Home › Forums › Miscelaneous › Diverse / Miscelaneous › Imi revin greu de emotie …
- This topic has 44 replies, 10 voices, and was last updated 14 years, 1 month ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
March 15, 2005 at 12:09 pm #50420
Tavi
Member… si betie oxo!
La cateva ore de victoria Sportului s-a nascut Alexa Gabriela – FETITA MEA. Prea multe nu am sa va spun deocamdata decat ca are 3,450Kg, 52 cm si tipa mai tare ca ta-su in galerie. Si ea si mama ei sunt sanatoase si probabil sambata la ora meciului cu Dinamo le voi aduce acasa.
In conditiile astea mi-ar face o deosebita placere sa ne putem vedea vineri dupa amiaza la Nicu. Tel meu este 0743074422. Sunati-ma sa-mi confirmati prezenta si ora la care credeti ca puteti ajunge. Florine, te rog sa vorbesti tu cu Nicu sa incinga gratarul.
PS: Un amanunt deloc de neglijat. Fetita mea s-a nascut intr-o policlinica situata la 500 m de stadion.
PS1: Sa nu beti inainte 😆
March 15, 2005 at 12:49 pm #70530Ultras
MemberFelicitari Tavi! Chiar ma intrebam de ce intarzie… 😈
PS. Pentru ce ora sa vorbesc?
March 15, 2005 at 12:58 pm #70531Radu Dobrin
Memberfelicitari jupane!!!!…sau de fapt mai mult lui adriana… 😆
dam cep la butoi aici pentru voi 😆
ps..
sa vorbesti cu gabi piscupescu pentru inscrieri la echipa de gimnastica ritmica din timpMarch 15, 2005 at 1:08 pm #70532cameliu
MemberFelicitari!
March 15, 2005 at 1:16 pm #70533Tavi
MemberMultumim tuturor de urari!
@Ultras wrote:
Pentru ce ora sa vorbesc?
serviciile normale ar trebui sa se cam termine pe la 3 (ca e vineri). Eu cam atunci vin si functie de cum scapati va astept acolo.
Da’ sa nu intarziati ca unele din lichide sunt puternic volatile 😆March 15, 2005 at 1:30 pm #7053407Ex
KeymasterFelicitari Tavi! Eu voi afla maine la ‘ultrasound’ daca voi avea o fetita sau baiat.
March 15, 2005 at 1:43 pm #70535Tavi
Member@97SiR wrote:
Felicitari Tavi! Eu voi afla maine la ‘ultrasound’ daca voi avea o fetita sau baiat.
Atunci felicitari si tie Caz! Vorba lui Dragos: Indiferent ce e sanatos, sa fie si sa faca armata! 😆
Daca ma gandesc bine mai degraba infiintam Sportul Studentesc Baby Club decat asociatia 😈
March 15, 2005 at 4:20 pm #70536dragos
MemberSA VA TRAIASCA TATICILOR FERICITI (Tavi si Caz)!!!!
FELICTARI TAVI !!!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN !!!
FELICITARI CAZ !!!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN !!!!SA FIE SANATOASE SI SA VA BUCURATI DE ELE !!!
SI SA JUCAM LA NUNTA LOR………
March 15, 2005 at 4:21 pm #70537dragos
MemberPS: eu vineri termin la ora 17.00…..deci, voi ajunge pe la ora 17.30-17.45
ia mai toarna-un paharel / sa ne inveselim nitel /
March 15, 2005 at 6:39 pm #70538cristiansportul
MemberFelicitari Tavi.
Si sper sa iti aduca numai bucurii in viata fetita ta.March 17, 2005 at 4:26 pm #70539dragos
Memberdeci, la ce ora incepe “proba de inele” ????
March 21, 2005 at 10:28 am #70540Tavi
MemberPentru ca m-ati onorat cu prezenta, pentru telefoanele de felicitare. Fetele mele va multumesc pentru cadouri, ne sunt de mare folos!
Sper ca v-ati simtit bine!
Va multumesc tuturor!
ps. Ovidiu a filmat o mare parte din eveniment. Ovidiu astept discul sa vad si eu cum arat beat de … “bucurie”
March 21, 2005 at 10:33 am #70541ion
Member@Tavi wrote:
Pentru ca m-ati onorat cu prezenta, pentru telefoanele de felicitare. Fetele mele va multumesc pentru cadouri, ne sunt de mare folos!
Va multumesc tuturor!
ps. Ovidiu a filmat o mare parte din eveniment. Ovidiu astept discul sa vad si eu cum arat beat de … “bucurie”
m-am simtit excelent !!!!Sper ca toti prieteni mei sportisti sa iti urmeze exemplul si sa ma invite la Nicu!!!!!
March 21, 2005 at 4:10 pm #70542dragos
MemberVineri m-am simtit excelent si asa cum, am mai spus-o (chiar si vineri)
SUNTEM CA INTR-O FAMILIE !!!!
in ciuda faptului, ca ne vedem destul de rar, avem, totusi MULTE LUCRURI IN COMUN, pentru ca SUNTEM OAMENI DE CARACTER !!!!
chiar daca nu va cunosc pe toti cei de pe acest forum (ma refer in special la suporterii din tara), eu va simt pe TOTI aproape si va consider ca si PRIETENII MEI !!!!
FRIENDS WILL BE FRIENDS !!!! (asa va fi)March 24, 2005 at 11:31 am #70543dragos
Member@ion wrote:
@Tavi wrote:
Pentru ca m-ati onorat cu prezenta, pentru telefoanele de felicitare. Fetele mele va multumesc pentru cadouri, ne sunt de mare folos!
Va multumesc tuturor!
m-am simtit excelent !!!!Sper ca toti prieteni mei sportisti sa iti urmeze exemplul si sa ma invite la Nicu!!!!!
Fii linistit, Nelule, eu va voi invita la Nicu’ , la Shorley etc. (doar am mai facut-o odata, de ce nu as repeta invitatia, nu??? )
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.