Informatii despre forum

Home Forums Online Support Pagina pe Internet / Website related Informatii despre forum

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 188 total)
  • Author
    dragos
    Member

si la mine este ok…..inainte foloseam fevanet etc.etc.
    singura nelamurire este, ca la mine posturile necitite apar tot albastre si nu rosii??? tre’ sa schimb culorile ????

webmaster
    Keymaster

@dragos wrote:

singura nelamurire este, ca la mine posturile necitite apar tot albastre si nu rosii??? tre’ sa schimb culorile ????

Nu, in principiu nu trebuie schimbat nimic. Nu inteleg dece ai problemele astea deoarece la mine merge ok de pe ambele conturi si folosind atat Netscape, Mozilla cat si IE.

Poti daca vrei sa schimbi culorile forumului deoarece avem inca doua stiluri care pot fi folosite, unul este albastru dechis iar celalalt gri inchis, aproape negru. Eu unul folosesc stilul asta gri si-mi merge foarte bine. Imi place si faptul ca nu ma dor ochii atat de tare deoarece tot ecranul este inchis si nu are alb deloc. Daca vrei incearca stilul asta si vezi cum iti merge.

In alta ordine de idei, daca vreti sa pun alte stiluri pe site spuneti-mi care si le voi pune. Cap_PDT_01_28

fevanet
    Keymaster

@dragos wrote:

Am căutat peste tot să văd dacă găsesc vreo cauză şi soluţie pentru tine, dar nu am găsit nimic concret. PhpBB nu foloseşte cookies ca să reţină ultima vizită, ci înregistrează datele într-o tabelă. Am cercetat tabela pentru tine şi totul pare a fi în regulă.
    Din păcate, ne având cum să reproduc această eroare, nu-mi pot da seama care este cauza, şi deci nici care este soluţia. Tot ce pot să-ţi spun este să ştergi cache-ul şi cookie-urile, şi să foloseşti un browser cu cookies enabled, să accesezi forum-ul de la adresa http://www.sportulstudentesc.com/forum, şi să nu accesezi forum-ul de pe mai multe browser-uri simultan. Sper să fi fost de ajutor cu ceva.

webmaster
    Keymaster

Versiunea forumului a fost modificata in urma cu cateva minute de la 2.0.3 la 2.0.13. Postati eventuale probleme cu versiunea noua aici. Multumesc!

webmaster
    Keymaster

O noua modificare la forum a fost lansata astazi. Veti observa ca in josul paginii in afara de Moderatori si Administratori au fost adaugate mai multe sectiuni: Super Moderatori, Support Team, VIP, Bot si Users, fiecare avand diferite culori.

In urmatoarele cateva zile voi face ca acest mod sa fie vizibil si pentru cei care nu folosesc theme-ul sub silver si pentru cei care folosesc board-ul in limba romana.

Radu Dobrin
    Member

in ultimul timp (~o saptamina) am cam avut probleme cu forumul…ori nu era accesibil, ori mergea f greu…..

07Ex
    Keymaster

Stiu, si eu am avut probleme. Problema nu este cu noi ci cu serverul pe care se afla forumul. Din cate am inteles se fac nu stiu ce modificari la servere si din cauza asta forumul merge atat de greu.

dragos
    Member

asa este, nici la mine nu mai merge struna…….

07Ex
    Keymaster

Ce-ati zice daca am avea un sub-forum cu toate meciurile din actuala editie de campionat precum si un sub-forum cu posturi dedicate jucatorilor si staffului tehnic?
    M-am uitat pe forumul de fotbal si mi s-a parut prea concestionat in comparatie cu celelalte sub-forumuri si m-am gandit daca n-ar fi bine sa mai curatam un pic forumul. Daca mai aveti ceva idei sau sugestii de genul asta postati si voi aici. Multam!

cameliu
    Member

ar fi OK
    un topic: excliusiv meciuri si stiri despre jucatori

dragos
    Member

suna bine.

dragos
    Member

de ce s-au inchis topicurile meciurilor care s-au jucat????

Tavi
    Member

@dragos wrote:

de ce s-au inchis topicurile meciurilor care s-au jucat????

pentru ca prea bateam campii 😆

dragos
    Member

pai, asa ar trebui sa se inchida multe topicuri;
    eu inteleg ca asta este menirea FORUM-ului, tocmai pentru a schimba pareri.

Tavi
    Member

@dragos wrote:

pai, asa ar trebui sa se inchida multe topicuri;
    eu inteleg ca asta este menirea FORUM-ului, tocmai pentru a schimba pareri.

te-ai prins 😆

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 188 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.