Gheorghe Mulţescu 13.11.1951

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Gheorghe Mulţescu 13.11.1951

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 135 total)
  • Author
    Radu Dobrin
    Member

@dragos wrote:

Gigi Mulþescu la Fanatik Show

Antrenorul Sportului Studenþesc, Gigi Mulþescu, va fi invitatul lui Horia Ivanovici din aceastã searã, la emisiunea “Fanatik Show”, de pe OTV, începând cu ora 20.00.

… din pacate

dragos
    Member

din pacate, nu am vazut emisiunea mai sus amintita, insa daca cineva a vizionat-o poate sa ne spuna subiectele atinse…….

ceea ce vreau sa subliniez vis-a-vis de multescu este urmatorul fapt observat de-a lungul timpului (si atunci cand ne antrena in div.B):
    acest OM este sincer, modest, vorbeste putin la interviurile presei, insa prefera sa vorbeasca echipa pentru el…….pot afirma ca, experienta acumulata de-a lungul timpului reprezinta un mare ATU pentru el.
    este adevarat, ca lucrezi foarte usor si bine cu o echipa tanara, dornica sa “manance” FOTBAL PE PAINE !!!
    ca o concluzie: MARE OM, MARE CARACTER !!!

ma bucur, pentru ca este IN REGIE si sper sa ramana cat mai mult alaturi de noi !!!
    MERITA !!!

cameliu
    Member

Regele gastii nebune

Era considerat de mulţi un antrenor de rezervă. Niciodată în cărţi pentru a prelua vreo echipă importantă, însă mereu bun de cârpit sacii pe ici-colo, la grupările cu bani puţini şi multe probleme. Gigi Mulţescu a fost un mare fotbalist şi a devenit un tehnician care nu şi-a prea găsit locul pe care-l merită în România. Până sâmbătă, când ajunsese numărul unu.
    N-a avut relaţiile lui Lucescu, nici voluptatea de dialog a lui Dinu. La Dinamo, echipa sa de suflet, a stat pe banca tehnică la începutul erei Ianul, în ‘90-’91. Fără să aibă jucători, pentru că tot lotul fusese vândut, s-a trezit aruncat în stradă înainte de a apuca să se dezmeticească. N-a avut timp să filosofeze la nemernicia lumii, luând-o de jos. Pentru el, Turcia a fost ţara făgăduinţei. Samsun, Kayseri, Gaziantep, Ankara, Adana sunt locuri unde nea Gigi nu s-a făcut de râs. La prima echipă a stat vreo patru ani, reuşind un loc cinci în condiţiile în care marile cluburi din Istanbul, plus Trabzonul, nu te lasă să respiri prea adânc.
    Când nu era rost de vreun contract în Asia Mică, Mulţescu a venit în România, unde Astra, Brăila, Timişoara sau Jiul au fost când urcuşuri, când coborâşuri în cariera sa. Cu cinci ani în urmă a promovat cu Sportul în Divizia A după ce reuşise un record de 17 meciuri fără înfrângere.
    Acesta este, în câteva cuvinte, tehnicianul Gheorghe Mulţescu. Fără să fie un maestru al vorbelor, are ştiinţa unică de a se apropia de jucători, considerându-i egalii săi, neprivindu-i niciodată de sus. Munca este cultul său, căruia i se dăruieşte cu modestie. Disciplina o impune cu un stilul simplu, direct, împănat exact cât trebuie cu ceva nevricale. Când la Dinamo se îngroapă amintiri, onoare şi iluzii, lui i se rupe sufletul. Când la Dinamo se perindă antrenori pe bandă rulantă, când victoriile gâdilate de arbitri au devenit amintire, ne întrebăm şi noi de ce acestui om acţionarii nu-i dau măcar un telefon. Sau, poate, tocmai se pregătesc s-o facă…

Dorin Chiotea

Zibling
    Member

Buna intrebare… mi-e cam frica totusi sa aflu raspunsul la ea.

Pe de alta parte, a inceput sa-mi placa Gigi. E un om simplu, caruia nu-i plac formalitatile si intra in categoria antrenorilor cu experienta abundenta.

dragos
    Member

MARE OM, MARE CARACTER, MARE ANTRENOR !!!!

Giani
    Member

Este omul de care ai nevoie cand nu emiti pretentii, cand nu faci fitze, cand nu vrei praful de pe toba si blana ursului din padurea adormita. Este omul care nu zambeste foarte mult, care nu “se sparge” in declaratii belicoase, dar care stie sa intalneasca 20 de suporteri aflati in fatza unei beri si sa spuna “Multumesc! Fara voi nu as avea nici o motivatie”. Si, mai ales, este omul care, desi se exteriorizeaza fara a face un circ ieftin la o decizie aberanta a unui arbitru mai mult sau mai putin competent, se consuma foarte mult, cu riscul propriei sananti, atunci cand echipa pe care o conduce este capabila sa piarda un avantaj de trei goluri, pentru ca imediat sa replice cu o lovitura victorioasa.

Cred ca in acest moment Multescu este antrenorul ideal pentru imprevizibila trupa din Regie, dar cu rugamintea sa nu mai confunde inca o data ambulanta cu taxiul :(.

07Ex
    Keymaster

Giani, mare dreptate ai!

cameliu
    Member

Prosport:

Wisla îl vrea pe Mulţescu

Interesant e că o variantă pentru înlocuirea lui Dan Petrescu ar fi… Gigi Mulţescu. Oficialii de la Wisla sunt miraţi de faptul că Sportul Studenţesc, fosta echipă a lui Petrescu, este acum pe primul loc în România şi se întreabă dacă nu cumva Mulţescu ar fi mai potrivit decât celălalt român. “Cine e acest Mulţescu? Ce jucători are la dispoziţie? Face cumva minuni?”, au început deja să se alarmeze ziariştii polonezi.

wislafan
    Member

@cameliu wrote:

Prosport:

Interesant e că o variantă pentru înlocuirea lui Dan Petrescu ar fi… Gigi Mulţescu. Oficialii de la Wisla sunt miraţi de faptul că Sportul Studenţesc, fosta echipă a lui Petrescu, este acum pe primul loc în România şi se întreabă dacă nu cumva Mulţescu ar fi mai potrivit decât celălalt român. “Cine e acest Mulţescu? Ce jucători are la dispoziţie? Face cumva minuni?”, au început deja să se alarmeze ziariştii polonezi.

e un problem mic :D
    Oficialii de la Wisla nu cunosc pe lui Multescu.
    Eu, am scris pe siteul Wislei unde am tradus un articol “Iureşarii de Andrei Vochin

Aidoma “cireşarilor” lui Constantin Chiriţă, Sportul a plecat în cucerirea muntelui cu hărţile jocului căpătate pe vremea lui Dan Petrescu. Într-o aşezare aparent anacronică, ceva de genul 2-4-4 în foarte multe momente ale jocului, Mulţescu a adăugat comanda de iureş permanent, venită dintr-un joc la intercepţie, posibil graţie calităţilor majorităţii jucătorilor: viteză, explozie, fantezie.

si apoi suporterii Wislei pe forum clubului au intrebat intr-o clipa la posibilitate ca Multescu vine la Cracovia.
    Ziaristi sint prosti si ei au scris dupa forum stupiditatele :?

Suporterii Wislei sint satisfacuti de munca lui Petrescu si pe forum se zice ca Petrescu are treaba de 4-5 noi jucatorii la echipa si mult timp pentr rezultatele mai bune
    La prosport.ro se poate citi un text prost despre Petrescu ironizat de Polonezi
    http://www.prosport.ro/index.php?c11&a=107542
    Nu e adevar
    Numai Legia Varsovia si antrenorul lor Wdowczyk si presa centrala spune prostie despre un primul tehnician roman in Polonia.
    Wdowczyk a spus: “Sunt dispus să-i dau bani din prima de obiectiv pentru a se întoarce înapoi în România”
    Si Petrescu a raspuns: “Sint de acord sa primesc banii dar numai pentr un billet Business Class dus si intors
    :P

cameliu
    Member

@wislafan wrote:

Eu, am scris pe siteul Wislei unde am tradus un articol “Iureºarii de Andrei Vochin

si apoi suporterii Wislei pe forum clubului au intrebat intr-o clipa la posibilitate ca Multescu vine la Cracovia.

Presa, presa… 😆 😆 😆

dragos
    Member

eee, nici chiar asa: orice jucator sau antrenor de la sportul, tre’ sa plece la wisla, sau legia etc.

ashone
    Member

@wislafan wrote:

@cameliu wrote:

Prosport:

Eu, am scris pe siteul Wislei unde am tradus un articol “Iureşarii de Andrei Vochin

Aidoma “cireşarilor” lui Constantin Chiriţă, Sportul a plecat în cucerirea muntelui cu hărţile jocului căpătate pe vremea lui Dan Petrescu. Într-o aşezare aparent anacronică, ceva de genul 2-4-4 în foarte multe momente ale jocului, Mulţescu a adăugat comanda de iureş permanent, venită dintr-un joc la intercepţie, posibil graţie calităţilor majorităţii jucătorilor: viteză, explozie, fantezie.

Suporterii Wislei sint satisfacuti de munca lui Petrescu si pe forum se zice ca Petrescu are treaba de 4-5 noi jucatorii la echipa si mult timp pentr rezultatele mai bune
    La prosport.ro se poate citi un text prost despre Petrescu ironizat de Polonezi
    http://www.prosport.ro/index.php?c11&a=107542
    Nu e adevar
    Numai Legia Varsovia si antrenorul lor Wdowczyk si presa centrala spune prostie despre un primul tehnician roman in Polonia.
    Wdowczyk a spus: “Sunt dispus să-i dau bani din prima de obiectiv pentru a se întoarce înapoi în România”
    Si Petrescu a raspuns: “Sint de acord sa primesc banii dar numai pentr un billet Business Class dus si intors

dan petrescu nu a luat wisla de pe locul 1 si a terminat pe 2 la 4 puncte distanta de locul1? intreb si eu…

wislafan
    Member

@ashone wrote:

dan petrescu nu a luat wisla de pe locul 1 si a terminat pe 2 la 4 puncte distanta de locul1? intreb si eu…

da, e adevar cand Dan a venit la Cracovia, Wisla a fost pe locul 1 cu 1 punct de distanta de Legia.
    Acuma Wisla e pe locul 2 cu 5 puncti de distanta de locul 1, si noi avem mai inca un meci cu Legia
    Dar echipa Wislei n-a facut transferurile in iarna si a pierdut doi jucatori cei mai buni. Noi am pierdut la fel 4 jucatori accidentati.
    Suporterii sint siguri ca Dan a schimbat si a ameliorat stilul echipei. Asta e important

ultrasro
    Member

Oricum mie mi s-a parut ciudata evolutia Legiei pe tot parcursul returului, prea putine echipe au opus rezistenta!!!

Giani
    Member

@wislafan wrote:

@ashone wrote:

da, e adevar cand Dan a venit la Cracovia, Wisla a fost pe locul 1 cu 1 punct de distanta de Legia.
    Acuma Wisla e pe locul 2 cu 5 puncti de distanta de locul 1, si noi avem mai inca un meci cu Legia
    Dar echipa Wislei n-a facut transferurile in iarna si a pierdut doi jucatori cei mai buni. Noi am pierdut la fel 4 jucatori accidentati.
    Suporterii sint siguri ca Dan a schimbat si a ameliorat stilul echipei. Asta e important

Nu stiu de ce, dar desi are un talent teribil de a lansa jucatori, Dan nu pare a avea mentalitatea unui invingator, ceea ce Multescu poseda din plin. Diferenta intre declaratii: “Meciul cu Steaua va fi foarte greu, sigur il pierdem”. Multescu: “Suntem cea mai ofensiva echipa. Nu ma intrebati de meciul cu Steaua, cel mai important este urmatorul, cel de la Bacau”.

Polski?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 135 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.