Informatii despre site

Home Forums Online Support Pagina pe Internet / Website related Informatii despre site

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 177 total)
  • Author
    Radu Dobrin
    Member

aha…eu chiar am crezut ca a fost o chestie de 1 aprilie 😆

Spawn09
    Member

rog pe cei raspunzatori cu intretinerea site-ului sa actualizeze lotul echipei Sportul Studentesc respectiv numele acestora eventual poze etc etc multumesc anticipat

07Ex
    Keymaster

@Spawn09 wrote:

rog pe cei raspunzatori cu intretinerea site-ului sa actualizeze lotul echipei Sportul Studentesc respectiv numele acestora eventual poze etc etc multumesc anticipat

Pai eu as fi gata sa modific site-ul insa ii astept pe Ovidiu, Florin, si ceilalti din tara sa-mi dea informatiile necesare ale jucatorilor. Cred insa ca nici ei nu prea stiu cu ce jucatori jucam, din moment ce de la o saptamana la alta echipa pare a se schimba.

ultrasro
    Member

O sa incerc sa aflu toti jucatorii care sunt acum prin lot :)

Spawn09
    Member

luati din casetele tehnice de pana acum numele jucatorilor si le bagati pe site si pe cei noi ii adaugati pe rand…
    later edit: nu trebuie sa bagati date gen “data nasterii, locul nasterii” etc etc doar numele si numarul cu care joaca…

07Ex
    Keymaster

Pentru inceput am pus toate casetele tehnice de pana acum pe site, am modificat prima pagina, si am actualizat clasamentul. Va astept sa-mi spuneti care este lotul de jucatori pe care ii avem ca sa le pun numele pe site.

Spawn09
    Member

o sa vorbesc cu ultras pe stadion la otopeni sa vorbim si cu multescu si cu siman sa facem cateva poze ale jucatorilor cel mai probabil care vor ramane dupa pauza de iarna

franz_kafka
    Member

Ma gandeam ca ar fi util sa inaugurati o rubrica pe forumul SS, in care conducerea clubului (eventual, prin intermediul purtatorului de cuvant sau de propozitii) sa raspunda intrebarilor decente ale suporterilor in legatura cu soarta echipei. Insa, probabil ca trebuie sa se insite pe langa conducerea SS in acest sens.

Spawn09
    Member

creca o sa ni se ofere un purtator de puncte de suspensie mai de graba….:))))

07Ex
    Keymaster

@franz_kafka wrote:

Ma gandeam ca ar fi util sa inaugurati o rubrica pe forumul SS, in care conducerea clubului (eventual, prin intermediul purtatorului de cuvant sau de propozitii) sa raspunda intrebarilor decente ale suporterilor in legatura cu soarta echipei. Insa, probabil ca trebuie sa se insite pe langa conducerea SS in acest sens.

Eu sunt de acord cu chestia asta insa nu stiu cat de mult ar vrea Multescu sau Siman sa intre in contact cu noi pe forum. Daca aflati voi daca sunt dispusi sa se converseze cu noi pe forum, spuneti-mi si fac o rubrica separata pentru asta.

ultrasro
    Member

Hai sa actualizam pozele si jucatori care fac parte din echipa actualmente.

07Ex
    Keymaster

Pai hai sa facem lucrul asta. Eu sunt in concediu pana pe 8 ianuarie asa ca voi avea timp sa ma ocup de site. Spune-mi de ce ai nevoie.

ultrasro
    Member

Primul pas:

In locul lui Stancioiu il trecem momentan pe Stanca
    Ii scoatem pe Rusu si Stancu si in locul lor ii trecem pe Lucian Cazan si Florin Mladin
    II scoatem Lazar, Cruceru, Nae si Maxim si in locul lor apar Marinus Teodor , Silviu Vlad, Postolache Marius si Cristi Ionut
    Il scoatem pe Mazilu si in locul lui apar Costin Gheorghe, Pauna Silviu, Florin Farcasanu

sa vedem la care ai poze, apoi vedem si celelalte date

07Ex
    Keymaster

OK. Spune-mi insa, Cazan si Mladin au aceleasi numere pe spate ca Rusu si Stancu? Daca nu, atunci nu merge chiar sa-i schimb pe site deoarece numerele de pe tricouri trebuie sa corespunda cu paginile pe site.

Spune-mi si daca ceilalti, Marinus, Silviu, Postolache, si Cristi au numerele pe care le aveau Lazar, Cruceru, Nae si Maxim.

De asemenea, ce numere au Gheorghe, Pauna, si Farcasanu?

ultrasro
    Member

Pot sa-ti spun urmatoarele:

Costin Curelea cu numarul 9
    Costin Gheorghe cu numarul 11
    Ionut Tarnacop cu numarul 7
    Nicola Vasile cu numarul 21
    Lucian Cazan cu numarul 4
    Marius Postolache cu numarul 22
    Florin Farcasanu cu numarul 18
    Dacian Varga cu numarul 20
    Constantin Secareanu cu numarul 23
    Silviu Pauna cu numarul 16
    Cristi Ionut cu numarul 19
    Silviu Vlad cu numarul 8
    Teodor Marinus cu numarul 6
    Razvan Stanca cu numarul 33

Restul au numerele ca pe site.

In plus Florin Mladin a ramas fara numar fiind accidentat, numarul lui il are acum Cristi Ionut.

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 177 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.