Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Gheorghe Bucur 08.04.1980
- This topic has 252 replies, 26 voices, and was last updated 9 years, 9 months ago by
razvanR.
-
AuthorPosts
-
March 8, 2005 at 9:20 am #61837
Ultras
MemberSiman a spus ca are o oferta de la Kiev, dar nu a dat detalii…
March 8, 2005 at 10:13 am #61838dragos
Membervictor becali a spus ca are o oferta de la dinamo kiev, insa detaliile sunt secrete……oricum, bine ar fi ca gigel sa ramana la noi pana la vara, chiar daca va semna un contract cu rapid, poli, steaua, kiev, manchester etc.
dar oare va fi de acord viitorul club sa nu foloseasca si sa-l lase la noi???
nu cred.
oricum, asteptam destinatia finala…….gigel, cred, ca nu mai stie ce sa faca……March 8, 2005 at 10:41 am #61839Ultras
MemberDaca as fi Gigel si ar exista decat ofertele de la Rapid si Poli (in cazul in care chiar as vrea sa plec de la Sportul, bineinteles) as alege Timisoara. Rapidistii sunt marlani.
March 8, 2005 at 10:44 am #61840dragos
Member@Ultras wrote:
Daca as fi Gigel si ar exista decat ofertele de la Rapid si Poli (in cazul in care chiar as vrea sa plec de la Sportul, bineinteles) as alege Timisoara. Rapidistii sunt marlani.
si eu as proceda la fel.
March 10, 2005 at 9:00 am #61841Ultras
MemberIn proportie de 90% Gigel va juca returul in Regie. Daca prinde si meciul cu Olanda, s-ar putea ca Siman sa fii fost profet. Gigel nu va valora in vara un milion de euro, ci poate doua, trei… 😈
March 10, 2005 at 1:41 pm #61842dragos
MemberHAI GIGELE, RAMAI LA NOI !!!!
oricum, psihicul sau cred, ca a suferit ceva in aceste zile……March 11, 2005 at 9:37 am #61843razvanR
MemberDaca Bucur pleaca la vara, noi mai luam vreun ban pe el sau pleaca gratis la final de contract?
March 11, 2005 at 10:05 am #61844cameliu
MemberUndeva, parca scria ca Siman l-a convins sa-si prelungeasca contractul cu noi… insa era doar stire de presa…
March 11, 2005 at 10:08 am #61845dragos
MemberGATA GIGELE – RAMAI LA NOI !!!!
SA O DAI IN ATEEEEE !!!!!
SA JOCI BINEEEEE !!!!!
March 11, 2005 at 11:15 am #61846Ultras
Member@razvanR wrote:
Daca Bucur pleaca la vara, noi mai luam vreun ban pe el sau pleaca gratis la final de contract?
Informatiile despre contractul lui Bucur sunt contradictorii. Cea mai credibila este aceea ca ii expira in septembrie. Oricum, daca prinde meciul cu Olanda, nu cred ca se va mai pune problema sa plece gratis. Vor fi destule echipe care sa doreasca sa isi asigure serviciile lui inainte de terminarea returului…
March 11, 2005 at 1:31 pm #61848dragos
Memberdaca va lua teapa si in cazul lu’ gigel, isi da demisia.
March 11, 2005 at 1:31 pm #61847dragos
Memberoricum, de data aceasta siman nu va mai lua teapa……iar gigel este un baiat VALABIL si mereu a declarat ca, doreste sa castige si clubul de pe urma transferului sau……..siman s-a prajit in cazul lui dinita, paduret etc
iar acum, va sufla si-n iaurt.March 13, 2005 at 6:30 am #61849Ultras
MemberInformatiile mele au fost corecte….
“O să mor în Regie!”
Gigel Bucur (foto) s-a resemnat deja cu ideea că după 14 ani petrecuţi în Regie va fi nevoit să mai alerge cel puţin încă o jumătate de sezon pentru Sportul. “Am crezut că mă voi transfera în această iarnă, însă se pare că m-am înşelat. Nu fac o tragedie din asta, pentru că Sportul este deja ca şi casa mea. Cred că o să mor în Regie!”, a glumit Bucur. Deşi ar fi putut să plece lejer în vară întrucît îi expira contractul, atacantul a ales să-şi prelungească angajamentul cu Sportul, refuzînd astfel să-l trădeze pe Vasile Şiman. Mişcarea a avut darul de a-i “linişti” pe oficialii Stelei, aceştia intenţionînd să trateze direct cu Bucur pentru a fenta pretenţiile preşedintelui din Regie. (Alexandru ŞTEFAN)
“Din vară, Bucur nu va mai juca la Sportul, însă cei care vor să îl ia gratis să-şi ia gîndul, pentru că i-am prelungit contractul”
Vasile Şiman, preşedinte SportulMarch 13, 2005 at 8:07 am #61850Gabi
Memberyeah baby
Se pare ca Siman nu e atat de prost cum il crede lumea. E bine ca s-a prelungit contractul lui Gigel, e bine si pt. el. N-as vrea sa mai vad o faza gen Paduret care si-a facut-o cu mana lui acceptand sa fie amator la stana.March 13, 2005 at 3:31 pm #61851cameliu
MemberTot RESPECTUL Gigel!
Cit despre cele trei boabe de azi… no comment!!!! -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.