Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Gheorghe Bucur 08.04.1980
- This topic has 252 replies, 26 voices, and was last updated 9 years, 9 months ago by
razvanR.
-
AuthorPosts
-
October 11, 2004 at 4:34 pm #61762
ultrasro
MemberPentru 500.000 USD a fost parafat azi transferul lui Bucur la Dinamo din iarna lui 2005.
October 11, 2004 at 5:48 pm #61763cameliu
Memberpacat de el…
va avea soarta lui Dinitza… adica pe la echipa a-3a pt amicale…October 12, 2004 at 6:34 am #61764ion
MemberPas gresit pt Bucur.Trebuia sa plece afara …La Dinamo nu va face nici o brinza deoarece acum Dinamo este o echipa a intereselor nu a performantei…Apropo…cu Siman ramine cum am stabilit!!!
October 12, 2004 at 8:20 am #61765razvanR
MemberDaca banii incasati vor fi folositi pentru imbunatatirea conditiilor de pregatire, pentru motivarea jucatorilor, atunci misacrea este buna.
October 12, 2004 at 9:28 am #61766dragos
MemberBRAVO LUI !!!!
decat sa ramana aici cu ochii in soare, mai bine in alta parte la cascaval mai mult…….insa, dinamo nu stiu daca este cea mai buna alegere……..
suma nu stiu daca este deja parafata, caci se auzea de 350.000 + pacurar
la schimb……sper sa reuseasca sa plece afara……..
oricum, banii incasati de pe el ii va folosi sefu’ asa cum stie el de
MULTI ANI INCOACE, nu ????October 13, 2004 at 7:38 am #61767Ultras
MemberSiman declara in Gazeta ca nu a fost contactat de nimeni de la Dinamo, dar daca va primi o oferta buna, Bucur va pleca. Nici nu a renegociat contractul lui Gigel, care se termina la finalul sezonului (adica, in vara)
October 13, 2004 at 11:09 am #6176807Ex
KeymasterMulte aberatii scriu si astia in ziare. Eu unul pana nu-l vad pe Bucur jucand la o alta echipa nu mai cred nimic.
October 13, 2004 at 3:02 pm #61769dragos
Membervom afla in urmatoarele zile……..
October 17, 2004 at 5:55 pm #61770ovidiu
MemberCe se mai stie de transfer?
Chiar asa greu ii este lui Siman sa-i dea mai multi bani? Dupa ultimele meciuri cam toti jucatorii ar merita.
Ce echipa ar face daca ar reusi sa-i pastreze.
Toti cei plecati au jucat fotbal la Sportul Studentesc, in schimb la echipele care se afla acum le merge cum le merge.
Pe Bucur il vad “frecand” banca de rezerve la dinamo daca atacantii actuali ai lor nu se transfera. Ar fi un mare pacat pentru el.VIVA SPORTUL STUDENTESC
October 17, 2004 at 6:55 pm #61771Giani
MemberCiudata chestie. Banuiesc ca aceiasi papagali pe care scrie proscrot au lansat aberatia asta, din penurie de subiecte. Suma e mult prea mica, iar la Dinamo Gigel are o singura sansa: tusha, asta pentru ca a fost unul dintre cei care au refuzat mizeria la celebrul Sportul – Dinamo 5-6 (motiv pentru care si Dinitza a trecut din barca latratoare in cea behaitoare). Pana nu vad ceva concret nu mai cred nimic, si veti vedea de ce la topicul dedicat meciului cu liderul, unde ma voi lega dur de presa, in special de trustul evazionistului Sarbu.
October 19, 2004 at 2:44 pm #61772dragos
Memberieri in ziarul “national” era scris cu litere de-o schioapa:
“vasile siman: pe gigel bucur il vand si in divizia B, daca imi ofera cineva suma de bani”.uneori, stai si te gandesti: oare acel jucator isi doreste acest lucru sau mai bine spus, cine este siman sa decida el in locul lu’ gigel?????
probabil, siman are senzatia ca jucatorii reprezinta MARFA LUI !!!!!
October 19, 2004 at 5:09 pm #61773Ultras
MemberGresesti aici! Siman ca de obicei este un neinteles. Eu cred ca in privinta politicii lui vis-a-vis de lot am priceput cum stau lucrurile. Nici un jucator peste 24 de ani, daca se striga pretul corect orice jucator este transferabil. Este evident ca trebuie si acordul jucatorului de a juca la alt club! El poate decide, atata timp cat jucatorul este sub contract daca este transferabil sau nu.
Pentru ca un transfer sa se produca este necesar acordul a trei parti…October 20, 2004 at 10:27 am #61774dragos
Member@Ultras wrote:
Siman ca de obicei este un neinteles.
Pentru ca un transfer sa se produca este necesar acordul a trei parti…si eu am spus acelasi lucru, dar cu alte cuvinte……..nu poate siman sa decida ce-si-cum; tre’ sa mai existe 2 parti.
concluzie: SILE DAUNEAZA GRAV JUDECATII !!!!
October 27, 2004 at 11:09 am #61775dragos
MemberTREBUIE SA MARCAM GOLURI SI SA STRANGEM PUNCTE, CACI DIN IARNA GIGEL PLEACA, asa ca…………
iar tot din iarna va pleca si JURCA, cel care a crescut si format multi dintre jucatorii nostrii…..este un OM MODEST si nu mai poate sta cu burta goala pentru a-si sacrifica sanatatea……
October 28, 2004 at 8:12 am #61776dragos
Membern-as vrea sa fiu carcotas, insa, daca din iarna va pleca bucur, nu stiu pe cine am mai putea conta in atac asa de eficace……..ma gandesc ca, bani tot nu vor fi ca sa putem cumpara alti atacanti de valoare, iar antrenorii de copii si juniori au plecat si vor mai pleca.
pepiniera noastra va mai exista, insa nu vor mai fi MAESTRII sa-i slefuiasca pe copii……..VREMURI TULBURI SE VAD IN ZARE!!!!! -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.