Gheorghe Bucur 08.04.1980

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Gheorghe Bucur 08.04.1980

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 253 total)
  • Author
    ion
    Member

Am fost sunat de un tip de la Prosport (habar nu am de ce eu si de unde are numarul meu de telefon) .Il cauta pe Ovidiu Alboiu (I-am dat numarul lui de telefon)In fine important este ca miine Gigel Bucur e pe chat la Prospart deci cine vrea sa vorbeasca cu el poate sa o faca…

razvanR
    Member

Referitor la Plesan, ma tot mir de ce e asa mare interesul pentru el. In afara de golul din meciul cu germania, n-a aratat nimic.

dragos
    Member

ma intreb cum ii lasa prosport-ul pe acei tarani sa scrie tot felul de trivialitati pe chat etc.etc.?????
    saracu’ gigel era “bombardat” cu tot felul de intrebari idioate si de-abia raspundea intrebarilor pertinente…….asa este mereu pe acest chat???

ion
    Member

Din Prosport se spune ca atit Bucur cit si Balan au declarat ca vor sa plece de la Sportu dar nu in orice conditii…Ei vor sa le fie bine si lor si clubului .Felicitari si mult noroc le urez

Sper ca totii jucatorii care vor pleca sa gandeasca la fel. Vor fi regretati dar nu uitati.

Daca Gigel va pleca acum in iarna, sper ca va pleca bine… adica eu cred ca nu este genul de jucator care sa se mai chinuie in campionatul Romaniei. Bafta Gigel!

dragos
    Member

in prosportul de azi cititi un interviu cu gigel sub titlu – “GIGEL VREA SA PLECE DIN REGIE.”

dragos
    Member

@dragos wrote:

in prosportul de azi cititi un interviu cu gigel sub titlu – “GIGEL VREA SA PLECE DIN REGIE.”

iata interviul:
    Bucur: “E timpul să plec din Regie”

Gigel Bucur a fost cel mai bun jucător al echipei lui Dan Petrescu în acest an. Şi-a împins echipa spre Divizia A, a înscris 10 goluri în tur şi a dovedit că e un fotbalist de clasă. Vîrful “studenţilor” şi-ar dori ca ascensiunea sa să continue pînă la echipa naţională.
    Gigel, a fost cel mai bun an al tău?
    Gigel Bucur: Se putea şi mai bine. Dacă m-aş fi calificat cu Sportul în semifinalele Cupei României, atunci ar fi fost un an bun. Aşa, e doar un an obişnuit.
    Gigi Becali a spus că nu te ia la Steaua fiindcă eşti prea scund…
    E părerea dînsului, nu mă deranjează. Dacă stau să mă gîndesc, marii fotbalişti au fost mai mici de înălţime. Important e să dai randament, nu contează cît de înalt eşti.
    Sportul e în continuare considerată ca fiind o echipă imatură. Cînd veţi scăpa de eticheta asta?
    Cît de curînd, sper. Pînă acum, la Sportul nu a fost nici continuitate la nivelul băncii tehnice, pentru că din şase în şase luni ni se schimba antrenorul. Acum, Dan Petrescu a hotărît să rămînă la echipă, şi asta e foarte bine.
    Ultimele trei meciuri au fost catastrofale pentru Sportul: 0-3 cu Rapid, 0-3 cu Naţional şi 0-2 cu Timişoara. Ce s-a întîmplat?
    Tot lipsa de experienţă şi-a spus cuvîntul. Ne-am crezut deja în vacanţă, şi asta ne-a costat. Pînă atunci, nu fusese nici un meci în care să nu dăm gol, însă după eşecul din Giuleşti am căzut psihic.
    Joci la Sportul de cînd aveai 10 ani. Crezi că a sosit momentul să pleci la o echipă mai bună?
    Da, ar fi timpul să plec din Regie. Am încredere în calităţile mele şi consider că aş putea să joc la o formaţie puternică din campionat. Mi-ar fi şi mai uşor să fac pasul spre echipa naţională, pentru că visez de mult timp la prima selecţie.

Nu şi-a uitat primul antrenor

Primul tehnician al lui Gigel Bucur a fost Cornel Jurcă, un adevărat descoperitor de talente. “E cel mai bun antrenor de copii şi juniori din ţară. Îi datorez multe şi îi mulţumesc şi prin intermediul vostru”, a spus Bucur. De altfel, Jurcă a avut mai multe oferte de a pleca de la Sportul, însă a rămas fidel clubului, chiar dacă nu a beneficiat de cele mai bune condiţii de lucru. Dintre tehnicienii cu care a lucrat la echipa mare, Bucur îi apreciază cel mai mult pe Ioan Andone şi Dan Petrescu: “De la ei am avut cel mai mult de învăţat”.

A renunţat la banderolă de bunăvoie

Dacă la naţională sau la alte formaţii de club banderola de căpitan al echipei iscă numeroase controverse, Bucur e singurul fotbalist care a renunţat la acest privilegiu. “Îmi e greu să le dau indicaţii colegilor de acolo din faţă. În plus, eu vreau să îmi văd de joc, nu să parlamentez cu arbitrii”, spune Gigel Bucur. Înaintea sezonului trecut, acesta fusese ales de coechipieri căpitanul echipei, însă a renunţat la banderolă după un singur meci. În acest campionat, Dan Petrescu l-a desemnat pe Tibi Bălan căpitan al echipei din Regie. stefan.alexandru@prosport.ro

Radu Dobrin
    Member

Cît face Gigel Bucur

“Studentul” antrenat de Dan Petrescu a fost dorit de toate echipele de top din Capitala. Rapidul a intrat pe fir mai ales dupa ce Dinamo si Steaua au parut ca se retrag din cursa achizitionarii atacantului. Lasînd la o parte declaratiile patronului Vasile Siman (foto), care evaluase “marfa” la 3 milioane de dolari, problemele între cele doua parti, Sportul si Rapid, au aparut la negocierea pretului. Oficialii din Regie au spus ca Dinu Gheorghe a oferit doar 75.000 de dolari pe Gigel Bucur. Rapidistii neaga însa cu tarie: “Am propus o suma de 100.000 de dolari pe loc si înca 300.000 de dolari la transferul jucatorului în strainatate. Ce jucator din România face 400.000 de dolari dintr-un foc, asa cum vrea Siman?”. sorin.ion@prosport.ro

Ultras
    Member

Gigel Bucur are 24 de ani şi joacă în Regie de 15 ani. E vedeta Sportului şi unul dintre cei mai prolifici atacanţi. După un sezon în Divizia B unde a marcat de 32 de ori, în tur a înscris 10 goluri. Unul dintre primii săi antrenori, Cornel Jurcă, este de părere că Bucur poate fi un model pentru orice junior. “Dimineaţa venea la antrenament şi după-masa se ducea la ore. Îl admir foarte mult”, a mărturisit Jurcă.

Actualul antrenor al “studenţilor”, Dan Petrescu, crede că jucătorul ar putea face faţă la orice echipă din ţară. “Este un băiat mai retras, timid chiar. Important din punctul de vedere al antrenorului este că el dă randament. Calitatea prin care iese în evidenţă este viteza pe care o are. Ca minus aş putea trece înălţimea”, l-a caracterizat Petrescu. Psihologul Sportului, Andreas Hniatuc, îl vede ca un tip inteligent, disciplinat şi cu mult bun-simţ. “Tot timpul vine şi participă cu plăcere la şedinţele mele. Înainte, pe vremea cînd jucau Diniţă şi Pădureţ la noi, era mai emotiv. În cei doi ani trecuţi de atunci s-a maturizat foarte mult”, i-a creionat psihologul portretul jucătorului care vine tot timpul primul la antrenamente chiar dacă stă în Cernica.

Era să fie dat afară!
    Sezonul 1998/1999 putea să fie ultimul pentru Bucur în Regie. Cornel Jurcă şi-a amintit: “Bucur era supărat că nu prea joacă la echipa mare şi după ce a terminat antrenamentele din acea zi, l-am chemat să joace într-o partidă amicală la tineret. L-am scos la pauză după ce înscrisese de două ori. Mihail Marian, atunci antrenorul seniorilor, era pe margine şi a văzut. A doua zi tatăl lui Bucur mi-a spus că a fost exclus din lot. Am regretat atunci că-l chemasem. Noroc că l-a reprimit pînă la urmă”.

“Oferte tot am de patru ani de zile. Sau cel puţin aşa am citit prin ziare, dar la mine nu a ajuns nimic concret pînă acum”
    Gigel Bucur

Cum a ajuns în Regie
    “Joc la Sportul de nouă ani. Tata m-a adus aici prin nişte cunoştinţe. Primul meu antrenor a fost Nicolae Mocanu. M-a băgat la un antrenament pe post de mijlocaş, cîţiva băieţi în acea partidă şi mi-a spus să rămîn”, şi-a amintit Gigel Bucur. “M-am antrenat la început şi pe terenuri de zgură sau bitum. Cel mai greu moment pe care l-am traversat a fost o accidentare în primul sezon al Sportului în Divizia A cînd a trebuit să stau pe tuşă şapte luni”.

Idolul. “Ca oricărui copil, îmi plăcea Hagi. Antrenorul care m-a învăţat 90% din tot ce ştiu în fotbal a fost domnul Cornel Jurcă. Dînsul a pregătit aproape toţi jucătorii din actualul lot. Mihail Marian a fost tehnicianul care m-a promovat la echipa mare”.
    Naţionala. “Orice jucător îşi doreşte să joace sub tricolor. Din păcate eu nu am fost convocat niciodată la seniori. Nici măcar la un trial nu am fost chemat. Nici la tineret nu prea am fost selecţionat. Doar de patru ori şi am dat cinci goluri. Cînd am fost convocat mai des era prea tîrziu, făcusem deja vîrsta”.
    Vasile Şiman. “Se poate spune că ne-am obişnuit unul cu altul şi ne este greu să ne despărţim”, a spus în glumă Bucur.

5 ianuarie 2004

http://www.gsp.ro/index.php?c=1&a=32420

Ultras
    Member
    Radu Dobrin
    Member

fara autentificare nu reusesc sa citesc linkul

Ultras
    Member

Poate o pune Caz mai acatari, ca eu n-am avut unde sa o pun… Sau poate da drumu’ la atachamente…

dragos
    Member

nici eu nu-l pot citi…….

07Ex
    Keymaster

@Ultras wrote:

Poate o pune Caz mai acatari, ca eu n-am avut unde sa o pun… Sau poate da drumu’ la atachamente…

Poza nu poate fi deschisa decat daca lumea se autentifica deoarece este atasata forumului Onlinesport. Voi incerca s-o downlodez si s-o pun la noi pe forum.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 253 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.