atunci va face spectacol IN PRESA !!!!

Ultras
    Member

Pai, chiar asta ar fi motivul sa faca show… steaua nu joaca nimic si le-ar arata pisica la jucatori. Nu joaca, vin altii…

dragos
    Member

@Ultras wrote:

Pai, chiar asta ar fi motivul sa faca show… steaua nu joaca nimic si le-ar arata pisica la jucatori. Nu joaca, vin altii…

ar fi o stimulare, dar ei stiu ca, o parte dintre ei vor pleca……

dragos
    Member

din etapa de ieri, doar faptul ca niculescu l-a intrecut pe gigel, m-a facut sa fiu trist…..sper, ca gigel sa ma BUCURe DUPA GOLURILE din poarta lu’ burebista……hai gigele, hai gigele, haide !!! TREBUIE SA FII GOLGETER !!!

Si mie imi pare rau de Gigel pentru ca merita sa iasa golgheter, dar ce sa faci probabil pe NIculescu il pregatesc porea si baietii pentru export si trebuie sa dea cat mai multe goluri. Orim am vazut ca la dinamo toti trag sa il scoata pe Niculescu golgheter.

dragos
    Member

@cristiansportul wrote:

Orim am vazut ca la dinamo toti trag sa il scoata pe Niculescu golgheter.

probabil si la noi se incearca, dar gigel nu reuseste….mai ales ca este inlocuit prin min.70-80……

E totusi bine pentru un jucator la o echipa de mijlocul clasamentului, cu asta am putea sa ne consolam.

dragos
    Member

@cristiansportul wrote:

E totusi bine pentru un jucator la o echipa de mijlocul clasamentului, cu asta am putea sa ne consolam.

eu nu cred, ca Gigel se da batut asa de usor……

Si eu sper sa se ambitioneze cu bistritenii si sa dea o tripla sa il ia pe Niculescu.

cameliu
    Member

@cristiansportul wrote:

Si eu sper sa se ambitioneze cu bistritenii si sa dea o tripla sa il ia pe Niculescu.

Daca da Gigel on tripla, baga Niculescu 5 cu Craiova…

Un articol in Prosport despre golgeteri:

Fabrica de golgeteri
    An de an, Divizia A oferă titlul de cel mai bun marcator unui jucător care nu reuşeşte să confirme şi la naţională. Să dai cele mai multe goluri în Divizia A devine un blestem. Cei care reuşesc să menţină ritmul şi după ce îşi adjudecă acest titlu sînt doar excepţii. Gigel Bucur se luptă cu şanse reale să devină golgeterul acestui sezon. Ca o reacţie la jocul bun al atacantului său, patronul “studenţilor”, Vasile Şiman, a anunţat deja o posibilă destinaţie pentru vîrf: îndepărtata Asie. Această mutare n-ar mai surprinde pe nimeni în condiţiile în care cei mai mulţi dintre golgeterii Diviziei A dispar imediat după ce cîştigă acest titlu. Pierdut ar fi şi Gigel Bucur pentru echipa naţională, ştiut fiind faptul că orice transfer înspre “Ţara soarelui răsare” înseamnă automat o renunţare la prima reprezentativă. Cel mai bun marcator al ultimului sezon, Ionel Dănciulescu, a ales la rîndu-i să joace pentru o formaţie din Coreea de Sud. În iarna acestui an, Danciu s-a transferat la Shandong Luneng Taishan, şi de atunci legătura cu selecţionerul Piţurcă a încetat automat.

Vă mai amintiţi de Claudiu Răducanu?
    Din păcate, nu doar golgeterii transferaţi în Asia devin de nefolosit pentru prima reprezentativă. După un sezon excelent cu Steaua, 2002/2003, Claudiu Răducanu a avut apariţii sporadice la Español, pentru ca apoi să fie uitat pe banca celor de la Arminia Bielefeld. Echipa naţională a mers mai departe fără Răducanu, la fel cum merge şi fără cel mai bun marcator al sezonului 2001/2002, Cătălin Cursaru. Băcăuanul a avut atunci un campionat de senzaţie, şi atît. Astăzi, Cursaru joacă mai mult la rezervele moldovenilor.

“Nu ştiu nimic!”, spune Dragomir
    Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, spune că “noi doar oferim titlul de golgeter, iar apoi nu ne mai interesează ce se întîmplă cu acel jucător”. Deşi este şeful Diviziei A, Dragomir păstrează distanţa faţă de problema unor posibile inginerii, prin care sînt creaţi artificial anumiţi golgeteri, doar pentru ca apoi să fie vînduţi la un preţ mai mare. “Este problema antrenorilor dacă aceşti jucători nu ajung la naţională. Eu nu ştiu nimic!”.
    daniel.marton@prosport.ro

dragos
    Member

asa este, golgeterii “fabricati” pana acum, au fost vanduti cu preturi enorme fata de adevarata lor valoare……deh, patronii stiu de ce.
    bine, ar fi ca anu’ asta sa iasa Gigel, pentru ca el nu a mimat fotbal si nici echipele adverse nu iau facilitat sa marcheze, ba dimpotriva.

ovidiu
    Member

Ar fi pacat pentru Gigel un transfer in Orient. Pacat din punct de vedere fotbalistic si nu financiar.
    Nu cred ca este unul dintre golgeterii “fabricati”. Doar la Alba l-am vazut pe viu si am ramas impresionat de cum poate sa lupte pentru orice minge aruncata la bataie in careul advers. Ca sa nu mai vorbesc de viteza lui. Handicap este inaltimea lui.
    Oricum sper sa realizeze un transfer in Europa.
    Sau sa ramana la noi (dar atunci cu ce mai plateste Siman salariile jucatorilor?) si in campinatul viitor sa luptam pentru intrarea in Europa (intr-o cupa europeana).
    Inchei. Am inceput sa visez. Oare nu m-am trezit.

VIVA SPORTUL STUDENTESC

dragos
    Member

@ovidiu wrote:

Ar fi pacat pentru Gigel un transfer in Orient. Pacat din punct de vedere fotbalistic si nu financiar.
    Nu cred ca este unul dintre golgeterii “fabricati”. Doar la Alba l-am vazut pe viu si am ramas impresionat de cum poate sa lupte pentru orice minge aruncata la bataie in careul advers. Ca sa nu mai vorbesc de viteza lui. Handicap este inaltimea lui.
    Oricum sper sa realizeze un transfer in Europa.
    Sau sa ramana la noi (dar atunci cu ce mai plateste Siman salariile jucatorilor?) si in campinatul viitor sa luptam pentru intrarea in Europa (intr-o cupa europeana).
    Inchei. Am inceput sa visez. Oare nu m-am trezit.
    VIVA SPORTUL STUDENTESC

toti visam frumos……probabil, sile nu.

cameliu
    Member

De pe Sport Total http://www.spt.ro

Dinamo il vrea pe Gigel Bucur

La sfirsitul campionatului, conducerea dinamovista va relua tratativele cu presedintele Sportului Studentesc, Vasile Siman, pentru transferul lui Gigel Bucur. Discutii au mai fost si in iarna, insa partile nu s-au inteles la bani. In acest moment, alte doua cluburi, Steaua si CFR Cluj, insista pentru atacantul studentilor.

Dupa ce a inregistrat la LPF transferurile fostilor jucatori ai Universitatii Craiova, Daouda, Guso, Plesan, Murgan si Ilie Iordache, Dinamo cauta sa dea si alte tunuri in perspectiva sezonului viitor. Intrerupte in iarna, discutiile privind transferul lui Gigel Bucur se vor relua dupa incheierea acestui campionat. La momentul respectiv, conducerea ciinilor, mai precis directorul executiv Cristi Borcea si vicele Gigi Netoiu, nu au ajuns la un consens cu Vasile Siman, presedintele Sportului Studentesc, care ar fi cerut 300.000 de dolari pentru un transfer definitiv, plus 30% dintr-o eventuala revinzare.

In prezent, datele par sa se fi schimbat, in concordanta cu nasterea noii societati pe actiuni si bugetul vehiculat, de 9 milioane de dolari. Un atu al alb-rosiilor este faptul ca Bucur ar prefera sa lucreze din nou cu antrenorul Ioan Andone, cel care l-a lansat in perioada cit a pregatit gruparea din Regie. Cheia transferului se afla insa la Vasile Siman, care are o relatie speciala cu jucatorul si care trebuie sa studieze si alte doua oferte. Interesate de serviciile virfului de buzunar mai sunt Steaua si CFR Cluj, ultimii mai dorind, “la pachet”, si alti fotbalisti ai Sportului. “Sa vina cu oferta si discutam”, a comentat Siman, un partener de negocieri incomod, care va specula cu siguranta intrarea jucatorului in circuitul nationalei mari.
    Spre deosebire de patronul studentilor, jucatorul nu neaga despartirea de alb-negri, dar exclude din start varianta CFR Cluj: “Cert este ca nu voi pleca din Bucuresti. Deocamdata nu stiu nimic de Dinamo si nu am nici o oferta. Daca vor fi, le voi analiza. Am timp”, a declarat Bucur. Un amanunt important este si faptul ca Bucur e impresariat de firma “Becali&Popescu”, al carei patron, Ioan Becali, are sanse mari sa ajunga manager general in Stefan cel Mare.

Cifra
    21 de goluri a marcat in acest sezon Bucur, care imparte primul loc in topul golgheterilor cu cel mai bun marcator al ciinilor, Niculescu

Daniel Stan
    Cristian Poenaru

dragos
    Member

iar incep ziarele “epopeea” ??????

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 253 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.