Gheorghe Bucur 08.04.1980

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Gheorghe Bucur 08.04.1980

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 253 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Pai pe $500,000 il iau eu! 😆 Siman ar trebui sa ceara minimum $1M

corect minim 1 MIL $…. sau poate siman mai are 60% din urmatorul transfer sau o ramane in coproprietate.[/list]

dragos
    Member

suma de transfer oferita de dinamo = 200.000 – 250.000 USD;
    siman nu a acceptat, insa din iarna este posibil sa-l pierdem GRATIS, daca
    nu-si prelungeste contractul…….oricum, suma cainilor este de-a dreptul
    JIGNITOARE!!!!!!
    HUA!!!!

ultrasro
    Member

Te obliga sa le vinzi ieftin altfel risti sa pierzi jucatorii pe gratis.

Nesimtiti ca intodeauna. Pai GIgel e jucator de minim 1 milion de $ si caini astia spurcati vor sa ne inchida gura cu 200-250 se vor duce de carca cu tot cu bani lor. Pacat ca nu jucam cu ei prin etapa a 5 sau a 6 cand rama fara echpa ca ii bateam rau de tot.

Ultras
    Member

Contractul lui Gigel se termina vara viitoare. Mai e un an…

Ne-ai linistit cu veste asta. Daca vom juca in preliminariile Champios League il va prelungi sigur sau isi va gasi un angajament in strainatate.

dragos
    Member

@Ultras wrote:

Contractul lui Gigel se termina vara viitoare. Mai e un an…

“cainii” il doreau acum, sau din iarna….

Sa fie ei sanatosi, nu il vor avea sper.

07Ex
    Keymaster

Eu sper ca Gigel sa nu plece ca altfel e de rau. Cine va mai da goluri, Mazilu? 😆

dragos
    Member

Caz, ai dreptate: mazilu nu este atacant veritabil, ci …… mai degraba INTAMPLATOR!!!!

E absolut adevarat chestia cu Mazilu atacant intamplator. Pai cu Steau cred ca si eu dadeam din 2 m gol nu la 10m peste poarta.

ion
    Member

Desi Bucur a dat o caruta de goluri in B iar acum de bine de rau tot a dat 5 goluri nu a avut loc sub nici o forma la nici o asa zisa nationala de fotbal a Romaniei.Ca de obicei selectia se face dupa alte criterii…Ii doresc lui Puiu si federatiei mult ,mult succes si astept cu interes explicatiile lor de dupa potop…

Tavi
    Member

A fost luat in vizor Nelu … ceea ce este un inceput … ce dinamica pretinzi de la un general de carton?

Cat despre potop: Pazeasca! Hai sa nu fim pesimisti!

Caz, muti tu te rog topicul pe Echipa Nationala, please? Desi poate sta bine si aici ca e vorba de Gigel, nu? :)

ion
    Member

singura vina a lui Bucur este ca joaca la Sportu’.Alte mirtoage au fost chemate doar pentru incurajare sau ca sa vada cum e dar pe Bucur n-o sa-l vada nimeni pina nu se va transfera si cu precadere la RRRRapid,sTEAUA sau dinamo.Ca daca joaca in Europa meci de meci iar n-are loc de Soava si altii ca el in echipa.Vai de noi ca stam la mina unor parsivi …

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 253 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.