Imilian Serbanica

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Imilian Serbanica

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #50651
  dragos
  Member

  Imilian Şerbănică a depăşit momentul critic
  25 Ianuarie 2008

  După ce, luni seară, a suferit un infarct şi a fost transportat la Spitalul Universitar Bucureşti în stare critică, Imilian Şerbănică a răspuns bine tratamentului iar acum este stabilizat. Antrenorul a putut comunica inclusiv cu preşedintele Municipalului, Ştefan Chiţu, de la care am aflat că tehnicianul va fi externat în zece zile, urmând apoi să facă recuperarea acasă. În orice caz, cel puţin în următoarele trei luni, cât se preconizează a dura refacerea după accidentul suferit, Şerbănică nu va putea să profeseze, fiind exclusă orice activitate care presupune efort fizic sau stres. În aceste condiţii, preşedintele clubului din Câmpina a hotărât să nu-i desfacă contractul de muncă, Şerbănică urmând să-şi primească drepturile financiare în toată această perioadă. Un gest deosebit al lui Ştefan Chiţu, care a înţeles să-şi ajute colaboratorul într-un moment atât de delicat. “Am vorbit cu el la telefon, acum este bine şi, în zece zile, va fi externat. Nu-I voi rezilia contractul, el urmând să primeacă banii până se va face bine. Încercăm să-l ajutăm cum putem, pentru că este un om serios, un om cu calităţi extraordinare, care merită tot sprijinul nostru“, ne-a declarat preşedintele clubului din Câmpina, Ştefan Chiţu.

  Revine Nanu?
  Cum starea de sănătate nu-i mai permite lui Imilian Şerbănică să reia munca de antrenor, FCM Câmpina trebuie acum să-i găsească înlocuitor. Cât mai repede cu putinţă, pentru că jucătorii se află în plin proces de pregătire. În acest moment, preşedintele Ştefan Chiţu negociază cu mai mulţi antrenori pentru preluarea postului, printre care Vasile Cosarek, Gheorghe Mulţescu sau Ştefan Nanu.
  Se pare că cele mai mari şanse de a prelua echipa prahoveană le are Ştefan Nanu, cel care a antrenat timp de două sezoane şi jumătate la Câmpina. Avantajele aducerii lui Nanu sunt evidente. Olteanul cunoaşte foarte bine echipa, dar şi adversarele din Seria I, a colaborat mult timp cu Chiţu şi arde de dorinţa reafirmării după ce nu a reuşit să se impună la Petrolul. Dacă nu se va întâmpla nimic neprevăzut, Ştefan Nanu ar putea veni să vadă la joc FCM Câmpina în amicalul de sâmbătă, cu Tricolorul Breaza. Luni, este programată intrarea în cantonament.

  #81041
  dragos
  Member

  SANATATE MAXIMA, ‘nea SERBI !!!!!!!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.