Home › Forums › Online Support › Pagina pe Internet / Website related › Informatii despre site
- This topic has 176 replies, 22 voices, and was last updated 12 years, 10 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
April 2, 2006 at 1:16 pm #52526
Radu Dobrin
Memberaha…eu chiar am crezut ca a fost o chestie de 1 aprilie 😆
October 28, 2006 at 11:14 am #52527Spawn09
Memberrog pe cei raspunzatori cu intretinerea site-ului sa actualizeze lotul echipei Sportul Studentesc respectiv numele acestora eventual poze etc etc multumesc anticipat
October 29, 2006 at 6:53 pm #5252807Ex
Keymaster@Spawn09 wrote:
rog pe cei raspunzatori cu intretinerea site-ului sa actualizeze lotul echipei Sportul Studentesc respectiv numele acestora eventual poze etc etc multumesc anticipat
Pai eu as fi gata sa modific site-ul insa ii astept pe Ovidiu, Florin, si ceilalti din tara sa-mi dea informatiile necesare ale jucatorilor. Cred insa ca nici ei nu prea stiu cu ce jucatori jucam, din moment ce de la o saptamana la alta echipa pare a se schimba.
October 29, 2006 at 7:28 pm #52529ultrasro
MemberO sa incerc sa aflu toti jucatorii care sunt acum prin lot
October 29, 2006 at 7:50 pm #52530Spawn09
Memberluati din casetele tehnice de pana acum numele jucatorilor si le bagati pe site si pe cei noi ii adaugati pe rand…
later edit: nu trebuie sa bagati date gen “data nasterii, locul nasterii” etc etc doar numele si numarul cu care joaca…November 4, 2006 at 7:39 pm #5253107Ex
KeymasterPentru inceput am pus toate casetele tehnice de pana acum pe site, am modificat prima pagina, si am actualizat clasamentul. Va astept sa-mi spuneti care este lotul de jucatori pe care ii avem ca sa le pun numele pe site.
November 24, 2006 at 4:44 pm #52532Spawn09
Membero sa vorbesc cu ultras pe stadion la otopeni sa vorbim si cu multescu si cu siman sa facem cateva poze ale jucatorilor cel mai probabil care vor ramane dupa pauza de iarna
November 24, 2006 at 6:44 pm #52533franz_kafka
MemberMa gandeam ca ar fi util sa inaugurati o rubrica pe forumul SS, in care conducerea clubului (eventual, prin intermediul purtatorului de cuvant sau de propozitii) sa raspunda intrebarilor decente ale suporterilor in legatura cu soarta echipei. Insa, probabil ca trebuie sa se insite pe langa conducerea SS in acest sens.
November 24, 2006 at 7:03 pm #52534Spawn09
Membercreca o sa ni se ofere un purtator de puncte de suspensie mai de graba….
)))
November 24, 2006 at 8:14 pm #5253507Ex
Keymaster@franz_kafka wrote:
Ma gandeam ca ar fi util sa inaugurati o rubrica pe forumul SS, in care conducerea clubului (eventual, prin intermediul purtatorului de cuvant sau de propozitii) sa raspunda intrebarilor decente ale suporterilor in legatura cu soarta echipei. Insa, probabil ca trebuie sa se insite pe langa conducerea SS in acest sens.
Eu sunt de acord cu chestia asta insa nu stiu cat de mult ar vrea Multescu sau Siman sa intre in contact cu noi pe forum. Daca aflati voi daca sunt dispusi sa se converseze cu noi pe forum, spuneti-mi si fac o rubrica separata pentru asta.
December 24, 2006 at 8:58 am #52536ultrasro
MemberHai sa actualizam pozele si jucatori care fac parte din echipa actualmente.
December 24, 2006 at 5:40 pm #5253707Ex
KeymasterPai hai sa facem lucrul asta. Eu sunt in concediu pana pe 8 ianuarie asa ca voi avea timp sa ma ocup de site. Spune-mi de ce ai nevoie.
December 24, 2006 at 7:03 pm #52538ultrasro
MemberPrimul pas:
In locul lui Stancioiu il trecem momentan pe Stanca
Ii scoatem pe Rusu si Stancu si in locul lor ii trecem pe Lucian Cazan si Florin Mladin
II scoatem Lazar, Cruceru, Nae si Maxim si in locul lor apar Marinus Teodor , Silviu Vlad, Postolache Marius si Cristi Ionut
Il scoatem pe Mazilu si in locul lui apar Costin Gheorghe, Pauna Silviu, Florin Farcasanusa vedem la care ai poze, apoi vedem si celelalte date
December 25, 2006 at 6:27 pm #5253907Ex
KeymasterOK. Spune-mi insa, Cazan si Mladin au aceleasi numere pe spate ca Rusu si Stancu? Daca nu, atunci nu merge chiar sa-i schimb pe site deoarece numerele de pe tricouri trebuie sa corespunda cu paginile pe site.
Spune-mi si daca ceilalti, Marinus, Silviu, Postolache, si Cristi au numerele pe care le aveau Lazar, Cruceru, Nae si Maxim.
De asemenea, ce numere au Gheorghe, Pauna, si Farcasanu?
December 25, 2006 at 10:17 pm #52540ultrasro
MemberPot sa-ti spun urmatoarele:
Costin Curelea cu numarul 9
Costin Gheorghe cu numarul 11
Ionut Tarnacop cu numarul 7
Nicola Vasile cu numarul 21
Lucian Cazan cu numarul 4
Marius Postolache cu numarul 22
Florin Farcasanu cu numarul 18
Dacian Varga cu numarul 20
Constantin Secareanu cu numarul 23
Silviu Pauna cu numarul 16
Cristi Ionut cu numarul 19
Silviu Vlad cu numarul 8
Teodor Marinus cu numarul 6
Razvan Stanca cu numarul 33Restul au numerele ca pe site.
In plus Florin Mladin a ramas fara numar fiind accidentat, numarul lui il are acum Cristi Ionut.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.