Home › Forums › Online Support › Pagina pe Internet / Website related › Informatii despre forum
- This topic has 187 replies, 20 voices, and was last updated 12 years, 8 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
December 16, 2002 at 5:20 pm #50117
cameliu
MemberCazimir, ar fi bine sa faci link la noul Forum direct de pe prima pagina. Din FanClub e mai greu de gasit pt noii veniti si multi isi exprima opiniile in GuestBook!
In rest forumul nou e mult mai bun, insa trebuie sa ne obisnuim cu el ca nu-i f. usor de navigat… (poate-s prea multe categorii!)
December 17, 2002 at 2:04 pm #53036webmaster
Keymastercameliu wrote:Cazimir, ar fi bine sa faci link la noul Forum direct de pe prima pagina. Din FanClub e mai greu de gasit pt noii veniti si multi isi exprima opiniile in GuestBook!
Ai dreptate, ar fi mult mai usor de gasit forumul direct de pe prima pagina. Tin minte ca am mai vorbit noi odata de treaba asta dar din pacate nu am avut timp sa ma ocup de site. Voi incerca acum de sarbatori sa vad daca nu pot sa pun un link catre forum direct de pe prima pagina.March 29, 2003 at 11:52 am #53037Radu Dobrin
Membercazimir,
excelenta idea cu forum separat pentru echipa nationala!March 29, 2003 at 4:42 pm #53038webmaster
KeymasterDa, dar din pacate vad ca lumea nu-l foloseste.
April 3, 2003 at 10:13 pm #5303907Ex
KeymasterRadu, vazand ca esti cel care are cele mai multe mesaje pe forum, si deci folosesti forumul aproape in fiecare zi, te-ar interesa sa fi moderator pentru forumul de fotbal?
April 3, 2003 at 11:41 pm #53040Radu Dobrin
MemberSigur Cazimir. Da-mi doar instructiuni ce sa fac
.
April 4, 2003 at 2:34 am #5304107Ex
KeymasterDone! Incepand de astazi esti moderator pe forumul de fotbal.
Diferenta acum va fi ca tu vei putea sterge si modifica toate mesajele de pe forumul respectiv. In plus vei putea muta mesajele care nu isi au locul pe forum acela, ca de exemplu mesajele legate de echipa nationala. Nu in ultimul rind vei putea sa “lock” mesaje sau sa le “split”. Tot ce tre’ sa faci este sa deschizi mesajele si in stanga jos vei avea un set de icons pentru delete, move, modify, etc. Spune-mi daca vrei informatii mai detaliate ca ti le trimit prin e-mail.
Mersi mult!April 4, 2003 at 9:06 am #53042Radu Dobrin
Memberaha..am inteles… e mai simplu decit credeam
April 17, 2003 at 10:25 am #53043Andrei
MemberCazimir, mi-am dat seama ce lipseste de pe forum: un link catre website
April 23, 2003 at 7:38 pm #53044webmaster
KeymasterDa, ai dreptate, lipseste un link catre site de pe forum. Voi incerca sa pun un link pe site eventual in dreptul logo-ului.
May 19, 2003 at 9:08 pm #53045Radu Dobrin
MemberCazimir,
ce zici de ideea de a avea news-urile aici pe forum? vad ca multi cut-and-paste-eaza articole din ziar aici. si sincer sa fiu, de cind cu forumul, nu prea mai dau pe la news-uri asa de des.
May 22, 2003 at 3:27 am #53046webmaster
KeymasterEste o chestie buna sa avem news-urile pe forum insa asta va incarca f. mult forumul si s-ar putea ca in cateva luni sa nu mai avem spatiu. Poate cel mai bine ar fi ca dupa 2-3 saptamani unul din noi sa “curete” mesajele care contin news. Ce zici?
May 25, 2003 at 2:03 pm #53047Radu Dobrin
MemberSi asa s-ar putea. Sau sa se stearga automat dupa un anumit timp si sa le avem pe toate in continuare pe sportulstudentesc.com. Daca nu se pot sterge automat, pot sa le sterg eu de exemplu.
July 7, 2003 at 7:41 pm #53048webmaster
KeymasterIncepand de astazi au fost adaugate doua sectiuni noi pe forum: Games pentru toate mesajele referitoare la Hattrick sau alte jocuri de genul asta si Suporter, pentru mesaje referitoare la asociatia suporterilor, intalniri pentru meciuri, miute, etc. De asemenea, din moment ce nu erau prea multe mesaje pe forumul de hochei, am sters acest forum, iar toate mesajele copiate pe forumul Alte Sporturi.
August 29, 2003 at 5:18 pm #5304907Ex
KeymasterAstazi am ajuns la cifra 300!!! Nici nu-mi vine sa cred.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.