Informatii despre forum

Home Forums Online Support Pagina pe Internet / Website related Informatii despre forum

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 188 total)
  • Author
    Radu Dobrin
    Member

Ubuntu
    K9base
    eTech
    ..si, in principiu, orice fara rosu, verde, maro…si chestii de astea :)

07Ex
    Keymaster

Deci pana acum sa inteleg ca nominalizate au fost urmatoarele design-uri? Nimeni nu mai vrea sa nominalizeze alte design-uri? Daca asa sta treaba voi vace un poll saptamana viitoare cu cele nominalizate pana acum ca sa vedem cine ce vrea. :mrgreen:

e-tech – 2
    Avalon – 1
    Black Pearl – 1
    BR Sobek – 1
    Carbon Copy – 1
    pro black – 1
    Simple dark blue – 1
    Vista – 1
    Ubuntu – 1
    K9base – 1

Andrei
    Member

Este minunat noul look, dar nici la mine nu merge logarea directa. Cazimir, tot respectul pentru eforturile tale dar chiar trebuia schimbat un lucru care functiona bine?

07Ex
    Keymaster

OK, incercati acum logarea directa. Cred ca problema a fost rezolvata.

Andrei
    Member

La mine tot nu merge

cameliu
    Member

La mine, deocamdata logarea automata merge!!!

07Ex
    Keymaster

@Andrei wrote:

La mine tot nu merge

La mine merge. Ai incercat sa stergi “cookies” si “temporary internet files” si sa dai un “refresh”?

dragos
    Member

la mine functioneaza logarea automata.

Andrei
    Member

Acu merge si la mine :D

07Ex
    Keymaster

OK, acum daca la toata lumea merge logarea directa, haideti sa votam un stil nou pentru acest forum. Cativa dintre voi v-ati exprimat dorinta de a avea alte stiluri si alte culori pentru acest forum, asa ca m-am gandit sa votam stilul care ne place tuturor cel mai mult si pe urma il voi adauga pe forum.

Va rog sa votati stilurile care va plac cel mai mult (maximum 3). Perioada de votare este 1 februarie – 29 februarie.

Zibling
    Member

Eu am votat 3 optiuni, dar dintre care Black Pearl mi se pare cel mai placut. Restul sunt ori prea fade ori mult prea intunecate.

07Ex
    Keymaster

Pentru cei care se intreaba dece dispar mesaje de pe acest subiect, motivul este simplu. Acest subiect este doar pentru stiri din presa. Comentarii despre stirile din presa trebuie facute pe subiectul de discutii.

07Ex
    Keymaster

Problema cu logarea pe forum a fost rezolvata. :mrgreen:

Zibling
    Member

Da, am simtit si eu problema cu logarea, dar am stat linistit ca o rezolvi tu cumva.

S-a incheiat perioada de votare? Am ramas cu Black Pearl? Daca da, eu ma bucur.

07Ex
    Keymaster

Problema cu logarea a fost datorata faptului ca am mutat site-ul si forumul pe un nou server si cand am mutat forumul, in loc sa fac un nou focum si sa-l instalez cum trebuie, am copiat doar fisierele pe noul server. Nu m-am dat seama de problema cu logarea pana cand am ajuns acasa duminica si am intrat pe forum, deoarece cand sunt plecat in delegatii nu prea am timp sa intru pe forum.

In privinta voturilor pentru noul stil de forum, perioada de votare nu s-a incheiat inca. Perioada de votare se inchide pe 29 februarie.

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 188 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.