Informatii despre forum

Home Forums Online Support Pagina pe Internet / Website related Informatii despre forum

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 188 total)
  • Author
    fevanet
    Keymaster

For your convenience, you can now access the forum through http://forum.sportulstudentesc.com

dragos
    Member

problema cu “user + parola” este rezolvata……… insa, tot nu reusesc sa vad noile raspunsuri de la topicuri……oare de ce???

fevanet
    Keymaster

@dragos wrote:

problema cu “user + parola” este rezolvata……… insa, tot nu reusesc sa vad noile raspunsuri de la topicuri……oare de ce???

Când te autentifici iniţial, click sǎ te autentifice automat la fiecare vizitǎ? Şi când intri pe forum, este corectǎ data/timpul ultimei vizite?

dragos
    Member

@fevanet wrote:

@dragos wrote:

Când te autentifici iniţial, click sǎ te autentifice automat la fiecare vizitǎ? Şi când intri pe forum, este corectǎ data/timpul ultimei vizite?

asa procedez intotdeauna: dau click pentru autentificare automata la fiecare vizita………pentru data/timpul ultimei vizite tre’ sa verific…….

dragos
    Member

ora/timpul corespunde cu realitatea…….care sa fie, totusi, problema mea cu ultimele raspunsuri????

dragos
    Member

dau click pe “mesaje scrise de la ultima vizita” si imi apare raspuns:
    “nici un subiect sau mesaj nu indeplineste criteriul introdus la cautare”.
    ce trebuie sa fac????
    tre’ sa modific ceva???? setare ceva???

Radu Dobrin
    Member

mai nou, se pare ca si eu am aceeasi problema :)

cameliu
    Member

chestia e ca posturile necitite nu mai apar rosi… e destul de greu sa identifici ce n-ai citit…

Tavi
    Member

@cameliu wrote:

chestia e ca posturile necitite nu mai apar rosii… e destul de greu sa identifici ce n-ai citit…

si eu ma cam chinui cu chestia asta :(

dragos
    Member

offf, viataaaa meaaaa – ce bine ca nu sunt singur !!!!

Caz, crezi ca exista o explicatie, cauza etc.etc.???? vreo remediere ????

07Ex
    Keymaster

Ca sa fiu sincer nu pot sa-mi explic dece aveti problemele astea cu forumul deoarece de la mine totul merge perfect atat cu IE cat si cu Mozilla si Netscape.

Singura explicatie pe care o am este ca in loc sa intrati pe http://www.sportulstudentesc.com/forum/ intrati pe forum folosind un alt URL sau link. Forumul este setat in asa fel incat daca folositi linkul de mai sus cookie-urile raman in memorie astfel incat nu veti avea probleme de genul asta. Daca insa folositi un alt link atunci browserul nu tine minte nici un cookie si deci veti avea probleme.

In rest nu stiu ce sa zic. Daca continuati sa aveti probleme spuneti-mi si voi incerca sa cercetez ce altceva putem face.

Radu Dobrin
    Member

se pare ca asa este…pe linkul pe care l-a scris cazimir nu mai am probleme

cameliu
    Member

confirm si eu! e OK! noile posturi apar cu rosu…

Inainte foloseam un URL cu fevanet.

Tavi
    Member

Problema e rezolvata! Dragos la tine?

07Ex
    Keymaster

Imi pare bine ca acum va merge forumul. Astept sa confirme si Dragos.

In alta ordine de idei, Cameliu, vezi ca nu-ti apare avatarul pe forum.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 188 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.