Gheorghe Bucur 08.04.1980

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Gheorghe Bucur 08.04.1980

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 253 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

Pentru 500.000 USD a fost parafat azi transferul lui Bucur la Dinamo din iarna lui 2005.

cameliu
    Member

pacat de el…
    va avea soarta lui Dinitza… adica pe la echipa a-3a pt amicale…

ion
    Member

Pas gresit pt Bucur.Trebuia sa plece afara …La Dinamo nu va face nici o brinza deoarece acum Dinamo este o echipa a intereselor nu a performantei…Apropo…cu Siman ramine cum am stabilit!!!

razvanR
    Member

Daca banii incasati vor fi folositi pentru imbunatatirea conditiilor de pregatire, pentru motivarea jucatorilor, atunci misacrea este buna.

dragos
    Member

BRAVO LUI !!!!

decat sa ramana aici cu ochii in soare, mai bine in alta parte la cascaval mai mult…….insa, dinamo nu stiu daca este cea mai buna alegere……..

suma nu stiu daca este deja parafata, caci se auzea de 350.000 + pacurar
    la schimb……

sper sa reuseasca sa plece afara……..

oricum, banii incasati de pe el ii va folosi sefu’ asa cum stie el de
    MULTI ANI INCOACE, nu ????

Ultras
    Member

Siman declara in Gazeta ca nu a fost contactat de nimeni de la Dinamo, dar daca va primi o oferta buna, Bucur va pleca. Nici nu a renegociat contractul lui Gigel, care se termina la finalul sezonului (adica, in vara)

07Ex
    Keymaster

Multe aberatii scriu si astia in ziare. Eu unul pana nu-l vad pe Bucur jucand la o alta echipa nu mai cred nimic.

dragos
    Member

vom afla in urmatoarele zile……..

ovidiu
    Member

Ce se mai stie de transfer?
    Chiar asa greu ii este lui Siman sa-i dea mai multi bani? Dupa ultimele meciuri cam toti jucatorii ar merita.
    Ce echipa ar face daca ar reusi sa-i pastreze.
    Toti cei plecati au jucat fotbal la Sportul Studentesc, in schimb la echipele care se afla acum le merge cum le merge.
    Pe Bucur il vad “frecand” banca de rezerve la dinamo daca atacantii actuali ai lor nu se transfera. Ar fi un mare pacat pentru el.

VIVA SPORTUL STUDENTESC

Giani
    Member

Ciudata chestie. Banuiesc ca aceiasi papagali pe care scrie proscrot au lansat aberatia asta, din penurie de subiecte. Suma e mult prea mica, iar la Dinamo Gigel are o singura sansa: tusha, asta pentru ca a fost unul dintre cei care au refuzat mizeria la celebrul Sportul – Dinamo 5-6 (motiv pentru care si Dinitza a trecut din barca latratoare in cea behaitoare). Pana nu vad ceva concret nu mai cred nimic, si veti vedea de ce la topicul dedicat meciului cu liderul, unde ma voi lega dur de presa, in special de trustul evazionistului Sarbu.

dragos
    Member

ieri in ziarul “national” era scris cu litere de-o schioapa:
    “vasile siman: pe gigel bucur il vand si in divizia B, daca imi ofera cineva suma de bani”.

uneori, stai si te gandesti: oare acel jucator isi doreste acest lucru sau mai bine spus, cine este siman sa decida el in locul lu’ gigel?????

probabil, siman are senzatia ca jucatorii reprezinta MARFA LUI !!!!!

Ultras
    Member

Gresesti aici! Siman ca de obicei este un neinteles. Eu cred ca in privinta politicii lui vis-a-vis de lot am priceput cum stau lucrurile. Nici un jucator peste 24 de ani, daca se striga pretul corect orice jucator este transferabil. Este evident ca trebuie si acordul jucatorului de a juca la alt club! El poate decide, atata timp cat jucatorul este sub contract daca este transferabil sau nu.
    Pentru ca un transfer sa se produca este necesar acordul a trei parti…

dragos
    Member

@Ultras wrote:

Siman ca de obicei este un neinteles.
    Pentru ca un transfer sa se produca este necesar acordul a trei parti…

si eu am spus acelasi lucru, dar cu alte cuvinte……..nu poate siman sa decida ce-si-cum; tre’ sa mai existe 2 parti.

concluzie: SILE DAUNEAZA GRAV JUDECATII !!!!

dragos
    Member

TREBUIE SA MARCAM GOLURI SI SA STRANGEM PUNCTE, CACI DIN IARNA GIGEL PLEACA, asa ca…………

iar tot din iarna va pleca si JURCA, cel care a crescut si format multi dintre jucatorii nostrii…..este un OM MODEST si nu mai poate sta cu burta goala pentru a-si sacrifica sanatatea……

dragos
    Member

n-as vrea sa fiu carcotas, insa, daca din iarna va pleca bucur, nu stiu pe cine am mai putea conta in atac asa de eficace……..ma gandesc ca, bani tot nu vor fi ca sa putem cumpara alti atacanti de valoare, iar antrenorii de copii si juniori au plecat si vor mai pleca.
    pepiniera noastra va mai exista, insa nu vor mai fi MAESTRII sa-i slefuiasca pe copii……..VREMURI TULBURI SE VAD IN ZARE!!!!!

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 253 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.