Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Gheorghe Bucur 08.04.1980
- This topic has 252 replies, 26 voices, and was last updated 9 years, 9 months ago by
razvanR.
-
AuthorPosts
-
October 28, 2004 at 8:29 am #61777
cameliu
Member@dragos wrote:
n-as vrea sa fiu carcotas, insa, daca din iarna va pleca bucur, nu stiu pe cine am mai putea conta in atac asa de eficace……..
Deocamdata il avem pe Curelea!
October 28, 2004 at 3:22 pm #61778dragos
Memberasa este, tanarul promite, insa tre’ sa se tina de cuvant……..
oricum, nu are viteza si “rautatea” lu’ gigel………..dar poate deveni la fel ca el in timp……November 17, 2004 at 10:33 am #61779ovidiu
MemberDănciulescu va părăsi cu siguranţă echipa campioană la sfîrşitul turului. Şi Niculescu e pe picior de plecare. El este ofertat de către Young Boys Berna, elveţienii aflînd zilele trecute că preţul lui Claudiu e de un milion de dolari. Cum prin cedarea celor doi “puncheri” forţa ofensivă a “cîinilor” se va diminua, conducerea caută să găsească soluţii rapide de înlocuire.
Primul pe lista atacanţilor doriţi de Dinamo este Gigel Bucur. Fotbalistului în vîrstă de 24 de ani îi expiră contractul cu Sportul Studenţesc la sfîrşitul verii viitoare, însă roş-albii ar vrea să-l înregimenteze din această iarnă, dacă Niculescu va pleca! În situaţia în care Claudiu nu va avea o ofertă convenabilă şi va rămîne la Dinamo, “afacerea Bucur” se amînă pînă la vară. Şi în acest caz, există, totuşi, posibilitatea ca roş-albii să semneze încă din iarnă un precontract cu atacantul “studenţilor” pentru a-l antama, aşa cum au procedat şi cu ieşeanul Cristea în urmă cu şase luni.
Bucur este sub contract cu firma de impresariat “Becali&Popescu”, apropiată grupării din Ştefan cel Mare, aşa că venirea sa la Dinamo n-ar ridica probleme. Interesul pentru Bucur s-a manifestat încă de acum două luni, dar atunci patronul Sportului, Vasile Şiman, a solicitat o sumă prohibitivă, 500.000 de dolari.
“Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo să mă întrebe de sănătate. Cît priveşte faptul că aş putea ajunge în Ştefan cel Mare nu comentez. Să-mi sune telefonul şi apoi vorbim”
Gigel Bucur (sursa http://www.gsp.ro)Eu sper ca Siman sa scoata banii si Gigel sa ramana in Regie.
Oricum are valoare, cum a si dovedit pana acum, merita sa plece, dar poate prinde un contract mult mai bun afara.
Daca pleaca la Dinamo si cei doi atacanti, Niculescu si Danciulescu, nu vor pleca nu cred ca va prinde echipa.Daca ne uitam la cei transferati de la noi putini joaca titulari.
Dinita s-a dovedit a fi un jucator foarte bun pentru ca acum sa dispara si sa fie nevoie sa intervin jiji becali pentru ca Dinita sa fie bagat in seama de Zenga.
Chihaia – rezerva – mai intra dupa pauza.
Galamaz ba e bun ba nu e bun.
Irimia, care mie mi-a lasat o impresie foarte buna nu prea corespunde la Dinamo.
Ciubotariu pierdut pe la Iasi.
Farmache – totusi – confirma la Constanta.Cam de acestia imi aduc aminte.
Paduret? Iovita?
Dar cam atat. este subiect de un nou topic. Sa nu ma certati.Deci voi fi crunt dezamagit daca si Bucur s-ar pierde pe la cine stie ce echipa – indiferent de numele ei.
Nu prea stiu ce vrea Siman. Adica ce vrea? Bani, normal. Dar poate va constientiza ca ar putea realiza o echipa care sa lupte si pentru performanta daca nu tot renunta la jucatori. La ora actuala lotul este destul de inchegat iar relatiile de joc sunt destul de bune.
Dar daca se gandeste tot la transferuri vor mai putea urma Balan, Mazilu, Lazar, Maxim, Cruceru si iar s-a mai dus o jumatate de echipa.
Iar am deraiat. Inchei.VIVA SPORTUL STUDENTESC
November 17, 2004 at 11:29 am #61780dragos
Memberar fi benefic, ca sile sa nu vanda NIMIC (asa cum a mai procedat) si sa finanteze FORMAREA UNEI ECHIPE CARE SA SE BATA PENTRU PRIMELE 4 LOCURI.
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !!!
November 17, 2004 at 12:48 pm #61781Radu Dobrin
Memberam mutat postul aici atit timp cit sint doar speculatii
November 29, 2004 at 11:46 am #61782dragos
Membercate goluri are gigel??? eu stiam ca are 10 si se afla pe locul 2 in topul golgeterilor, insa cei de la tvr (min.91) il dau cu 9 goluri pe locul 3…..
care-i adevarul, oare????HAI GIGELE, HAI GIGELE, HAIDE !!!!
November 29, 2004 at 1:41 pm #6178307Ex
Keymaster@dragos wrote:
cate goluri are gigel??? eu stiam ca are 10 si se afla pe locul 2 in topul golgeterilor, insa cei de la tvr (min.91) il dau cu 9 goluri pe locul 3…..
Cel mai simplu este sa te uiti pe site la statistici si vei afla cate goluri are fiecare jucator. 😉
December 10, 2004 at 6:15 pm #61784Ultras
Member“Daca Plesan costa 1.000.000 atunci Gigel face 3.000.000” a declarat Siman. De asemenea acesta a spus ca i-a promis lui Gigel ca-l va lasa sa plece acolo unde va dori el. Siman prefera ca acesta sa aleaga Rapidul, pentru ca la Steaua Becali nu vrea jucatori pitici, iar Dinamo are 8 atacanti.
December 11, 2004 at 9:34 am #61785cristiansportul
MemberSa speram ca va reusi sa il vanda la o echipa din afara si pe macar jumatate din suma pe care o cere . Cu banii asti ne-am asigura si sezonul viitor in Divizia A.
December 13, 2004 at 9:22 am #61786dragos
Membergigel face toti banii, insa siman nu cred, ca ii va gestiona cum trebuie, caci
TOT SARAC VA FI si iar nu va putea sa achite salariile angajatilor, jucatorilor, etc.etc.December 13, 2004 at 12:36 pm #61787wex
MemberAvind in vedere ca Bucur isi va termina contractul cu Sportul in vara, nu cred ca se vor obtine nici macar 500.000.
December 13, 2004 at 4:49 pm #61788cristiansportul
MemberDaca e sa plece in romania mai mult de 4-5 sute de mii nu isi ia Siman. Daca pleaca afara chiar si la rusi sau ucrainieni atunci poate spera chiar la un milion. Sper ca transferul lui Gigel sa fie avantajos si pentru el si pentru club,pentru club nu pentru Siman.
December 20, 2004 at 8:54 am #61789dragos
Memberaseara la stirile din sport de la protv a fost prezentat gigel bucur……
s-a vorbit frumos despre el, spunand ca joaca la sportul de la varsta de 10 ani, iar despre suma de transfer 3 mil.usd ceruta de siman, spunea ca “este o diferenta intre a cere si a primi…..”
GIGELE, meriti SUMA DE 3.000.000 USD !!!!December 20, 2004 at 1:00 pm #61790Cainele
MemberMerita sa plece la o echipa de top gigel…si-a facut datoria si…are si omu’ nevoie de bani la o adica…nu sa planga la Vasile dupa salariul restant
December 20, 2004 at 1:32 pm #61791Ultras
MemberMaine de la ora 13.00 Gigel Bucur va fi oaspete pe chat-ul Prosport:
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.