Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Gheorghe Bucur 08.04.1980
- This topic has 252 replies, 26 voices, and was last updated 9 years, 9 months ago by
razvanR.
-
AuthorPosts
-
March 3, 2005 at 2:26 pm #61822
cameliu
MemberAsta apare pe prima pagina gsp:
Rapid şi Sportul s-au înţeles pentru Gigel Bucur!
March 4, 2005 at 3:05 pm #61823dragos
MemberEPOPEEA TRANSFERULUI A LUAT SFARSIT !!!
MULTUMIM PENTRU TOT GIGEL !!!
MULT SUCCES IN CONTINUARE !!!
NOI TE VOM “URMARI” LA FIECARE MECI (exact ca in filmul UN SOCRU DE COSMAR)!!!!March 5, 2005 at 1:09 pm #61824cameliu
Member@dragos wrote:
EPOPEEA TRANSFERULUI A LUAT SFARSIT !!!
MULTUMIM PENTRU TOT GIGEL !!!
MULT SUCCES IN CONTINUARE !!!
NOI TE VOM “URMARI” LA FIECARE MECI (exact ca in filmul UN SOCRU DE COSMAR)!!!!Dupa ultimele stiri, n-a luat totusi inca sfirsit!
De remarcat metoda Stelei, i-a propus lui Gigel un salar de 60.000 si sa vina gratis la vara.
La chestii d-astea ar fi bine ca Siman sa nu ia teapa… (ca si cu Paduret!).
M-ai bine i-ar da si lui Gigel ceva din banii de transfer, decit sa plece gratis. Pina la urma e interesul clubului!March 5, 2005 at 1:19 pm #61825Ultras
MemberCred ca pana la urma Copos ii va da un salariu decent si va pleca totusi la Rapid. Azi la Granitul, Gigel nu prea arata multumit de ce i se ofera. Zambea el, da’ nu era zambetul lui…
March 5, 2005 at 11:06 pm #61826cristiansportul
MemberSi cand credeam ca totul s-a terminat si Gigel se va prezenta la antrenamentele Rapidului apare din ceata Timisoara acesta Chelsea sau Barcelona din aceasta iarna si le strica planurile rapidistilor. Oricum am inteles ca totul va ramane la aprecierea lui Gigel care va decide ce oferta salariala ii va convine. Eu cred ca va alege Timisoara cred ca ar fi mai bine pentru el.
March 6, 2005 at 6:13 pm #61827ultrasro
MemberDar e vorba de un transfer fara procente pastrate!
Sunt curios unde va ajunge Gigel 😯
March 6, 2005 at 8:05 pm #61828cristiansportul
MemberDaca vor da un milion si de euro cred ca va renunta Siman la procente. Sper sa plece la Timisoara ar avea multe de invatat de la Moldovan, Contra si cred ca ar fi foarte bine pentru el in eventualitatea unui transfer in strainatate pe care sigur si-l doreste.
March 7, 2005 at 12:45 pm #61829ovidiu
MemberPacat de plecarea lui Bucur. Cred ca echipa va pierde destul de mult. Ramane totusi vedeta echipei prin munca depusa de el si mai ales prin golurile marcate.
Dar totul pentru el este sa aleaga o echipa unde sa se impuna ca titular.
Ar fi o mare pierde, si pentru el si pentru fotbal, sa ajunga pe banca de rezerve. Poate, totusi, ramane (sper) la noi. Varianta Stelei de a ajunge gratis la ei din vara este o mare magarie tipica pentru oier.VIVA SPORTUL STUDENTESC
March 7, 2005 at 1:30 pm #61830Tavi
MemberBucur nu mai merge in Giulesti
Desi George Copos se intelesese cu patronul Sportului pentru transferul lui Gigel Bucur in Giulesti, totul a picat atunci cand Bucur a citit contractul. Atacantul parafase un precontract pe doi ani si jumatate cu Rapid, insa contractul care i s-a pus vineri seara in fata era schimbat: salariul de 50.000 $ pe an a fost conditionat de un numar de goluri marcate (10) coroborate cu minute jucate de atacant (23 de meciuri). Sfatuit si de impresarii Gica Popescu si Victor Becali, el a refuzat elegant oferta, mai ales ca pe fir au intrat Poli Timisoara si Dinamo Kiev.(Sursa: Libertatea de azi)
March 7, 2005 at 1:32 pm #61831cameliu
MemberCe zice mediafax:
BUCUREŞTI, 7 mar
Antrenorul Ioan Andone a declarat, luni, că jucătorul echipei Sportul Studenţesc, Gigel Bucur, va juca la Dinamo în momentul în care va pleca Claudiu Niculescu, chiar dacă directorul executiv Cristi Borcea nu agreează acest transfer.
March 7, 2005 at 1:46 pm #6183207Ex
KeymasterTelenovela Gigel Bucur continua. Nu-mi vine sa cred ca mai sunt cateva zile pana la inceperea campionatului si inca nu se stie unde va pleca Gigel.
March 7, 2005 at 1:59 pm #61833Tavi
Member@97SiR wrote:
Telenovela Gigel Bucur continua. Nu-mi vine sa cred ca mai sunt cateva zile pana la inceperea campionatului si inca nu se stie unde va pleca Gigel.
Stai usor Caz cu inceputul campionatului ca si aici e o problema. Vezi articolul din Cotidianul de azi:
March 7, 2005 at 4:56 pm #61834dragos
Memberdaca ar fi dupa suma oferita CLUBULUI – eu as alege TIMISOARA, pt. ca, sa zicem, rapidul il va vinde afara pe jucator dupa un timp cu o anumita suma, dar siman nu va sti daca este cea reala pentru a cere 50%…..
se pot face magarii (vezi cazul lu’ mutu cand a plecat de la dinamo) in hartii……
oricum, este bine ca a aparut la oferta si timisoara…..ce, numai bucurestiul vrea sa aiba TOT???March 7, 2005 at 6:06 pm #61835Ultras
MemberDupa ce aproape o saptamana Gigel Bucur a fost exilat in sala de forta pentru a nu se accidenta inainte de a fi transferat, astazi a reintrat in programul echipei antrenandu-se cot la cot cu ceilalti coechipieri de la Sportul. Ce sa insemne asta?
March 8, 2005 at 7:07 am #61836cristiansportul
MemberLa TV astia tot spun despre o oferta pentru Gigel de la Dinamo Kiev. Stie cineva despre ce e vorba ?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.