Home › Forums › Miscelaneous › Internet / Computer Games › Hattrick – Meciuri de campionat / cupa
- This topic has 148 replies, 12 voices, and was last updated 18 years, 1 month ago by
ultrasro.
-
AuthorPosts
-
October 24, 2003 at 4:59 pm #58111
ultrasro
MemberEram pe minus rau cu banii, dadeam faliment, asa am acumparat jucatori tineri si in vreo 5-6 sezoane fac o noua echipa… 😯
October 24, 2003 at 5:41 pm #58112Daphix_
MemberEu am observat un lucru cu programele acestea ajutatoare (Hattrick Poli, HAM, etc; exceptand Arena Sizer si Econ.Calc), si anume: sunt bune sa-ti faci o idee, sa verifici niste presupuneri eventual, dar eu zic ca te induc in eroare uneori si, in plus, pierzi din placerea jocului! Parerea mea…
Cred ca unii din voi au avut meciuri cu echipe mai tari unde nu poti sa mai joci… relaxat, tre’ sa cauti solutii, sa repozitionezi jucatori eventual (individual orders…), ori programele astea nu iti spun ce sa faci in astfel de cazuri… E la fel cu rating-urile sau acel “average value” al jucatorilor care nu sunt 100% sincere!
Cred ca atunci cand dintr-o privire stii cum sa-ti asezi echipa in teren… atunci esti jucator bun de HT, iar asta nu o dobandesti cu… ajutor. Bazati-va pe fortele proprii, si veti fii mai buni decat masinile!
Numai bine!October 27, 2003 at 2:46 pm #58113ultrasro
MemberEu am terminat pe locul 4 si ma aflu in plina reorganizare a echipei pentru noul sezon…
October 27, 2003 at 2:54 pm #58114Radu Dobrin
Member@ultrasro wrote:
Eu am terminat pe locul 4 si ma aflu in plina reorganizare a echipei pentru noul sezon…
eu am terminat pe…hmm …:oops: …6 si habar n’am ce sa fac ca sa ii fac sa joace mai bine
…poate in sezonul urmator (in VI) am parte de echipe mai ‘omenesti’
October 27, 2003 at 3:24 pm #58115Napoleon9
Member@Radu Dobrin wrote:
greu de spus fara sa vezi ce stiu jucatorii….
Ah, nu mi-am dat seama ca nu puteti vedea ce jucatori am eu…
http://adonix.cs.unibuc.ro/~cristib/players.htm
October 27, 2003 at 3:26 pm #58116Napoleon9
MemberCu doar 1-1 am cazut pe 5 si va trebui sa joc un baraj cu Maramures, parca.
October 27, 2003 at 7:32 pm #58117ultrasro
MemberCamil Pascu : mijlocas central
Dragos Chirciu : mijlocas central
Gligor Spãtariu : winger
Vasile Mãrculescu : atacant
Viorel Popescu : atacant
Yury Kovalev : fundas central
Daniel Arhire: fundas central
Viorel Fulger : fundas lateral
Daniel Sãndulescu : winger
Sergiu Trifan : mijlocas central daca revinePortar nu ai inca, cumperi unul inadecvat cu circa 200 000, unul care are valoarea de piata de 600 000
October 27, 2003 at 8:09 pm #58118Radu Dobrin
Memberpe dinu state, din pacate, nu o sa ti-l ia nimeni..de aia ziceam ca era mai bine sa il concediezi…asa mai trebuie sa dai bani si la ‘pestele’ care vrea sa ti-l vinda
October 28, 2003 at 5:42 pm #58119ultrasro
MemberSper sa-l bati pe robotel…. 🙄
October 29, 2003 at 8:46 am #58120Ultras
MemberEu am iesit campion national 😈
October 29, 2003 at 1:58 pm #58121ultrasro
MemberSau ma insel eu, mai Maria Vlas….
October 29, 2003 at 3:54 pm #58122George Apostol
MemberLocul 3…. dintr-o prostie am pierdut pozitia secunda
October 29, 2003 at 7:59 pm #58123Giani
MemberEu am avut o bafta porceasca. Adica, liderul, care era cam slabut, dar luase 5 puncte avans inaintea meciului direct, a dat faliment. Am profitat si am castigat grupa. Urmeaza barajul, pe care il voi juca la victorie, desi sunt constient ca in caz de promovare voi termina sezonul viitor pe locul 8 si cu 0 puncte (am studiat adversarii, ma rup astia!!!).
October 29, 2003 at 8:01 pm #58124Giani
Member@Napoleon9 wrote:
Cu doar 1-1 am cazut pe 5 si va trebui sa joc un baraj cu Maramures, parca.
Asta e fantoma, dar mai face si computeru’ ghidusii. Ai mari sanse de a ramane in liga. Bafta, sambata vom suferi impreuna.
October 29, 2003 at 8:04 pm #58125Giani
Member@Napoleon9 wrote:
ehe ce tzeapa am tras de la juniori… Am vrut sa si testez daca “acordarea unei sanse” inseamna promovare de la tineret, dar nu ma asteptam sa primesc un “passable form
Has disastrous experience and weak leadership abilities
Stamina: wretched Keeper: wretched
Playmaking: disastrous Passing: disastrous
Winger: wretched Defending: wretched
Scoring: disastrous Set Pieces: wretched “Despre cat de bun e, nu pot sa apreciez. Doar ca GK si Stamina pare ok. Mai e nevoie de altceva?
[edit]Ah, la naiba. Uitasem sa-i verific “form”. E WRETCHED…Asta e varza sezonului.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.