Gheorghe Mulţescu 13.11.1951

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Gheorghe Mulţescu 13.11.1951

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 135 total)
  • Author
    dragos
    Member

daca as putea, ‘nea Gigi te-as clona !!!

dragos
    Member

dupa meci discutam cu unul dintre jucatori, care imi spunea ca, ‘nea Gigi impune respect si este un MARE ANTRENOR prin tot ceea ce face la echipa !! :ymapplause:
    JOS PALARIA !!

@dragos wrote:

dupa meci discutam cu unul dintre jucatori, care imi spunea ca, ‘nea Gigi impune respect si este un MARE ANTRENOR prin tot ceea ce face la echipa !! :ymapplause:
    JOS PALARIA !!

De ce nu dai si numele jucatorului,ca m-ai facut curios sau e confidential? :p

07Ex
    Keymaster

Mulţescu va pleca de la Sportul! “Din vară voi antrena în Turcia”

Tehnicianul echipei Sportul Studenţesc, Gheorghe Mulţescu, a declarat, marţi, după victoria din meciul cu Rapid Bucureşti, scor 1-0, că nu va mai rămâne la formaţia din Regie, urmând ca din vară să antreneze în Turcia.

“Este o victorie în care am crezut mult. Noi trecem printr-o perioadă bună, iar Rapid ştiam că are absenţe importante în echipă, aşa că am zis că e momentul să dăm lovitura. Puteam să mai înscriem două goluri, pentru că am ratat incredibil, dar l-am mânia pe Dumnezeu pentru că şi ei au avut ocazii mari. Dacă din iarnă am fi jucat la fel ca în seara asta, alta era situaţia Sportului acum. După victoria asta urmează să mă dea afară. Mi s-a mai întâmplat după ce am bătut pe Steaua. Glumesc, normal, dar mi s-a mai întâmplat. Din păcate nu voi rămâne la Sportul. Din vară, 99 la sută voi antrena în Turcia”, a spus Mulţescu.

Tehnicianul studenţilor consideră că Rapidului i-a lipsit omului de gol în această partidă: “Cei de la Rapid au fost neinspiraţi, nu au avut omul de gol. Cel mai bun jucător al lor a fost Lazăr”.

Întrebat dacă mai crede în salvarea de la retrogradare, Mulţescu a răspuns: “Avem şanse în continuare. Încercăm să facem minunea, dacă nu măcar baremul”.

În timpul conferinţei de presă susţinută de Gheorghe Mulţescu lumina a fost oprită timp de 30 de secunde.

dragos
    Member

mda, aflasem si eu de la un jucator…..imi pare rau, ca paraseste echipa, insa dpdv profesional ma bucur pt el, intrucat este o noua provocare.
    el este familiarizat cu fotbalul turcesc.
    sper, sa revina la echipa, cand vom promova :-w :-w

Respect Mister si te asteptam oricand sa ne antrenezi.

dragos
    Member

‘nea Gigi, gata, iti multumim pt tot si PA 8-} 8-} 8-}

Un antrenor care tot insista cu o non-valoare ca Ratiu,care a mai avut antecedente rusinoase in trecut,in frunte cu “autogolul” dubios(stiti voi la ce ma refer) cu Steaua si lenea din meciul cu CFR,este unul diletant.Multescu mai bine ne-ar lasa si s-ar duce in Turcia sa,daca tot ii place acolo atat de mult.

Zibling
    Member

Eu nu inteleg de ce lui Gigi Multescu nu ii place de tinerii nostri – L.Chetan si V.Lazar, care in conditiile actuale ar cam trebui sa fie titulari incontestabili.

Ghici, Gigi – jucatorii astia 2 ti-au adus ultimul punct obtinut in campionat. Ring a bell???

dragos
    Member

‘nea Gigi fii atent: “erare humanum est” (cum spun latinii), insa “perseverare diabolicum” :D

dragos
    Member

s-ar putea ca, meciul cu steaua sa fie ultimul pe banca tehnica :p

@dragos wrote:

s-ar putea ca, meciul cu steaua sa fie ultimul pe banca tehnica :p

Din ce a declarat,se pare ca termenul pentru o decizie va fi in pauza competitionala prilejuita de meciul echipei nationale,asa ca va mai prinde un meci.Oricum,Siman nu o sa-l dea afara indiferent de rezultat,deoarece stie ca altcineva nu o sa mai vina considerand situatia echipei.Totul depinde de Multescu daca o sa mai vrea sa ramana sau nu.

dragos
    Member

Egalul cu 1-1 în faţa celor de la FCM Tîrgu Mureş şi locul 15 în clasamentul Ligii 1 l-a determinat pe Gheorghe Mulţescu să-şi încheie socotelile cu Sportul Studenţesc. Acesta şi-a anunţat azi demisia, în direct la RadioGSP, după un început de sezon de coşmar, în care echipa sa nu a strîns decît opt puncte în 10 etape.

Mulţescu o antrenează pe sportul din finalul sezonului trecut, în martie, înlocuindu-i pe Gabi Popescu şi Florin Tene, antrenorii cu care Sportul a început anul 2011. A vrut să plece de mai multe ori din cauza prestaţiilor slabe ale echipei şi lipsei rezultatelor, dar a fost convins de fiecare dată de şefi să-şi amîne planurile.

În vară ajunsese chiar la un acord cu o echipă din Golf, dar, după ce Sportul a fost anunţată că va juca tot în Liga 1 în ciuda retrogradării, a ales să se întoarcă în Regie.

Gheorghe Mulţescu este cel de-al 8-lea antrenor schimbat în acest sezon, după numai 10 etape. Lider din acest punct de vedere e CS Mioveni, care se află deja la al patrulea antrenor

asta este…..ii urez succes la alte echipe !!

Respect MIster, Sanatate si Succes in tot ceea ce iti propui.

07Ex
    Keymaster

Gigi Mulţescu spune că nu va mai antrena în Liga 1: “M-am săturat de România!”

Demisionarul Gigi Mulţescu e dezamăgit de experienţele trăite în Liga 1, dar are încredere în Daniel Timofte, pe care îl compară cu Arsene Wenger

– Domnule Mulţescu, de ce aţi plecat din Regie, sînt din nou probleme la Sportul?
    – Dar voi numai la asta vă gîndiţi, nu?! S-au mai rezolvat din probleme, jucătorii au luat o mare parte din bani. Am însă necazuri provocate de starea de sănătate destul şubredă, care nu îmi permit în acest moment să conduc antrenamentele echipei.

– Daniel Timofte poate prelua munca dumneavoastră?
    – Cu siguranţă, am multă încredere în el, ştiu ce poate, are mare potenţial, cunoştinţe. E un antrenor chiar atipic pentru România, mai civilizat, se aseamănă cu Arsene Wenger din acest punct de vedere.

– Credeţi că Vasile Şiman îl va lăsa la cîrma echipei?
    – Asta rămîne doar la aprecierea lui. Dacă îmi este permis un sfat, i-aş recomanda să-l oprească, Dani are capacitate ridicată, poate face lucruri frumoase.

– Ce veţi face în continuare, cînd vă mai vedem antrenînd?
    – Nu mă veţi mai vedea oricum în România! Sînt prea multe nedreptăţi, paharul s-a umplut, arbitrii fac ce vor… Cred că se vor schimba lucrurile cu venirea lui Crăciunescu, dar nu ştiu cît de repede. Ca să rămîn, ar trebui să găsesc şi un conducător care să asigure stabilitate echipei, care să aibă răbdare, ceea ce e aproape imposibil în ziua de azi!

“Sportul se poate salva de la retrogradare, trebuie să aducă jucători pe posturile deficitare. Şi în meciul cu Tîrgu Mureş băieţii meritau victoria, au avut foarte multe ocazii de a marca” Gheorghe Mulţescu, ex-antrenor Sportul

(Iulian Pavel)

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 135 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.