Home › Forums › Miscelaneous › Internet / Computer Games › Hattrick – Informatii generale
- This topic has 194 replies, 20 voices, and was last updated 15 years, 9 months ago by
ultrasro.
-
AuthorPosts
-
June 23, 2003 at 6:38 am #50152
ultrasro
Member1. Scoate la imprimanta o lista cu lotul de jucatori, incluzand calitatile lor (cele 8 plus 3) si incepi sa faci primul 11: adica pui portar pe cel cu keeper mai ridicat, fundasi pe cei cu defending ridicat si stamina si passing cat de cat acceptabil, mijlocasi pe cei cu stamina bunicel, playmaking ridicat si set pieces acceptabil, iar atacanti pe cei cu scoring bun.
2. Recomand ca la primul meci, in orders sa joci cu toti jucatorii pe normal, adica 4-4-2, pentru ca aici experienta este maxima, chiar si la incepatori.
3. Capitan de echipa sa-l pui pe unul cu leadership abilities cat mai bun , dar sa fie in acelasi timp un individ calm, onest si sa fie echilibrat din punct de vedere al comunicarii, nici nasty dar nici clovn.
4.Recomand sa investesti saptamanal circa 100 000 lei in centrul de juniori. Daca investesti mai mult la inceput risti sa ramai fara bani.
5. Stadionul sa nu-l maresti de la inceput. Parerea mea…
6. Vezi daca antrenorul tau este inadecvat, passabil sau solid (ordinea crescatoare), daca nu, si este weak, poor, sau wretched, schimbal de 2-3 ori poate tri se da unul mai bun. Pierzi cateva sute de mii de lei dar echipa se antreneaza mai bine. Vezi ca noul antrenor sa nu fie insa nasty sau controversial si sa aiba multa experienta si calitati de conducator.
7. Antreneaza specific de la inceput, recomandarea mea este playmaking sau scoring, pentru ca sa-ti creasca constructia si inscrierea de goluri. Sa nu antrenezi eneral ca iei teapa.
8. Sa nu te arunci sa cumperi jucatori la preturi mari ca poti sa gasesti si la 20000-200000 jufatori bunicei. Nu cumpara jucatori decat cu varste intre 17 si 22 de ani. Aici un sezon dureaza 4 luni si intr-un an real ei imbatranesc cu 3Momentan atat
June 27, 2003 at 6:40 pm #55653Daphix_
MemberMultumesc mult! Asa am sa fac!
Is curios sa vad ce reusesc… te tin la curent, poate mai schimbam niste impresii.
Regards, Daphix.June 28, 2003 at 11:36 am #55654Anonymous
MemberEchipa mea este sportul studentesc 1916, user name fiind ultras_sportul.
Cum se cheama echipa ta!?
June 28, 2003 at 4:29 pm #55655Daphix_
MemberCum sa se numeasca… 😆 FC UTA Arad
is in liga VI.428, zona Arad, codul echipei nu-l mai stiu…
Tu in ce liga esti?
Am jucat primul meu meci in liga si am pierdut cu 3-0 in deplasare 😥Oricum, am invatat deja niste chestii, si sper sa nu am tot rezultate “bune”. 😉 Miercuri am amical cu Oradea… 😈 Tre’ sa-i bat!
Nu stiu cum se cuvine, poate ar trebui sa scriu un PM…
Oricum, postez la acest topic, intrebarea:
-daca ai un jucator care are o forma “poor” dar cu calitati bune pe postul sau si, un alt jucator, cu forma “inadequate” cu calitati ceva mai slabe decat primul, tot pe acest post, pe care sugerati sa-l titularizez. Pe cel in forma mai buna (inadequate) desi nu ii la fel de talentat, sau pe cel talentat dar care nu-i in forma (poor)? Am inteles ca pe cel mai in forma, nu? 🙄Apropo de jucatori, vad ca si de la Sportul Studentesc is pe picior de plecare mai toate numele mari. La UTA au mai ramas Marius Popescu si Panaitescu sigur, ca restul…
June 28, 2003 at 7:52 pm #55656Anonymous
MemberE de preferat sa joace cel cu forma mai mare cu conditia ca diferintele tehnice sa nu fie prea mare adica forma solid cu weak iar caracteristica excelent cu poor. In acest caz nu mai tii cont doar de forma…
Sportul Studentesc 1916 (179901)
Country: România
Region: Bucuresti
Arena: Sportul Studentesc 1916 Arena
Language: English
Series: # 2 in VI.128June 30, 2003 at 6:15 pm #55657George Apostol
MemberBaieti poate facem de un mic campionat in intersezon, asa intre noi suporterii.
pana acum ar fi: 5 sau 6 echipe identificate.June 30, 2003 at 9:55 pm #55658Radu Dobrin
Membermisto…intru si eu…dar trebuie sa imi fac echipa din romania se pare….altfel ajung in liga canibalilor..
July 1, 2003 at 12:22 am #55659nicu
MemberPuneti-ma si pe mine pe lista:
Din pacate nu am putut sa ma inscriu in Romania. Aici sunt datele:Alb Negri Edmonton (107421)
Country: Canada
Region: Alberta
Series: # 5 in V.65
GO SPORTUL GO!July 1, 2003 at 7:35 am #55660Radu Dobrin
Memberpot sa joc si eu cu voi chiar daca imi fac echipa in alta liga??
July 1, 2003 at 5:03 pm #55661Anonymous
MemberJucam amicale cate vrei, doar ca tu vei primi echipa in alta tara si nu joci cu noi meciuri oficiale. Si probabil primesti echipa in cel mai tare campionat de hattrick de oe pamant, adica in Suedia:
Country: Sverige
Full local name: Sverige
Name (English): Sweden
Continent: Europe
Season: 19
Number of teams: 27304
Number of regions: 27 regions
Top series: Allsvenskan
Online users: 1165
Active users: 26549
Waiting list: 9249Unde sunt 7 divizii, si de 5 ori mai multi useri activi ca la noi: 26000 fata de 6000.
E bine daca te inscrii si acolo!
July 1, 2003 at 5:13 pm #55662Anonymous
MemberAm maine meci cu Sportul R. Miercurea viitoare cu Gasca Nebuna, apoi cu FC UTA Arad, apoi facem programari….
July 1, 2003 at 5:16 pm #55663George Apostol
MemberSportul R si Gasca Nebuna cine sunt?
Primul nu mi-a confirmat nici un amical pana acum, iar al doilea chiar mi la refuzat.July 1, 2003 at 5:24 pm #55664Anonymous
MemberGasca Nebuna e condusa de un tip Stefan (21 de ani , student), iar el si celalat mi-au acceptat provocarea dupa ce am vorbit la telefon…
http://hattrick.computergames.ro/htweekly/
cititi cele 12 reviste stocate aici
July 1, 2003 at 8:36 pm #55665cameliu
MemberAm vrut si eu sa ma inscriu. Eram pe lista de asteptare. Am tot asteptat sa vad cam pe cind imi vine rindul! Dupa vreo 7 zile cind ar fi trebuit sa primesc e-mail de confirmare de fapt nu m-am mai putut loga nicicum, iar username si adresa de e-mail nu mai erau in baza lor de date!
Asa ca pur si simplu am renuntat!Oricum bafta si poate cu voi ajungem campioni! (sau macar in intertoto…)
July 2, 2003 at 7:04 am #55666ultrasro
MemberIn mod cert a fost o intamplare faptul ca ai dsparut din baza lor de date. Sunt inca destule echipe parasite in sistem si sigur o sa primesti una daca repeti acum operatia de inscriere in HT.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.