Home › Forums › Miscelaneous › Internet / Computer Games › Hattrick – Meciuri de campionat / cupa
- This topic has 148 replies, 12 voices, and was last updated 18 years, 1 month ago by
ultrasro.
-
AuthorPosts
-
September 13, 2003 at 1:38 pm #50199
Giani
MemberFC Anitei (23.5 *) – CS Universitar (25.5 *) 2-0 Divizia VI.135
Rating gazde Rating oaspeti
Midfield: wretched Midfield: disastrous
Right Side Defence: excellent Right Side Defence: formidable
Central Defence: formidable Central Defence: outstanding
Left Side Defence: formidable Left Side Defence: excellent
Right Side Attack: inadequate Right Side Attack: passable
Central Attack: inadequate Central Attack: weak
Left Side Attack: inadequate Left Side Attack: passable4-4-2 suspectat MoS 5-3-2 Normal
In absenta mijlocasului titular, suspendat, tactica 5-3-2 s-a dovedit falimentara. Cum computeru’ mai este si mare gazdar, diferenta de doua stelute plus forma weak a celor doi atacanti ai mei au condus la un rezultat aberant, comparabil cu Romania – Noervegia 0-1. Renunt la antrenamentul unui fundas bosorog si inadequate def. si trec in oficiale pe 4-4-2. Dupa ce vand americanu’ (va mai dura, nu va spun cand, ca oricum nu veti avea sanse in fata olandezilor, si mai ales nu meritya sa dati pe el doua bulioane), revin in oficiale pe 3-5-2.
In minutul 14, portarul CSU, Mark Koncz, a parat un penalty. Mai am sanse de locul 2 si voi lupta pentru aceasta pozitie, pentru banetul aferent. Nu ma intereseaza promovarea, pentru ca nu am echipa de liga a cincea.
trilutza din toKnaH (15 *) – Stiinta Bucuresti (22.5 *) 0 – 4 Div. VI.266
Ratingurile gazdelor nu mai conteaza. De remarcat ca stelutele Stiintei au fost obtinute de 10 jucatori, oaspetii evoluand timp de 75 de minute in inferioritate numerica, urmare a eliminarii mijlocasului Ovidiu Manescu.
Rating oaspeti (3-4-3 PiC)
Midfield: wretched
Right Side Defence: passable
Central Defence: passable
Left Side Defence: weak
Right Side Attack: formidable
Central Attack: excellent
Left Side Attack: excellentGasca Nebuna (48 *) – PASTRAVUL (41*) 2 – 0 Divizia II.2
In meciul disputat pe “Stadionul din Regie”, oaspetii au evoluat in inferioritate numerica din minutul 66, cand atacantul Jason Williams a fost avertizat pentru a doua oara.
Rating gazde Rating oaspeti
Midfield: magical Midfield: outstanding
Right Side Defence: magnificent Right Side Defence: world class
Central Defence: outstanding Central Defence: extra-terrestrial
Left Side Defence: solid Left Side Defence: outstanding
Right Side Attack: passable Right Side Attack: supernatural
Central Attack: formidable Central Attack: formidable
Left Side Attack: supernatural Left Side Attack: formidableCea mai valabila echipa inspirata de Sportului Studentesc s-a impus fara emotii la un scor mult prea mic fata de realitatea de pe teren. In ciuda victoriei, Gasca a cazut pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul, dar cu un golaveraj mai slab cu 2 puncte, dar ramane cu sanse reale pentru promovarea in prima divizie. Bafta multa, locul nostru e in Divizia A.
Sportul Studentesc 1916 – inter petrila 11 – 0 Divizia VI.128
Nu ma mai agit sa dau ratinguri, stele si alte prostii. Scorul spune totul, il las pe Ovidiu sa isi descrie echipa. Cert este ca FC Bisnis ramane lider, cu un punct in fata lui Ovidiu. Iar liderul acestei serii are o echipa foarte buna pentru ultima divizie.
Fc.Marihuana.Bv – petrareanu 0 – 7 Divizia VI.104
Ca si in cazul lui Ovidiu, nu are sens sa mai discutam meciul lui Adi. Echipa se situeaza pe locul al doilea, la patru puncte de un lider latrator: F.C. DINAMO BUCURESTI. Ce rusine sa fii caine…F.C Antibioticul Bucuresti (29 *) – fc universitatea bucuresti (20.5*) 1 – 1
Nu am idee ce a jucat Radu, cert este ca si-a luat revansa dupa infrangerea de acasa din etapa trecuta.Rating gazde (3-5-2) Rating oaspeti (4-4-2)
Midfield: inadequate Midfield: wretched
Right Side Defence: brilliant Right Side Defence: inadequate
Central Defence: outstanding Central Defence: passable
Left Side Defence: formidable Left Side Defence: inadequate
Right Side Attack: inadequate Right Side Attack: inadequate
Central Attack: passable Central Attack: passable
Left Side Attack: passable Left Side Attack: inadequateNu stiu cum ai reusit, dar meriti felicitari. La primul meci jucat pe bune ai reusit sa obtii un egal in deplasare cu o echipa ce pare net superioara.
Multa bafta si iti doresc sa obtii macar un loc de baraj, daca nu cumva un loc 4. Poate, cine stie, vei reusi. Iti tinem pumnii.
PS. Gasca Nebuna a promovat sezonul asta din divizia a treia si are sanse reale de a promova in prima liga. Ma intreb ce gluma buna ar fi sa ne trezim in trei ani (9 sezoane) cu opt echipe ale suporterilor SS in prima liga.
Pentru alte informatii, intrati pe http://www.hattrick.org.
Scuze colegilor ale caror echipe le-am neglijat. Bafta tuturor in continuare si… avanti bianco-neri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!September 13, 2003 at 6:06 pm #58082Radu Dobrin
Memberhehe…nici eu nu stiu cum am reusit…antrenorul, se pare e cheia….si cred ca mai e o chestie….cred ca astia au luat meciul la misto crezind ca echipa nu are manager
nu imi fac iluzii ca nu retrogradez….dar macar sa adun ceva bani si experienta…
partea proasta e ca am multe accidentari…3 din 2 meciuri..pe jucatori cheie….
September 13, 2003 at 7:23 pm #58083ultrasro
MemberCorect esti in Divizia V, poate totusi reusesti sa scapi de ultimele 2 locuri!!
September 13, 2003 at 7:34 pm #58084ultrasro
MemberEra de asteptat sa inving la scor in fata unui adversar cu echipa ffff subtire
Sportul Studentesc 1916 (26.5*) – PIC, a fost meci de vacanta
Midfield: weak
Right Side Defence: inadequate
Central Defence: solid
Left Side Defence: passable
Right Side Attack: excellent
Central Attack: solid
Left Side Attack: passableInter petrila (8*) !!!!!!!!!!!!!!!!! (Mai slab nu cred ca exista ceva prin cartier)
Midfield: disastrous
Right Side Defence: wretched
Central Defence: wretched
Left Side Defence: disastrous
Right Side Attack: poor
Central Attack: poor
Left Side Attack: wretchedEchipele:
Sportul Studentesc 1916: Tullér – Tobã, Nitulescu, Van de Broek – Eriksson, Toftvang, Toma, Tone, Antunes – Henriksson, Eriksen.Inter Petrila: Negoitã – Ciobanu, Geantã, Dincã, Vlad – Muntean, Alexandru, Dumitricã, Macovei – Militaru, Bãlteanu.
Marcatori:
Fredrik Henriksson (5 goluri), Geert van de Broek , Gigi Toma, Arne Eriksen (2 goluri), Lino Antunes, Dinu TobãSeptember 14, 2003 at 4:45 pm #58085Radu Dobrin
Member@ultrasro wrote:
Ca suntem in ultima divizie!
Mai jos nu exista decat Urs Meier!
eu cred ca sint in V…asa ca din sezonul urmator voi fi in VI
September 14, 2003 at 7:04 pm #58086George Apostol
MemberCrezi ca vei fi in VI eu nu cred, ai lot si poti sa ramai in V
September 14, 2003 at 7:32 pm #58087ultrasro
MemberAi decat 8 puncte in spatele lui…
Chiar daca Lupii Albastri scot circa 26-27 * pe meci!
Iar tu doar 20.5 *
September 17, 2003 at 4:01 pm #58088Giani
Member@ultrasro wrote:
Ai decat 8 puncte in spatele lui…
Chiar daca Lupii Albastri scot circa 26-27 * pe meci!
Iar tu doar 20.5 *
Depinde si de forma jucatorilor. 20.5* cu media de forma weak inseamna 25-26* cu media de forma passable. Aici e scarbosenia mare: chiar daca ai lot bun, cu trei-patru “solizi” in posturi-cheie, majoritatea jucatorilor au forma de la poor la inadequate, e normal sa scoti ratinguri mici. Dupa ce isi intralotul in forma apar si rezultatele.
September 20, 2003 at 11:04 am #58089Radu Dobrin
Memberhattrickul asta e de rahat
fac 1-1 in deplasare cu echipa pe locul 3…si pierd cu 5-0 acasa cu echipa de pe locul 6!suporterii sint furiosi din nou
September 20, 2003 at 3:28 pm #58090George Apostol
Memberasta este tata
asa se intampla pe hattrick
September 21, 2003 at 4:48 am #58091Napoleon9
Membertu nu stii ce-a facut Sportul in A? Bate pe Steaua sau pe Rapid si se impiedica de majoritatea buturugilor mici??
September 21, 2003 at 6:55 pm #58092Tavi
Member@Napoleon9 wrote:
tu nu stii ce-a facut Sportul in A? Bate pe Steaua sau pe Rapid si se impiedica de majoritatea buturugilor mici??
si suporterii sunt la fel de furiosi! Radu, vezi sa nu te metamorfozezi intr-un mic Siman! 😆 😆 😆
September 23, 2003 at 7:40 pm #58093George Apostol
MemberDar de ai mei ce mai zici, bat unde nu te astepti si pierd la fel
October 14, 2003 at 3:20 pm #58094Giani
MemberStiti cine e Sportul Stud. Bucuresti?? Eu nu, dar tocmai mi-a “suflat” un defender, de fapt wing back, la transferuri. Fiinteaza de scurt timp, adica de vineri. Oricum, merita sa-i uram bun venit in comunitatea jucatorilor de Hattrick.
October 14, 2003 at 4:48 pm #58095adi
Membersi someaza-l sa spuna numele functia si gradul
eventual o lampa in ochi
tineretu’ din ziua de azi 😆
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.