Gheorghe Bucur 08.04.1980

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Gheorghe Bucur 08.04.1980

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 253 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Asta apare pe prima pagina gsp:

Rapid şi Sportul s-au înţeles pentru Gigel Bucur!

dragos
    Member

EPOPEEA TRANSFERULUI A LUAT SFARSIT !!!

MULTUMIM PENTRU TOT GIGEL !!!
    MULT SUCCES IN CONTINUARE !!!
    NOI TE VOM “URMARI” LA FIECARE MECI (exact ca in filmul UN SOCRU DE COSMAR)!!!!

cameliu
    Member

@dragos wrote:

EPOPEEA TRANSFERULUI A LUAT SFARSIT !!!

MULTUMIM PENTRU TOT GIGEL !!!
    MULT SUCCES IN CONTINUARE !!!
    NOI TE VOM “URMARI” LA FIECARE MECI (exact ca in filmul UN SOCRU DE COSMAR)!!!!

Dupa ultimele stiri, n-a luat totusi inca sfirsit!
    De remarcat metoda Stelei, i-a propus lui Gigel un salar de 60.000 si sa vina gratis la vara.
    La chestii d-astea ar fi bine ca Siman sa nu ia teapa… (ca si cu Paduret!).
    M-ai bine i-ar da si lui Gigel ceva din banii de transfer, decit sa plece gratis. Pina la urma e interesul clubului!

Ultras
    Member

Cred ca pana la urma Copos ii va da un salariu decent si va pleca totusi la Rapid. Azi la Granitul, Gigel nu prea arata multumit de ce i se ofera. Zambea el, da’ nu era zambetul lui…

Si cand credeam ca totul s-a terminat si Gigel se va prezenta la antrenamentele Rapidului apare din ceata Timisoara acesta Chelsea sau Barcelona din aceasta iarna si le strica planurile rapidistilor. Oricum am inteles ca totul va ramane la aprecierea lui Gigel care va decide ce oferta salariala ii va convine. Eu cred ca va alege Timisoara cred ca ar fi mai bine pentru el.

ultrasro
    Member

Dar e vorba de un transfer fara procente pastrate!

Sunt curios unde va ajunge Gigel 😯

Daca vor da un milion si de euro cred ca va renunta Siman la procente. Sper sa plece la Timisoara ar avea multe de invatat de la Moldovan, Contra si cred ca ar fi foarte bine pentru el in eventualitatea unui transfer in strainatate pe care sigur si-l doreste.

ovidiu
    Member

Pacat de plecarea lui Bucur. Cred ca echipa va pierde destul de mult. Ramane totusi vedeta echipei prin munca depusa de el si mai ales prin golurile marcate.
    Dar totul pentru el este sa aleaga o echipa unde sa se impuna ca titular.
    Ar fi o mare pierde, si pentru el si pentru fotbal, sa ajunga pe banca de rezerve. Poate, totusi, ramane (sper) la noi. Varianta Stelei de a ajunge gratis la ei din vara este o mare magarie tipica pentru oier.

VIVA SPORTUL STUDENTESC

Tavi
    Member

Bucur nu mai merge in Giulesti
    Desi George Copos se intelesese cu patronul Sportului pentru transferul lui Gigel Bucur in Giulesti, totul a picat atunci cand Bucur a citit contractul. Atacantul parafase un precontract pe doi ani si jumatate cu Rapid, insa contractul care i s-a pus vineri seara in fata era schimbat: salariul de 50.000 $ pe an a fost conditionat de un numar de goluri marcate (10) coroborate cu minute jucate de atacant (23 de meciuri). Sfatuit si de impresarii Gica Popescu si Victor Becali, el a refuzat elegant oferta, mai ales ca pe fir au intrat Poli Timisoara si Dinamo Kiev.

(Sursa: Libertatea de azi)

cameliu
    Member

Ce zice mediafax:

BUCUREŞTI, 7 mar

Antrenorul Ioan Andone a declarat, luni, că jucătorul echipei Sportul Studenţesc, Gigel Bucur, va juca la Dinamo în momentul în care va pleca Claudiu Niculescu, chiar dacă directorul executiv Cristi Borcea nu agreează acest transfer.

07Ex
    Keymaster

Telenovela Gigel Bucur continua. Nu-mi vine sa cred ca mai sunt cateva zile pana la inceperea campionatului si inca nu se stie unde va pleca Gigel.

Tavi
    Member

@97SiR wrote:

Telenovela Gigel Bucur continua. Nu-mi vine sa cred ca mai sunt cateva zile pana la inceperea campionatului si inca nu se stie unde va pleca Gigel.

Stai usor Caz cu inceputul campionatului ca si aici e o problema. Vezi articolul din Cotidianul de azi:

http://www.cotidianul.ro/index.php?a=3886&shift=1

dragos
    Member

daca ar fi dupa suma oferita CLUBULUI – eu as alege TIMISOARA, pt. ca, sa zicem, rapidul il va vinde afara pe jucator dupa un timp cu o anumita suma, dar siman nu va sti daca este cea reala pentru a cere 50%…..
    se pot face magarii (vezi cazul lu’ mutu cand a plecat de la dinamo) in hartii……
    oricum, este bine ca a aparut la oferta si timisoara…..ce, numai bucurestiul vrea sa aiba TOT???

Ultras
    Member

Dupa ce aproape o saptamana Gigel Bucur a fost exilat in sala de forta pentru a nu se accidenta inainte de a fi transferat, astazi a reintrat in programul echipei antrenandu-se cot la cot cu ceilalti coechipieri de la Sportul. Ce sa insemne asta?

La TV astia tot spun despre o oferta pentru Gigel de la Dinamo Kiev. Stie cineva despre ce e vorba ?

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 253 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.