Gheorghe Bucur 08.04.1980

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Gheorghe Bucur 08.04.1980

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 253 total)
  • Author
    Tavi
    Member

Hat-trick la debut
    Marius Mărgărit (Kaprun – Austria)

Pe o ploaie enervant de insistentă, Poli a disputat prima partidă de verificare de la începutul pregătirilor, în compania formaţiei de tineret a lui NK Gorica, campioana en-titre a Sloveniei. Meciul s-a jucat la Bruck, la 7 kilometri de Kaprun, pe un teren denivelat, pe care iarba atingea, în unele locuri, peste 10 centimetri înălţime. În schimb, s-a folosit mingea oficială a Ligii Campionilor, care a fost adusă de sloveni.

Jocul a fost dominat net de timişoreni, care au vrut să înceapă partida echipaţi cu puls-testerele. Le-au scos însă la comanda antrenorului, chiar înainte de primul fluier. A fost o bună repetiţie a schemelor de la antrenamente, în compania unor adversari net inferiori. În minutul 55, Oli a trimis în teren ultimele achiziţii, pe Rădoi şi Gigel Bucur, ultimul înscriind după 10 minute de joc două goluri, ultima reuşită fiind spectaculoasă. Tot el a stabilit şi scorul final.

Viorel Moldovan şi Caramarin au fost menajaţi, cei doi avînd programat un antrenament separat la sala de forţă.

“Important e să cîştigăm fiecare meci. Mă bucur că au înscris toţi atacanţii pe care i-am trimis pe teren”
    Cosmin Olăroiu

Poli – NK Gorica (Slovenia) 7-1

Poli: Ziemermann – Olah, Mehmetovici, Cînu, Bălace (cpt.) – Găldeanu, Ov. Petre, Naidin, Coman – Silvăşan, Băd. După pauză au jucat: Popa – Rus, Fl. Bătrînu, Şoltuz, Bălace (55 S. Rădoi) – Paleacu, Velcea, Naidin (65 Popovici), Găldeanu (65 Daminuţă) – Silvăşan (55 G. Bucur), Mansour.

Cum s-au marcat golurile
    1-0, Silvăşan (7) y Coman a centrat, Băd a trimis înapoi pentru Silvăşan, care a înscris la colţul lung
    1-1, Yogan (10) y a primit în 6 metri şi a trimis în plasă
    2-1, Băd (26) y Silvăşan a şutat defectuos, mingea a ajuns la Băd, care a înscris
    3-1, Băd ( y 40) Silvănaş a centrat şi Băd a trimis cu capul pe sub portar
    4-1, Mansour (59) y Velcea a centrat, iar Mansour a reluat cu capul
    5-1, Gigel Bucur (60) y a profitat de o bîlbîială a apărării slovenilor şi a înscris din 3 metri
    6-1, Gigel Bucur (65) y centrare Mansour şi Bucur a trimis în poartă spectaculos, din plonjon, la colţul lung
    7-1, Gigel Bucur (89) y voleu cu stîngul din 10 metri

6 iulie 2005

http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?a=18204&shift=1

dragos
    Member

sper sa iasa GOLGETER impreuna cu Mazilu.

Bine v-am regasit pe aici.
    Adevarul este ca era si timpul ca Bucur sa plece….si asta este viata … Asteptam sa apara un nou golgeter in Regie :)
    Cat despre Copros… nu degeaba le spun unii celor de la Rapid tigani… si aici eu nu fac referire la etnie, ci la carecterul lor…

07Ex
    Keymaster

Bine ai revenit George. De acum incolo sa speram ca vei intra pe forum mai des, sau asta a fost asa doar o intamplare? 😆

Eu zic ca nu este o intamplare… :)

dragos
    Member

bine ai revenit George !!!
    ne-ai lipsit !!!
    speram sa te (re)vedem din august in regie……

@dragos wrote:

bine ai revenit George !!!
    ne-ai lipsit !!!
    speram sa te (re)vedem din august in regie……

Nu m-ai vazut la meciul cu Rapid :))
    Voi fi cu siguranta la meciul Rapid II din prima etapa… asta ca ca sa imi aduc aminte cum a jucat CFR Cluj in meciul cu Rapid

Bine ai revenit si…hai la treaba. Te asteapta continutul revistei. Eu am partea grafica aproape pusa la punct. Vino cu un continut, cu o structura editoriala. Cineva trebuie sa o apuce de undeva!

Haide George! Hai odata!

Ultras
    Member

Gigel Bucur negociază cu Wisla Cracovia

Atacantul Gigel Bucur, aflat sub contract cu Poli Timişoara, negociază cu formaţia antrenată de Dan Petrescu, Wisla Cracovia, a declarat, miercuri, preşedintele clubului polonez, Ludwik Mietta-Mikołajewicz, informează cotidianul Gazeta Krakowska.

“Negocierile pentru Gigel Bucur sunt avansate. Lucrurile sunt foarte simple, iar jucătorul se va alătura lotului Wislei imediat după finalizarea negocierilor, deoarece jucătorul este în Cipru, acolo unde Wisla se află în cantonament”, a declarat Ludwik Mietta-Mikołajewicz.

Contactat telefonic de agenţia MEDIAFAX, directorul general al Politehnicii Timişoara, Ioan Crăciunescu, nu a infirmat negocierile. “Nu pot să comentez în vreun fel declaraţia preşedintelui Wislei. Nu pot să confirm, dar nici să infirm interesul Wislei Cracovia pentru Gigel Bucur”, a declarat Crăciunescu.

Gigel Bucur s-a transferat, în vara anului 2005, la Politehnica Timişoara de la Sportul Studenţesc, în schimbul a 800.000 dolari.

Cred ca este sansa lui Gigel, pentru ca Petrescu il cunoaste si stie cum trebuie sa il joace. Sper sa ajunga la Wisla…

cameliu
    Member

mai face si sile un ban cinstit
    😆 😆 😆

Giani
    Member

Inca nu a ajuns pe malurile Vistulei, dar in sfarsit a revenit pe gazon. Cu doua executii de exceptie, care daca ar fi nimerit si plasa (nu a fost de acord bulgaroiul ala, Stanev) ar fi fost detasat golurile campionatului.

Hai Gigele, da-le gol!

EDIT: Gigel revine in joc. Im meciul de la Constanta, Farul – Poli 4-2, Gigel a deschis scorul, profitand de o eroare a portarului Curca. Bravo Gigele!

cameliu
    Member

Gol superb Gigel Bucur, care aduce victoria pt Poli in meciul cu Jiul!
    Bravo Gigele!

cameliu
    Member

Gigel a reusit dubla in prima etapa 2007/2008!
    Sa te vedem din nou golgeter Gigele!

O sa iasa anul asta el si cu Mazilu golgheteri la egalitate cu 25 de goluri.

Zibling
    Member

Mda, sa traiasca “scoala de atacanti a Sportului” !!!

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 253 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.