Gheorghe Bucur 08.04.1980

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Gheorghe Bucur 08.04.1980

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 253 total)
  • Author
    Ultras
    Member

Siman a spus ca are o oferta de la Kiev, dar nu a dat detalii…

dragos
    Member

victor becali a spus ca are o oferta de la dinamo kiev, insa detaliile sunt secrete……oricum, bine ar fi ca gigel sa ramana la noi pana la vara, chiar daca va semna un contract cu rapid, poli, steaua, kiev, manchester etc.
    dar oare va fi de acord viitorul club sa nu foloseasca si sa-l lase la noi???
    nu cred.
    oricum, asteptam destinatia finala…….gigel, cred, ca nu mai stie ce sa faca……

Ultras
    Member

Daca as fi Gigel si ar exista decat ofertele de la Rapid si Poli (in cazul in care chiar as vrea sa plec de la Sportul, bineinteles) as alege Timisoara. Rapidistii sunt marlani.

dragos
    Member

@Ultras wrote:

Daca as fi Gigel si ar exista decat ofertele de la Rapid si Poli (in cazul in care chiar as vrea sa plec de la Sportul, bineinteles) as alege Timisoara. Rapidistii sunt marlani.

si eu as proceda la fel.

Ultras
    Member

In proportie de 90% Gigel va juca returul in Regie. Daca prinde si meciul cu Olanda, s-ar putea ca Siman sa fii fost profet. Gigel nu va valora in vara un milion de euro, ci poate doua, trei… 😈

dragos
    Member

HAI GIGELE, RAMAI LA NOI !!!!
    oricum, psihicul sau cred, ca a suferit ceva in aceste zile……

razvanR
    Member

Daca Bucur pleaca la vara, noi mai luam vreun ban pe el sau pleaca gratis la final de contract?

cameliu
    Member

Undeva, parca scria ca Siman l-a convins sa-si prelungeasca contractul cu noi… insa era doar stire de presa…

dragos
    Member

GATA GIGELE – RAMAI LA NOI !!!!

SA O DAI IN ATEEEEE !!!!!

SA JOCI BINEEEEE !!!!!

Ultras
    Member

@razvanR wrote:

Daca Bucur pleaca la vara, noi mai luam vreun ban pe el sau pleaca gratis la final de contract?

Informatiile despre contractul lui Bucur sunt contradictorii. Cea mai credibila este aceea ca ii expira in septembrie. Oricum, daca prinde meciul cu Olanda, nu cred ca se va mai pune problema sa plece gratis. Vor fi destule echipe care sa doreasca sa isi asigure serviciile lui inainte de terminarea returului…

dragos
    Member

daca va lua teapa si in cazul lu’ gigel, isi da demisia.

dragos
    Member

oricum, de data aceasta siman nu va mai lua teapa……iar gigel este un baiat VALABIL si mereu a declarat ca, doreste sa castige si clubul de pe urma transferului sau……..siman s-a prajit in cazul lui dinita, paduret etc
    iar acum, va sufla si-n iaurt.

Ultras
    Member

Informatiile mele au fost corecte….

“O să mor în Regie!”

Gigel Bucur (foto) s-a resemnat deja cu ideea că după 14 ani petrecuţi în Regie va fi nevoit să mai alerge cel puţin încă o jumătate de sezon pentru Sportul. “Am crezut că mă voi transfera în această iarnă, însă se pare că m-am înşelat. Nu fac o tragedie din asta, pentru că Sportul este deja ca şi casa mea. Cred că o să mor în Regie!”, a glumit Bucur. Deşi ar fi putut să plece lejer în vară întrucît îi expira contractul, atacantul a ales să-şi prelungească angajamentul cu Sportul, refuzînd astfel să-l trădeze pe Vasile Şiman. Mişcarea a avut darul de a-i “linişti” pe oficialii Stelei, aceştia intenţionînd să trateze direct cu Bucur pentru a fenta pretenţiile preşedintelui din Regie. (Alexandru ŞTEFAN)

“Din vară, Bucur nu va mai juca la Sportul, însă cei care vor să îl ia gratis să-şi ia gîndul, pentru că i-am prelungit contractul”
    Vasile Şiman, preşedinte Sportul

Gabi
    Member

yeah baby :D
    Se pare ca Siman nu e atat de prost cum il crede lumea. E bine ca s-a prelungit contractul lui Gigel, e bine si pt. el. N-as vrea sa mai vad o faza gen Paduret care si-a facut-o cu mana lui acceptand sa fie amator la stana.

cameliu
    Member

Tot RESPECTUL Gigel!
    Cit despre cele trei boabe de azi… no comment!!!!

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 253 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.