Informatii despre forum

Home Forums Online Support Pagina pe Internet / Website related Informatii despre forum

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 188 total)
  • Author
    Radu Dobrin
    Member

si eu m-am gindit la asta cazimir, dar la inceput le lasam ca sa nu supar prea tare co-forumistii :). pe ultimele pe care le-am mutat, nu le-am mai lasat.

07Ex
    Keymaster

Excelent! Merci mult Radu.

07Ex
    Keymaster

Acu mi-am dat seama ca forumul este de fapt nu pe serverul meu ci pe un server al unui coleg de la servici deci orice modificare trebuie facuta de el. O sa-l rog sa vad daca nu poate sa puna un link catre site de pe forum.

Cainele
    Member

poate pui un link si catre http://www.vasilesiman.home.ro

07Ex
    Keymaster

Pai vasilesiman.com nu exista. Sau asta a fost doar o gluma? 🙄

ultrasro
    Member
    Cainele
    Member
    Napoleon9
    Member

@97SiR wrote:

@Napoleon9 wrote:

sau mai bine (IMO) chiar pe logo. Acum e link catre indexul forumurilor, iar link de asta mai e, putin mai jos. Si textul ‘Sportul Studentesc Forums’ poate fi facut si el link, eventual catre ‘Sportul Studentesc Forums Forum Index’, ca sa ramana tot doua linkuri intr-acolo! :)

Acu mi-am dat seama ca forumul este de fapt nu pe serverul meu ci pe un server al unui coleg de la servici deci orice modificare trebuie facuta de el. O sa-l rog sa vad daca nu poate sa puna un link catre site de pe forum.

Deci se poate face sau nu? M-apuca lehamitea cand ma gandesc ca am de scris 21 de caractere doar ca sa mai dau o raita pe site…

07Ex
    Keymaster

Se poate insa linkul va fi modificat abia dupa ce facem un redesign la site.

07Ex
    Keymaster

@Andrei wrote:

Cazimir, mi-am dat seama ce lipseste de pe forum: un link catre website

Astazi am pus un link catre website de pe logo-ul de pe forum.

Napoleon9
    Member

Mersi mult de tot! 8)

07Ex
    Keymaster

Am observat ca in ultima vreme avem din ce in ce mai multe persoane inregistrate pe forum, dar vad ca ultimii inregistrati nu fac altceva decat sa se inregistreze fara a posta nimic. Lucrul asta mi se pare destul de ciudat. Sper sa nu fie vorba de vreo problema cu inregistrarea pe forum.

dragos
    Member

si de aici lipsesc reply-uri……de ce oare???

cameliu
    Member

cred ca s-au pierdut posturile de pe noul forum, (de la transferul de pe estrony!)
    Insa acum merge mai bine se pare decit in ultimele 2 saptamini!

dragos
    Member

si chiar s-au pierdut TOATE reply-urile din toate sectiunile, pentru ca multe contineau informatii utile in ele; nu erau doar simple raspunsuri……
    Caz, nu se mai pot recupera????

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 188 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.